reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dziekiiiiiiiii PATRYCJA
wiesz zebym tu miala chociaz bliskich znajomych nie wspomne o rodzinie...to pewnie bylo by inaczej.
No ale niestety jest jsk jest!!!
Patrycja powiedz mi testy na jazde robisz w jezyku niemieckim czy polskim i ile ten kurs kosztuje

reklama
Rozumiem ciebie jak nikt bo oprocz Adam to nie mailam dlugo tu nikogo...:-(
Kurs robie w jezyku polskim,egzaminy tez bede miala w jezyku polskim ale juz sama jazde na egzaminie po niemiecku...-niestety:dry: ogolnie cena zalezna od tego ile bede potrzebowala jazd itd...ale na te 1200 euro trzeba liczyc... jak bede dobra to zmieszccze sie nawet w 900 a jak bede pipa to 2000 Euro... Okaze sie...
Teraz robilam kurs pierwszej pomocy i badanie wzroku bo to obowiazkowe tutaj i wyszlo grosze-27 euro...

Wiesz bo ja sie zastanawiam czy tu robic czy w polsce...najpierw musze kase zbierac a potem zobaczymy:-D
Tez chcem isc na ten kurs niemieckiego 230euro ale ile tygodni czy miesiecy nic niewiem bede musiala zadzwonic i wypytac.

Ja tez chcialam robic w poslce,ale jak pomysle ile bym musiala jezdzic albo siedziec w poslce to sie to z celem mija...

A te 230 euro to na kiesiac czy jak za kurs-bo jak za miesiuac to bardzo drogo...
Ps.zobaczcie ile mam juz postow na swoim koncie:szok::-D

Za caly kurs 230 ale nie wiem ile on trwa...
Wiesz mi w polsce by sie oplacalo za 3000zl mam prawko od reki tzn musze byc tam pare razy...a jezdzic umiem;-)
a ja sobie u ciebie na NK zdiecia przegladam:-D

Ja jezdzic ogolnie tez umiem...i zawsze chcialam prawko kupic...ale od kiedy mam mloda to wole zdac je normalnie...Nie wybaczylabym sobie gdybym gdzies pizgla...:happy::baffled:
Ja dzis sobie ciebie tez ogladalam na NK :-D
A u mnie to normalnie dlugi "seans" masz :-D:-D:-D:-D

Wiesz tak ogladam i ogladam i jeszcze nie skonczylam:-D
widzialam Cie z piwkiem na paru zdieciach...i wiesz tak sobie mysle kiedy ostatnio jakies wypilam...oj dobre pare miesiecy.
nawet nie ma okzji i z kim:-D
ide zajarac:tak:

No ja jutro moze kupie piwko ale pewnie po jednym bede pijana:-D
Lubie bardzo te cytrynowe ale takie normalne terz...kurcze ze umnie w lodowce zadne nie stoi:-D
ok PAtrycja ja spadam sie myc a potem do wyrka..
Do uslyszenia trzymaj sie;-)

reklama
Do góry