Ja dzisiaj mam kiepski dzień. W ciągu dnia męczy mnie zgaga, najgorzej jest wieczorem nie idzie zasnąć tak pali w przełyku. Ustać w pionie nie mogę, wejść do sklepu nie mogę zrobić zakupów bo momentalnie czarno przed oczami... Oddycha mi się ciężko, od początku ciąży mam zatkany nos. Łupie mnie biodro od 12 tygodnia tak że chodzić jest ciężko bo po prostu boli...jeszcze mi hemoroidów brakuje do kompletu. Spać nie mogę bo mam syndrom jak w pierwszej ciąży niespokojnych nóg...a do tego wszystkiego zaczęły mnie łapać skurcze łydek w nocy....Siedzę dzisiaj i ryczę z bezsilności....
Jutro mam wizytę, idziemy razem z Zuzką, która nawet się cieszy, że podejrzy siostrę. Mam nadzieję, że ta wizyta poprawi mi humor.
Aaa wczoraj widziałam się z moją szwagierką, która zaczęła 19 tydzień i ma taki brzuch jak ja...NIe wiem czy to dobrze że mój jest taki mały...Eh Przepraszam za te narzekania dziewczyny ale dziś ewidentnie mam kiepski dzień
@Magda.Lena87 ćwicz i ruszaj się póki możesz - później będzie coraz trudniej ;-)
Jutro mam wizytę, idziemy razem z Zuzką, która nawet się cieszy, że podejrzy siostrę. Mam nadzieję, że ta wizyta poprawi mi humor.
Aaa wczoraj widziałam się z moją szwagierką, która zaczęła 19 tydzień i ma taki brzuch jak ja...NIe wiem czy to dobrze że mój jest taki mały...Eh Przepraszam za te narzekania dziewczyny ale dziś ewidentnie mam kiepski dzień
@Magda.Lena87 ćwicz i ruszaj się póki możesz - później będzie coraz trudniej ;-)