reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
hello gwiazdy,
wstalam,zrobilam co trzeba...i was wszedzie szukam...na fb,bb...spicie jeszcze ,czy co???
jolka - tez mialam kiedys taka faze...ale juz nie pamietam kiedy to bylo......fajnie...zazdraszczam
eliza - doberek
blue,gabi,kama,karo,magdalena,owca,pati-(postaralam sie alfabetycznie)-wstawac!!!!
ide na kafffe
wstalam,zrobilam co trzeba...i was wszedzie szukam...na fb,bb...spicie jeszcze ,czy co???
jolka - tez mialam kiedys taka faze...ale juz nie pamietam kiedy to bylo......fajnie...zazdraszczam
eliza - doberek
blue,gabi,kama,karo,magdalena,owca,pati-(postaralam sie alfabetycznie)-wstawac!!!!
ide na kafffe
Hej hej...
Alex nie spie od 9 ...bylam tu i tam..
a to zakupy potem obiad i kosciol potem do mamy i czas leci..
mloda jeszcze na koledzie pani ma ja przywiezc do domu jak skoncza
Pati jak tam impra ? zapewne udana sadze po opisie na fb o kacu
Eliza jak sie czujesz w ciazy ? na kiedy masz termin ?
Uciekam wstawic rosolek na jutro zeby byl gotowy jak wrocimy z kosciola hehe
Milego popoludnia :-)
Alex nie spie od 9 ...bylam tu i tam..
a to zakupy potem obiad i kosciol potem do mamy i czas leci..
mloda jeszcze na koledzie pani ma ja przywiezc do domu jak skoncza
Pati jak tam impra ? zapewne udana sadze po opisie na fb o kacu
Eliza jak sie czujesz w ciazy ? na kiedy masz termin ?
Uciekam wstawic rosolek na jutro zeby byl gotowy jak wrocimy z kosciola hehe
Milego popoludnia :-)
Owieczko czuje sie dobrze,termin mam na 7.05
oo...mamy duzo wspolnego mieszkamy blisko siebie i ja urodzilam mojego synka 7 maja haha
a wiesz juz co bedzie czy to niespodzianka??
Dobranoc
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dobry wieczor-wita Was starsza pani
Dziekuje bardzooo za zyczenia :-)czesc pierwsza urodzin dla seniorow odwalona-teraz bedzie sie mlodziez bawic za tydzien Prezenty jak narazie zadawalajace bardzo ) koperta pokazna,gar od WMF,plus puder o burdelowym zapachu z drobinkami swiecidelek bede sie swiecic jak psu jajca
Jolka milo slyszec ze u Wastak fajnie!! my tez mielismy kryze wielka i po tym wszystkimkochamy sie dwa razy bardziej-chodz mamy upadki i wzloty bo my to taki tym malzenswa wloskiego
Spadam bo drina sacze..milego wieczoru kochane :*
nadam jutro
Dziekuje bardzooo za zyczenia :-)czesc pierwsza urodzin dla seniorow odwalona-teraz bedzie sie mlodziez bawic za tydzien Prezenty jak narazie zadawalajace bardzo ) koperta pokazna,gar od WMF,plus puder o burdelowym zapachu z drobinkami swiecidelek bede sie swiecic jak psu jajca
Jolka milo slyszec ze u Wastak fajnie!! my tez mielismy kryze wielka i po tym wszystkimkochamy sie dwa razy bardziej-chodz mamy upadki i wzloty bo my to taki tym malzenswa wloskiego
Spadam bo drina sacze..milego wieczoru kochane :*
nadam jutro
reklama