reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ola milo Was zobaczyc :-)
Specjalnie do kawy dla Ciebie pierniczki(sorry ale jeszcze nie udekorowane ;-) )

Anka a Wy a raczej Ty to chyba fanka hello kitty jestes co ;-)

Załączniki

• IMG_0283.JPG
    IMG_0283.JPG
    160,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Slodkie jest to zdjecie Laury gdzie jest w tym pajacu-swietnie tam marszczy nosek :-D
A pierniczkami prosze czestuj sie ;-) troche jeszcze twarde bo musza "dojsc do siebie" ;-)
Serwis tez juz zamowilam :-)

hej lasencje! moj komp ostatnio "SPINNT" wiec pojawiam sie i znikam:crazy:;-)

fajny serwi PATRYCJA:tak: no i pierniczki mniamasne, dasz przepis? Bitte!!!!:-D
mam jeszcze jedno pytanie co do przedszkola, powiedz, Noemi pewnie super mowi juz po niemiecku, a jak to jest z polskim? nie jest tak ze chce rozmawiac tylko po niemiecku? (moje duziecie chyba tez juz wkrotce pojdzie do przedszkola i zastanawiam jak to jest z jezykami;-):-)) w ogole jestes zadowolona nadal z Kity?

LAura juz taka duza i slicznie jej we wszystkich Kitty ubrankach:-D:tak:

Hej Susumali-fajnie ze dzis komp pozwolil Ci do nas wpasc:-D

Nadal jestem zadowolona z Kity...i mloda tak samo :-) Zawsze idzie chetnie,nie marudzi,cieszy sie...i oby tak zostalo...:tak:Co do polskiego to ja z nia w domu praktycznie tylko w tym jezyku rozmawiam chociaz czasami cos mi odbija i mowie do niej po niemiecku:-D Ale Noemi z kolei mowi jak jej wygodniej..pol na pol ogolnie...Nie wiem szczerze czy ona odroznia polski od niemieckiego:baffled: Narazie mowi pojedynczymi slowami...zadko buduje zdania...Ewentualnie"mama chodz" ,takie pojedyncze zdania...Zanim zacznie nawijac tak ze sobie pogadamy jak kobita z kobita to pewnie jeszcze duzo wody uplynie...:-D Ale ja bede z nia zawsze rozmawiac najwiecej po polsku bo mam swiadomosc tego,ze w przedszkolu a potem w szkole czy na placu zabaw bedzie zawsze rozmawiala w jezyku niemieckim...Wiec bede sie starac jak tylko bede mogla-z calych sil:-D zeby polskiego nie zapomiala...i rozmawiala w tym jezyku plynnie...

Ps.a z tym przepisem to powaznie czy tylko dla jaj ;-) ????

Hej Dziewczyny!!!
ja dzisiaj jakis dupowaty dzien mialam...wszystko mnie wkurza ostatnio.
Wiecie nieraz to sie czuje jak bym byla sama z moim malym na tym swiecie.
Chyba jakas depresja mnie dopada:baffled:

reklama
Do góry