hej Pozmieniali forumi pogubic sie mozna Szkoda ze zadna mama z Aachen sie nie odzywa no ale moze jeszcze sie odezwie Czekamy do 14.03 i mam nadzieje ze malutka sie urodzi bo juz mam dosc wszystko boli :/A po porodzie bedzie mozna nawiazac szybciej nowe kontakty wiadomo moze juz nawet w szpitalu sie kogos pozna a potem jakies grupy dla maluchow i takie tam Dziewczyny co polecacie czy basen dla malych dzieci czy jakies inne spotkania tyle tego ze nie wiem co wybrac a bardzo bym nie chciala tylko siedziec w domu bo dostane depresji .M duzo pracuje wiec ja tez musze do ludzi wystarczy ze od grudnia siedze w domu i juz hopla dostaje .Pozdrawiam
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
elloo
Patrycja to ja nie wiem jak to jest ale rachunku nie dostalam bo to bylo rok temu z ta plomba teraz jak bylam to wyrywalam zeba i usuwala mi kamien.Moze moja i Agi dentystka ma na zbyciu biale plomby )
Kamikaa jak urodzisz to napewno pierwsza znajomosc nawiazesz w szpitalu.sa fajne spielgruppy tworzone, basen to extra sprawa wiec napewno watro sie zainteresowac
U nas dzis byly odwiedzinbki wiec Lali miala 2 koleznki do zabawy.Potem male zakupki i wlasnie wzielysmy wspolna kapiel )
Patrycja to ja nie wiem jak to jest ale rachunku nie dostalam bo to bylo rok temu z ta plomba teraz jak bylam to wyrywalam zeba i usuwala mi kamien.Moze moja i Agi dentystka ma na zbyciu biale plomby )
Kamikaa jak urodzisz to napewno pierwsza znajomosc nawiazesz w szpitalu.sa fajne spielgruppy tworzone, basen to extra sprawa wiec napewno watro sie zainteresowac
U nas dzis byly odwiedzinbki wiec Lali miala 2 koleznki do zabawy.Potem male zakupki i wlasnie wzielysmy wspolna kapiel )
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No kuzwa-nie kumam niczego !!! No place i tu grube pieniadze...dwa zeby i 250 euro zostawilam juz.... No i zawsze wyraznie mi mowia ,ze zwykle plomby darmowe a biale platne-no i tera badz tu madry i pisz wiersze...Chyba faktycznie Wasza dentystka ma jakies plomby "na lewo" ;-) musze nastepnym razem zapytac sie...
A ile placicie za oczysczanie zebow...? ja 75 euro...ale teraz bede robic w polsce... to 50 zaoszczedze
Anka my z mloda przedwczoraj mialysmy wspolna kapiel :-)
A ile placicie za oczysczanie zebow...? ja 75 euro...ale teraz bede robic w polsce... to 50 zaoszczedze
Anka my z mloda przedwczoraj mialysmy wspolna kapiel :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrycja nie placilam nic. Wez no Ty moze dentyste zmien bo cos mi sie wydaje ze kase z ciebie zdziera
Nie wiem o co biega ale to nie jest mozliwe zebysmy my nie placili nic a Ty placisz niezla kase
Przeciez placisz ubezpieczenie
Moze zadzwon gdzies indziej i sie zapytaj czy to platne bo ja u swojej nie placilam a za friko to raczej teraz nie robia
Nie wiem o co biega ale to nie jest mozliwe zebysmy my nie placili nic a Ty placisz niezla kase
Przeciez placisz ubezpieczenie
Moze zadzwon gdzies indziej i sie zapytaj czy to platne bo ja u swojej nie placilam a za friko to raczej teraz nie robia
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Wiec pytalam sie m on jako Niemiec troche sie zna i mi powiedzial ze to prawda ze srebne sa darmowe a za biale trzeba placic
tylko nasza dentystka jest super babka i robi nam biale za darmo bo srebne to najgorsze go...o tak powiedziala mojemu
ona robi te plomby na kase chorych ale jak ona to robi to nie mam pojecia w kazdym razie my nigdy nic nie placimy
a co do oczyszczenia zebow tez nic nie placilam a mialam juz pare razy robione
Nasza dentystka to Polka wiec swoja babka i kasy nie zdziera))
Nawet wybielanie zebow ma bardzo tanie bo tylko 60 euro a gdzie indziej to podwojnie prawie sobie licza)))
tylko nasza dentystka jest super babka i robi nam biale za darmo bo srebne to najgorsze go...o tak powiedziala mojemu
ona robi te plomby na kase chorych ale jak ona to robi to nie mam pojecia w kazdym razie my nigdy nic nie placimy
a co do oczyszczenia zebow tez nic nie placilam a mialam juz pare razy robione
Nasza dentystka to Polka wiec swoja babka i kasy nie zdziera))
Nawet wybielanie zebow ma bardzo tanie bo tylko 60 euro a gdzie indziej to podwojnie prawie sobie licza)))
patrycja24berlin
Anka to nie ma nic do rzeczy z dentysta bo tego w zyciu nawet jak za plombe bede miala stowe zaplacic to nie zmienie ;-)
Wlasnie to u Was cos nie tak bo kazdego kogo znam i mial biale blomby to palcil za nie... Nawet widzisz Pscola potwierdza.... :-) bylam juz tu u dwoch dentystow to jak pisalam tu kolo mnie to nawet jeszcze raz tyle za plombe sobie wolaja...u nas im kod wyzszy tym wyzsze ceny...U mnie np.zwykla biulka kosztuje 25-30 centow a na tych gorszych osiedlach 8-15 ;-)
Wlasnie to u Was cos nie tak bo kazdego kogo znam i mial biale blomby to palcil za nie... Nawet widzisz Pscola potwierdza.... :-) bylam juz tu u dwoch dentystow to jak pisalam tu kolo mnie to nawet jeszcze raz tyle za plombe sobie wolaja...u nas im kod wyzszy tym wyzsze ceny...U mnie np.zwykla biulka kosztuje 25-30 centow a na tych gorszych osiedlach 8-15 ;-)
patrycja24berlin
Agnieszka no to mamy wytlumaczenie :-)
Wiesz babka Ci pwoiem tylko tyle ze cos chachmeci ;-) bo nikt nie daje za darmo plomb...juz ona ma w tym swoj interes ;-) a czyszczenie kamienia tylko to tez mam za darmo...ale juz ta cala polerka to tak jak pislam 75 euro... Z rezsta ja zawsze mam wybor czy chce cos darmowego czy platnego...na nic mnie nie naciagaja...zawsze mi wymienia plusy i minusy...no ale jak to byla wszystko co super dobre to trzeba zaplacic ;-)
Wiesz babka Ci pwoiem tylko tyle ze cos chachmeci ;-) bo nikt nie daje za darmo plomb...juz ona ma w tym swoj interes ;-) a czyszczenie kamienia tylko to tez mam za darmo...ale juz ta cala polerka to tak jak pislam 75 euro... Z rezsta ja zawsze mam wybor czy chce cos darmowego czy platnego...na nic mnie nie naciagaja...zawsze mi wymienia plusy i minusy...no ale jak to byla wszystko co super dobre to trzeba zaplacic ;-)
Agnieszka&Emily
Patrycja a niech sobie tam ma swoj interes przy tym mi to nie przeszkadza)))
Ona ma moze swoj interes a ja swoj bo nie musze za biale plomby placic z czego jestem bardzo zadowolona bo mam troche zebow do roboty))
wiec nikt nie jest pokrzywdzony)))
babka jest naprawde mila wszystko tlumaczy co w danym momencie robi itd co jakies pare minutek sie pyta czy wszystko ok czy ma przerwe zrobic itd
naprawde moga ja polecic z czystym sumieniem bo takiej fajnej dentystki to jeszcze nie mialam a juz bylam u paru
wiec mi tam jej przekrety nie przeszkadzaja)))
Ona ma moze swoj interes a ja swoj bo nie musze za biale plomby placic z czego jestem bardzo zadowolona bo mam troche zebow do roboty))
wiec nikt nie jest pokrzywdzony)))
babka jest naprawde mila wszystko tlumaczy co w danym momencie robi itd co jakies pare minutek sie pyta czy wszystko ok czy ma przerwe zrobic itd
naprawde moga ja polecic z czystym sumieniem bo takiej fajnej dentystki to jeszcze nie mialam a juz bylam u paru
wiec mi tam jej przekrety nie przeszkadzaja)))
patrycja24berlin
No i super :-) Coz ja niestety musze placic...ale chyba bardziej mi sie to oplaca niz bym do Waszej miala przyjezdzac ;-)
Milej nocki i do jutra...Czas juz na mnie bo jutro pobudka o 06:30 :-/
Milej nocki i do jutra...Czas juz na mnie bo jutro pobudka o 06:30 :-/
reklama
Agnieszka&Emily
hihhihi no masz racje bo z Berlina to dosc spory kawalek do nas)))))
Raczej by Ci sie to nie oplacalo))
Dobranoc
Raczej by Ci sie to nie oplacalo))
Dobranoc