reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc dziewczyny

Wczoraj bylam padnieta po calym dzionku najpierw w Koloni do 14 a potem u kolzeanki do 19.Rano dzis nie moglam wstac:-D:rofl2:

Patrycja no ja musialm zmienic autko jak urodzila sie Laura jezdzilam bmw ale ze wzgledu na maly bagaznik a wozek trzebn gdzies zapakowac zmienilam na Volkswagena Golfa 4 combi.Jestem strasznie z niego zadowolona:tak:Jak jade do Polski moge zabral woze, lozeczko turystyczne, zabawki dla Laury i torby z ciuchami.A co najwazniejsze zawsze sie spakuje bez problemu

Ola autko fajna rzecz gratulacje!

reklama
567256.jpg

a to moja córcia....czemu zdjecia nie ma ??

czesc dziewczyny

Wczoraj bylam padnieta po calym dzionku najpierw w Koloni do 14 a potem u kolzeanki do 19.Rano dzis nie moglam wstac:-D:rofl2:

Patrycja no ja musialm zmienic autko jak urodzila sie Laura jezdzilam bmw ale ze wzgledu na maly bagaznik a wozek trzebn gdzies zapakowac zmienilam na Volkswagena Golfa 4 combi.Jestem strasznie z niego zadowolona:tak:Jak jade do Polski moge zabral woze, lozeczko turystyczne, zabawki dla Laury i torby z ciuchami.A co najwazniejsze zawsze sie spakuje bez problemu

Ola autko fajna rzecz gratulacje!

dzieki my tez mamy lozeczko turystyczne hauck-swietne :-)

reklama
Do góry