reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie wiem czy widzialyscie dziewczyny ale w neckermanie maja przecenione posciele .wlasnie kupilam dla mlodej jedna i dla bratanicy...
http://www.neckermann.de/index.mb1?click=1018306&nav_id=14770380&ne_assignment_id=1018306&sort=preis&set_sort=1&schnapp=off
http://www.neckermann.de/index.mb1?click=1018306&nav_id=14770380&ne_assignment_id=1018306&sort=preis&set_sort=1&schnapp=off
anka26_x_07
Mama Laury :)
Pati lubie te ciuszki podobaja mi sie i dlatego je kupuje:-)
Pierniki mniammmm zjadflabym nawet bez dekoracji
Pierniki mniammmm zjadflabym nawet bez dekoracji
patrycja24berlin
Slodkie jest to zdjecie Laury gdzie jest w tym pajacu-swietnie tam marszczy nosek
A pierniczkami prosze czestuj sie ;-) troche jeszcze twarde bo musza "dojsc do siebie" ;-)
Serwis tez juz zamowilam :-)
A pierniczkami prosze czestuj sie ;-) troche jeszcze twarde bo musza "dojsc do siebie" ;-)
Serwis tez juz zamowilam :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
No to Kochana pochwal sie tym serwisem:-)
patrycja24berlin
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hej lasencje! moj komp ostatnio "SPINNT" wiec pojawiam sie i znikam;-)
fajny serwi PATRYCJA no i pierniczki mniamasne, dasz przepis? Bitte!!!!
mam jeszcze jedno pytanie co do przedszkola, powiedz, Noemi pewnie super mowi juz po niemiecku, a jak to jest z polskim? nie jest tak ze chce rozmawiac tylko po niemiecku? (moje duziecie chyba tez juz wkrotce pojdzie do przedszkola i zastanawiam jak to jest z jezykami;-):-)) w ogole jestes zadowolona nadal z Kity?
LAura juz taka duza i slicznie jej we wszystkich Kitty ubrankach
fajny serwi PATRYCJA no i pierniczki mniamasne, dasz przepis? Bitte!!!!
mam jeszcze jedno pytanie co do przedszkola, powiedz, Noemi pewnie super mowi juz po niemiecku, a jak to jest z polskim? nie jest tak ze chce rozmawiac tylko po niemiecku? (moje duziecie chyba tez juz wkrotce pojdzie do przedszkola i zastanawiam jak to jest z jezykami;-):-)) w ogole jestes zadowolona nadal z Kity?
LAura juz taka duza i slicznie jej we wszystkich Kitty ubrankach
patrycja24berlin
Hej Susumali-fajnie ze dzis komp pozwolil Ci do nas wpasc
Nadal jestem zadowolona z Kity...i mloda tak samo :-) Zawsze idzie chetnie,nie marudzi,cieszy sie...i oby tak zostalo...Co do polskiego to ja z nia w domu praktycznie tylko w tym jezyku rozmawiam chociaz czasami cos mi odbija i mowie do niej po niemiecku Ale Noemi z kolei mowi jak jej wygodniej..pol na pol ogolnie...Nie wiem szczerze czy ona odroznia polski od niemieckiego Narazie mowi pojedynczymi slowami...zadko buduje zdania...Ewentualnie"mama chodz" ,takie pojedyncze zdania...Zanim zacznie nawijac tak ze sobie pogadamy jak kobita z kobita to pewnie jeszcze duzo wody uplynie... Ale ja bede z nia zawsze rozmawiac najwiecej po polsku bo mam swiadomosc tego,ze w przedszkolu a potem w szkole czy na placu zabaw bedzie zawsze rozmawiala w jezyku niemieckim...Wiec bede sie starac jak tylko bede mogla-z calych sil zeby polskiego nie zapomiala...i rozmawiala w tym jezyku plynnie...
Ps.a z tym przepisem to powaznie czy tylko dla jaj ;-) ????
Nadal jestem zadowolona z Kity...i mloda tak samo :-) Zawsze idzie chetnie,nie marudzi,cieszy sie...i oby tak zostalo...Co do polskiego to ja z nia w domu praktycznie tylko w tym jezyku rozmawiam chociaz czasami cos mi odbija i mowie do niej po niemiecku Ale Noemi z kolei mowi jak jej wygodniej..pol na pol ogolnie...Nie wiem szczerze czy ona odroznia polski od niemieckiego Narazie mowi pojedynczymi slowami...zadko buduje zdania...Ewentualnie"mama chodz" ,takie pojedyncze zdania...Zanim zacznie nawijac tak ze sobie pogadamy jak kobita z kobita to pewnie jeszcze duzo wody uplynie... Ale ja bede z nia zawsze rozmawiac najwiecej po polsku bo mam swiadomosc tego,ze w przedszkolu a potem w szkole czy na placu zabaw bedzie zawsze rozmawiala w jezyku niemieckim...Wiec bede sie starac jak tylko bede mogla-z calych sil zeby polskiego nie zapomiala...i rozmawiala w tym jezyku plynnie...
Ps.a z tym przepisem to powaznie czy tylko dla jaj ;-) ????
anula220479
Mama Marcela
Hej Dziewczyny!!!
ja dzisiaj jakis dupowaty dzien mialam...wszystko mnie wkurza ostatnio.
Wiecie nieraz to sie czuje jak bym byla sama z moim malym na tym swiecie.
Chyba jakas depresja mnie dopada
ja dzisiaj jakis dupowaty dzien mialam...wszystko mnie wkurza ostatnio.
Wiecie nieraz to sie czuje jak bym byla sama z moim malym na tym swiecie.
Chyba jakas depresja mnie dopada
reklama
patrycja24berlin
Anula czasami tez tak mam...na pocieszenie dodam ze to mija ;-)