reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

anka26,07 hej :) W niemczech jestem ponad 11 lat :) wczesniej mieszkalam w Mannheim a od wrzesnia 2008 w Aachen :) To moje pierwsze dziecko :)Co do mieszkania tutaj juz sie przyzwyczailam i jest ok choc nieraz jeszcze teskno za polska i znajomymi .Tutaj nie znamy zadnych polakow albo ich nie ma albo sie nie wychylaja :( Napewno jest tez to ze raczej nigdzie z M nie imprezujemy bo raczej domownikami jestesmy wiec ciazko o nowe kontakty .Mam nadzieje ze znajde tutaj jakies bratnie dusze :)Pozdrawiam
Widze ze twoj to tki chetny jak i moj hehehe Ciezko mojego wyciagnac chociaz nie mam co narzekac bo czsem wyjdziemy do znajomych albo na miasto na obiadek w niedziele.
jak bedzie malenstwo to nie bedziesz miala czasu sie nudzic:tak:

Czesc Dziewczynki!
no jestem w koncu....
bylismy tydzien w Polsce w Karpaczu na nartach, super bylo, choc sniegu spodziewalam sie wiecej, szczegolnie w gorach, nog nie polamalismy, 2kg zrzucone (podchodzenie pod gore!)

kamikaa - witaj:-)

moj Aramisio skonczyl we wtorek pol roczku! czas leci jak glupi:-Dtaka z niego pociecha, smieje sie caly czas:-D
a Maxio i Nikos chodza teraz na judo, super sport dla chlopcow
witamy ponownie
Czas leci kochana to juz pol roku:szok:
Super sposob na zrzucenie kilogramow:tak: swietnie spedzony czas i waga w dol poszla same pozytywy:tak:
Chlopaki to teraz sportowcy wielka buzia, super!
Ja mysle zLaure zapisac na jakis kurs tanca bo skubana ma takie ruchy ze szkoda tego marnowac ale jak narazie to u nas nie ma nic ciekawego:cool:
Kamikaa-witaj :-)

Pscola-witaj spowrotem :-)

Anka kurde cos te zabawy dla dzieci to chyba pobudzajace sa zamiast wyczerpujace:-D moja wtedy tez dopiero raczyla po 22:00 usnac...
Ja dzis zabieram sie za golabki...zrobie juz na dzis i na jutro a jak cos zostanie to zamroze to bde miala na za tydzien czy dwa ;-)
A teraz szybki make-up i jade po mloda...Jaka pogoda u Was? u nas dzis bez slonka ale na plusie 9....za to wczoraj bylo pieknie + 12 i mega slonce...normalnie jak wczoraj do dentysty smigalam to szyberdach otwarty...slonce prosto w twarz dawalo...muzyke sobie zapuscilam i relax na maxa mialam...nawet cieszylam sie ,ze korek jest bo moglam dluzej w tym slonku posiedziec:-D:-D:-D No i wreszcie mam wyleczone zeby...Troche mnie to kosztowalo...ale zeby musze byc schön ;-) nastepna wizyta za pol roku...w polsce sobie tylko walne polerke bo o wiele taniej:tak: 50 euro zaoszczedzone mozna wydac na cos innego ;-)

U nas dzis deszczowo i ponuro
Zrobilam dzis kopytka i byly mega pyszne.Sama jaetsm w szoku:-D
Mysle ze te sale to tylko uwalaniaja energie zamiast ja zabierac:-D:-D
Wazne ze dzieciaki szaleja:tak:
Wczoraj to szczelilas szlenstwo Kochana ja juz widze jak Ci faceci na Ciebie patrzeli w tym korku.jescze muza i szyber dach no cud, moid i orzeszki:tak:
Ja tez mam zabki zdrowe bylam dwa razy u stomatologa i kolejna wizyta bedzie kontrolna babka kazal przyjsc za rok:tak:
Ale za 3mc mam wizyte z Lali wiec zawsze moze spojrzec:-D

reklama
Kurde jak ja dawno kopytek nie jadlam :szok:
Musze raz zrobic...
A na wizyte tez mi kazal przyjsc za rok ale ja powiedzialam ze lepiej przyjde za pol:-D Trafil mi sie naprawde swiettny dentysta...Jezdze do niego na drugi koniec berlina...ale oplaca sie...kogos tak delikatnego w zyciu nie spotkalam...raz jak poszlam tu kolo mnie to nie dosc ze plomba 60 euro to jeszcze mnie skasowac chcieli 120 bo pomiedzy dwoma zebami...Zjebke sekretarka dostala to nawet 60 nie musialam zaplacic :-D ale to tam pikus-dwie baby mnie dorwaly tak ze prawie buzie mi rozerwali...:crazy: az mi skora pekla w kaciku ust...glupie Cipy!!!! Jak sie okazalo to byla zona glownego dentysty w tym praxis ktora sobie w piatki tylko pracowala... NIGDY WIECEJ!!!!

A moje golabki gotowe...podobne pycha...jeszcze nie jadlam...za to z 6 kaw juz wypialam dzis:szok:

Patrycja ja jezdze do dentysty 6km bardzo fajna mloda dziewczyna.Przyjmuje razem z mama ale jej mama juz nie jest taka fajna:eek:
Laura tez byla u tej mlodej.Jestem mega zadowolona.
A dlaczego placilas za plomby?
Ja teraz jak bylam to nawet te 10e nie placilam:szok:
Gl;oabki bym zjadla ale nie robie bo moj nie przepada za nimi.Kupuje z Pudliszek sa pychaaaaa.

Mieszkanko blyszczy a jutro ma tylko w planie zakupy i prasowanie:rofl2:Oczywiscie obowiazkowo spacer z Laura

Ja tez jestem w AOK ale za biale jeszcze nie slyszalam ,ze ktos nie placil..Czy Ty te ciemne masz? bo te sa za darmo...

Jak tam u Was niedziela mija? Ja wlsanie posprzatalam...pospalismy dzis do 9:30...teraz kawusia jak zawsze gdy zasiadam do kompa...;-)

A jak Wam sie podobaja te zmiany tutaj? mnie takie cos na maxa wkurza bo jeszcze niedawno byly zmiany i trzeba bylo znowu sie przyzwyczajac i zas to samo...:crazy: W***** mam!!:wściekła/y:

Witam w niedziele
U nas strasznie wieje.Az tak bardzo ze nigdzie sie dzis nie wybieramy.Zreszta non stop jedzi straz pozarna na sygnalach
Patrycja ja mam w 6 na dole biala plombe i nie placilam za nia.Nie wiem o co chodzi :/
Co do zmian na stronce to bylam w szoku ale w sumie juz sie polapalam o co biega i jest ok
Pierwsze wrazenie bylo negatywne :)

Hej Dziewczyny,
denerwuje mnie ta nowa grafika, po co zmieniac cos co dziala latami???
ktos chcial widocznie miec cos do roboty

co do zebow: od jedynki do trojki biale plomby nie kosztuja, inne zeby trzeba doplacic, tylko srebrne plomby sa za darmo, nie jestm w AOK, ale to chyba od kasy nie zalezy, tylko to ogolnie tak

Anka jeszcze rachunek dostanie z procentami:-D:-D:-D

Mnie tez sie to nie pdooba ze pozmieniali...jakos sie przyzwyczailam i teraz mnie to wkurza na maxa...:crazy:
Wlasnie gotuje rosolek...pierwszy raz:szok::-D

reklama
Witam

Patrycja nie wiem czemu masz placic za biale plomby:no::no:
ja jestem wlasnie w trakcie leczenia zebow i mam nowych 6 bialych plomb za zadna nie placilam i nawet P. Stomatolog nic mi nie mowila o jakich kolwiek kosztach pierwsze slysze ze za biala plombe sie placi:baffled::baffled::baffled: jestem u tej samej dentystki co Ania a krankenkasse ma inna niz Ania bo ja mama Knappschaft
nie mam pojecia dlczego ty masz placic:crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry