anka26_x_07
Mama Laury :)
Widze ze twoj to tki chetny jak i moj hehehe Ciezko mojego wyciagnac chociaz nie mam co narzekac bo czsem wyjdziemy do znajomych albo na miasto na obiadek w niedziele.anka26,07 hej W niemczech jestem ponad 11 lat wczesniej mieszkalam w Mannheim a od wrzesnia 2008 w Aachen To moje pierwsze dziecko Co do mieszkania tutaj juz sie przyzwyczailam i jest ok choc nieraz jeszcze teskno za polska i znajomymi .Tutaj nie znamy zadnych polakow albo ich nie ma albo sie nie wychylaja Napewno jest tez to ze raczej nigdzie z M nie imprezujemy bo raczej domownikami jestesmy wiec ciazko o nowe kontakty .Mam nadzieje ze znajde tutaj jakies bratnie dusze Pozdrawiam
jak bedzie malenstwo to nie bedziesz miala czasu sie nudzic
witamy ponownieCzesc Dziewczynki!
no jestem w koncu....
bylismy tydzien w Polsce w Karpaczu na nartach, super bylo, choc sniegu spodziewalam sie wiecej, szczegolnie w gorach, nog nie polamalismy, 2kg zrzucone (podchodzenie pod gore!)
kamikaa - witaj:-)
moj Aramisio skonczyl we wtorek pol roczku! czas leci jak glupitaka z niego pociecha, smieje sie caly czas
a Maxio i Nikos chodza teraz na judo, super sport dla chlopcow
Czas leci kochana to juz pol roku
Super sposob na zrzucenie kilogramow swietnie spedzony czas i waga w dol poszla same pozytywy
Chlopaki to teraz sportowcy wielka buzia, super!
Ja mysle zLaure zapisac na jakis kurs tanca bo skubana ma takie ruchy ze szkoda tego marnowac ale jak narazie to u nas nie ma nic ciekawego
Kamikaa-witaj :-)
Pscola-witaj spowrotem :-)
Anka kurde cos te zabawy dla dzieci to chyba pobudzajace sa zamiast wyczerpujace moja wtedy tez dopiero raczyla po 22:00 usnac...
Ja dzis zabieram sie za golabki...zrobie juz na dzis i na jutro a jak cos zostanie to zamroze to bde miala na za tydzien czy dwa ;-)
A teraz szybki make-up i jade po mloda...Jaka pogoda u Was? u nas dzis bez slonka ale na plusie 9....za to wczoraj bylo pieknie + 12 i mega slonce...normalnie jak wczoraj do dentysty smigalam to szyberdach otwarty...slonce prosto w twarz dawalo...muzyke sobie zapuscilam i relax na maxa mialam...nawet cieszylam sie ,ze korek jest bo moglam dluzej w tym slonku posiedziec No i wreszcie mam wyleczone zeby...Troche mnie to kosztowalo...ale zeby musze byc schön ;-) nastepna wizyta za pol roku...w polsce sobie tylko walne polerke bo o wiele taniej 50 euro zaoszczedzone mozna wydac na cos innego ;-)
U nas dzis deszczowo i ponuro
Zrobilam dzis kopytka i byly mega pyszne.Sama jaetsm w szoku
Mysle ze te sale to tylko uwalaniaja energie zamiast ja zabierac
Wazne ze dzieciaki szaleja
Wczoraj to szczelilas szlenstwo Kochana ja juz widze jak Ci faceci na Ciebie patrzeli w tym korku.jescze muza i szyber dach no cud, moid i orzeszki
Ja tez mam zabki zdrowe bylam dwa razy u stomatologa i kolejna wizyta bedzie kontrolna babka kazal przyjsc za rok
Ale za 3mc mam wizyte z Lali wiec zawsze moze spojrzec