Cześć dziewczyny
Jak Wasze maleństwa? Zdrowe? Teraz taki okres, że dzieci chorują i jak tu się przed tym bronić. Ostatnio mojej bratowej siostra urodziła, mały ma 3 tygodnie i już ma drugi antybiotyk..takie maleństwo to straszne.
Ni_kusia ta cukrzyca wychodzi po badaniu na obciążenie glukoza tak? Współczuję,że musisz się dodatkowo kłuć. Ale może samą dietą da się to uregulować? Nie znam się.. ja miałam narazie tylko cukier na czczo dwa razy badany i miałam taki sam wynik 89.
Byłam wczoraj na pierwszych badaniach prenatalnych miałam dużego stresa,ale wszystko poszło super. Dzidziuś fajnie się wiercil i jak to mówiła lekarka współpracował podczas badania jest taki śliczny(śliczna) obliczyla ryzyko wad i chyba jest spoko 1:2136 na zd,a na inne ok.4000 i 20000. Ale miałam też pobraną krew na Pappa i zobaczymy za tydzień jak wynik. Uspokoilam się bardzo tym usg.
Cukrzycę wykryto mi po obciążeniu glukozy ale mam tylko lekko wysoki 1 wynik na czczo, norma do 92 a ja miałam 94 więc to taka cukrzyca ogromna, że nie pytaj....
Gratuluję tobie dobrych wyników. Na pewno bardzo się cieszysz Jeszcze tylko Pappa i będzie komplecik. Bardzo się cieszę i ściskam kciuki za dalsze dobre parametry
Moja córka tak kopie że spać nie idzie. Wieczorem się uaktywnia najbardziej. Jeszcze nie dosięga żeber i dobrze, bo na kopanie w nie przyjdzie jeszcze pora Tak czekałam na te kopniaczki a teraz mam bolesne wiercenia i łomotanie przed snem Ale to urocze więc nie narzekam :-)