limkam
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co to bylo zaskoczenie bo akurat w tamtym miesiacu 1 stycznia raz byly przytulasy bez zabezpieczenia. Caly miesiac sie zabezpieczalismy bo czekalismy na ostatnie wyniki badan no i zaciazylam. Teraz nie wiem kiedy mam owulacje nawet bo po poronieniu caly cykl mi sie rozregulowal. Zaciazalam juz na luteinie i bez niej wiec dla mnie to zadna roznica☺ dzis test tez negatywny wiec czekam na okres bo nie chce paskud przyjsc....@ni_kusia
kurcze to chyba faktycznie taka twoja uroda Musialas byc zaskoczona ciaza, kurcze wpadka podczas staran to niezly numer) A bierzesz luteine teraz? Ja biore profilaktycznie jedna dziennie od 3 dpo Daj znac jak tam sytuacja na froncie, ale beda jaja jak sie okaze ze jednak zaciazylas!