reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ola milo Was zobaczyc :-)
Specjalnie do kawy dla Ciebie pierniczki(sorry ale jeszcze nie udekorowane ;-) )

Anka a Wy a raczej Ty to chyba fanka hello kitty jestes co ;-)

Załączniki

• IMG_0283.JPG
    IMG_0283.JPG
    160,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Slodkie jest to zdjecie Laury gdzie jest w tym pajacu-swietnie tam marszczy nosek :-D
A pierniczkami prosze czestuj sie ;-) troche jeszcze twarde bo musza "dojsc do siebie" ;-)
Serwis tez juz zamowilam :-)

hej lasencje! moj komp ostatnio "SPINNT" wiec pojawiam sie i znikam:crazy:;-)

fajny serwi PATRYCJA:tak: no i pierniczki mniamasne, dasz przepis? Bitte!!!!:-D
mam jeszcze jedno pytanie co do przedszkola, powiedz, Noemi pewnie super mowi juz po niemiecku, a jak to jest z polskim? nie jest tak ze chce rozmawiac tylko po niemiecku? (moje duziecie chyba tez juz wkrotce pojdzie do przedszkola i zastanawiam jak to jest z jezykami;-):-)) w ogole jestes zadowolona nadal z Kity?

LAura juz taka duza i slicznie jej we wszystkich Kitty ubrankach:-D:tak:

Hej Susumali-fajnie ze dzis komp pozwolil Ci do nas wpasc:-D

Nadal jestem zadowolona z Kity...i mloda tak samo :-) Zawsze idzie chetnie,nie marudzi,cieszy sie...i oby tak zostalo...:tak:Co do polskiego to ja z nia w domu praktycznie tylko w tym jezyku rozmawiam chociaz czasami cos mi odbija i mowie do niej po niemiecku:-D Ale Noemi z kolei mowi jak jej wygodniej..pol na pol ogolnie...Nie wiem szczerze czy ona odroznia polski od niemieckiego:baffled: Narazie mowi pojedynczymi slowami...zadko buduje zdania...Ewentualnie"mama chodz" ,takie pojedyncze zdania...Zanim zacznie nawijac tak ze sobie pogadamy jak kobita z kobita to pewnie jeszcze duzo wody uplynie...:-D Ale ja bede z nia zawsze rozmawiac najwiecej po polsku bo mam swiadomosc tego,ze w przedszkolu a potem w szkole czy na placu zabaw bedzie zawsze rozmawiala w jezyku niemieckim...Wiec bede sie starac jak tylko bede mogla-z calych sil:-D zeby polskiego nie zapomiala...i rozmawiala w tym jezyku plynnie...

Ps.a z tym przepisem to powaznie czy tylko dla jaj ;-) ????

Hej Dziewczyny!!!
ja dzisiaj jakis dupowaty dzien mialam...wszystko mnie wkurza ostatnio.
Wiecie nieraz to sie czuje jak bym byla sama z moim malym na tym swiecie.
Chyba jakas depresja mnie dopada:baffled:

reklama
Do góry