reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
potrzebuje natchnienia jakiegos na jakies fajne zakaski na sobote na urodziny...cos innego... nietuzinkowego co ostatnio jadlyscie )))
kama
Fanka BB :)
Pati cos z ryb,owocow,wedliny?
Karnawał w kuchni
Sylwester w domu czyli tzw. domówka!
Czosnkowe kuleczki serowe | Smak Imprezy.pl
poszperaj na tych stronach ,niektore przepisy sa swietne i smaczne
Eliza ja tez bylam okropnym spiochem ,chcialam wyspac sie na zapas i niestety albo wyczerpalam juz limit albo sie zwyczajnie nie dalo;-)
Karnawał w kuchni
Sylwester w domu czyli tzw. domówka!
Czosnkowe kuleczki serowe | Smak Imprezy.pl
poszperaj na tych stronach ,niektore przepisy sa swietne i smaczne
Eliza ja tez bylam okropnym spiochem ,chcialam wyspac sie na zapas i niestety albo wyczerpalam juz limit albo sie zwyczajnie nie dalo;-)
Ostatnia edycja:
Eliza ja nie spie dzis od 7 a Ty o 12 piszesz pobudka
Ale pewnie korzystaj poki mozesz... mi by sie teraz pobudka przydala,bo zamulilam sie przy tym kompie a trzeba ogarnac sajgon,ktory mloda znow zrobila,pranie poskladac i cos upichcic by trzeba tez
Pati lubisz tunczyka? ostatnio zrobilam taka mega szybka 'salatke'-puszka czerwonej fasoli,puszka tunczyka w oleju i cebula...do tego troche pietruszki -wymieszac wszystko razem ,tylko wczesniej odlac ten olej z tunczyka i dodac do niego sol i pieprz a drobno posiekana cebule chwile zeszklic. Najlepiej smakuje z ciepla bagietka z piekarnika :-) Wydaje sie takie nic ale mi bardzo smakowalo ... z netu mam ten przepis,ze strony wielkie zarcie ;-)
Ale pewnie korzystaj poki mozesz... mi by sie teraz pobudka przydala,bo zamulilam sie przy tym kompie a trzeba ogarnac sajgon,ktory mloda znow zrobila,pranie poskladac i cos upichcic by trzeba tez
Pati lubisz tunczyka? ostatnio zrobilam taka mega szybka 'salatke'-puszka czerwonej fasoli,puszka tunczyka w oleju i cebula...do tego troche pietruszki -wymieszac wszystko razem ,tylko wczesniej odlac ten olej z tunczyka i dodac do niego sol i pieprz a drobno posiekana cebule chwile zeszklic. Najlepiej smakuje z ciepla bagietka z piekarnika :-) Wydaje sie takie nic ale mi bardzo smakowalo ... z netu mam ten przepis,ze strony wielkie zarcie ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kama dzieki
Jolka ta salatke znam...ostatnio na sylwka jadlam...
ale ja bym chciala zaskoczyc...a to akurat takie popularne... lubie cos innego...np.z innych kraji...itp
ale ja bym chciala zaskoczyc...a to akurat takie popularne... lubie cos innego...np.z innych kraji...itp
Hej...a ja padam dzis z nog
dopiero teraz usiadlam na spokojnie z czerwonym barszczykiem w kubku :-):-) i juz nie wychodze nigdzie...
od rana latam a to z mama pojechalam do urzedu musialam jej pokazac gdzie jest bo nie bylam tam jeszcze,pozniej do domu po szymka i spowrotem do miasta do dentysty i teraz wrocilismy ech masakra....
nawet obiadu nie bylo bo nic nie mialam kupione i wsio...
Pati to jak z innych krajow to ci nie pomoge hehe ..
Eliza widze ze sie nudzisz w domku haha a ile masz latek ze tak zapytam?
uciekam dziecia zrobic jedzonke bede zagladac
dopiero teraz usiadlam na spokojnie z czerwonym barszczykiem w kubku :-):-) i juz nie wychodze nigdzie...
od rana latam a to z mama pojechalam do urzedu musialam jej pokazac gdzie jest bo nie bylam tam jeszcze,pozniej do domu po szymka i spowrotem do miasta do dentysty i teraz wrocilismy ech masakra....
nawet obiadu nie bylo bo nic nie mialam kupione i wsio...
Pati to jak z innych krajow to ci nie pomoge hehe ..
Eliza widze ze sie nudzisz w domku haha a ile masz latek ze tak zapytam?
uciekam dziecia zrobic jedzonke bede zagladac
No wiesz Ty co...a ja myslalam,ze tu zablysne
tez ja wlasnie na sylwka jadlam hehe
Z inych kraji...gebratene nudeln po chinsku albo chili con carne po meksykansku ;-)
reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
pati - szukasz potraw z innych krajow...to kuknij tu::::
Potrawy międzynarodowe, potrawy świata, potrawy z różnych krajów, pikniki, organizacja pikników, koktajle, spotkania koktajlowe, garden party, katering w plenerze, catering w plenerze, urozmaicony catering, tani catering, ekskluzywny, kreatywny
Potrawy międzynarodowe, potrawy świata, potrawy z różnych krajów, pikniki, organizacja pikników, koktajle, spotkania koktajlowe, garden party, katering w plenerze, catering w plenerze, urozmaicony catering, tani catering, ekskluzywny, kreatywny