hajmal
Fanka BB :)
@ni_kusia co tam u Ciebie ?
szkoda nikusi, ae jeszcze sie jej uda. Trzymam nikuś za ciebie kciuki
ja sie czuje jako tako znów przyatakowały mnie zatoki, ogólnie czuje sie lepiej tylko strasznie zle sypiam prześpię 4 godziny i pobudka koło 3 -ch sie wiercę by znów zasnąć. Wczoraj chciałam pójść późno w nadziei ze prześpię cała noc ale obudziłam sie o 3:30 i już do rana nie zasnęłam. W dzień tez mam sen byle jaki bo niby spie ale to taka drzemka nie zasypiam na 100%
czekam na test z krwi, tak inna dziewczyna z forum tez dość długo czekała, dla mnie najważniejsze ze usg wyszło dobrze a te wyniki nie wyjdą super dobrze pewnie bo na raz z ciśnienia 130x85 skoczyło mi przed badaniem na 160/110@hajmal a ty czekasz na wyniki testu czy na sam test?? 3 tygodnie to strasznie dlugo, masakra...
szkoda nikusi, ae jeszcze sie jej uda. Trzymam nikuś za ciebie kciuki
ja sie czuje jako tako znów przyatakowały mnie zatoki, ogólnie czuje sie lepiej tylko strasznie zle sypiam prześpię 4 godziny i pobudka koło 3 -ch sie wiercę by znów zasnąć. Wczoraj chciałam pójść późno w nadziei ze prześpię cała noc ale obudziłam sie o 3:30 i już do rana nie zasnęłam. W dzień tez mam sen byle jaki bo niby spie ale to taka drzemka nie zasypiam na 100%