reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Mi mikolaj na obiad kebaba przynisie:-D bo mamochote ;-)
a ja juz po porzadkach,wyszorowalam lazienke,odkurzylam,pomylam podlogi,Adam z mala pojechal spotkac sie ze znajomym wiec mam spokoj i poszlo mi wszystko blyskawicznie...teaz przegladalam przepisy na pierniki...Nie moge sie zdecydowac ktory wykozystac:-D:-D:-D:-D No i mam poblem bo nie mam wagi kuchennej...a juz nie chce starego meczyc bo juz go po kakao,kebaba i sode wyslalam pode droga...

A co do dzisiejszych Mikolajek-mloda odnalazla prezent,a najbardziej byla zachwycona jajkami niespodziankami:-D potem dorwala puzzle drewniane i w nieskonczonosc je ukladala :-)

reklama
Kebab powiadasz mniammm smaka mi narobilas :))
Ja robie na obiad na zyczenie Mojego zupe sledziowa z ziemniakami w mundurkach:rofl2:
Laura drzemie musze zaczekac az wstanie i pojade na malutkie zakupki do lodowki:tak:

A teraz musze tylko podlogi pozmywac:-)

Aha a co do pieniazkow to mam osobne konto na Kindergeld:happy2:

Goscie przyszli i poszli :-D mloda dostala barbie baletnice ktora pieknie tanczyla le juz nie tanczy bo zaliczyla nura w wannie...i sie chyba za bardzo wody opila...:-DNo i teraz lezy i sie suszy na kaloryfeze...moze kjeszcze kiedys nam zatanczy:-D:-D:-D no a oprocz tego dostala kase zeby akcje dokupic i buta ze slodyczami :-)

Czesc, widze, ze wesolutko Wam dziewczyny:tak::-) U nas Mikolajki byly szczegolnie dla malego bardzo "podniosle", bo pierszy raz wystawil swoje buty przed drzwi, bo pozniej obejrzec, co mu Mikolaj przyniosl. A przyniosl troche slodyczy mikolajowych i kilka roznych resorakow, ktore staly sie hitem:-D. Erik zadowolony, wiec i my rowniez, pod choinke jeszcze nie mamy pojecia, co by mu sprawic, w kazdym razie nie zadne klocki, bo ich juz nie mam gdzie chowac:baffled:. Zobaczymy.... Co do obiadku, to u mnie juz jest, piersi z kurczaczka, ziemniaczki i surowka,czekam tylko na meza i do dziela:-D

u nas tez byl Mikolaj :) i prezenty Agatka byla w niebowzieta , dostala ksiazeczke skarbonke slodycze i maskotke :-) a co do prezentow to chrzestny zazwyczaj daje jej kase a chrzesta pyta co ma kupic i tyle:-) my mieszkamy z moimi rodzicami wiec nie ma problemu z prezentami od dziadkow:-) a na swieta mala dostanie zjezdzalnie.

reklama
czesc

Patrycja tak co jej glowa nie odpadnie :)):-D

Aga fajnie ze sie odezwalas :tak:zagladaj czesciej;-)

Olakalisz nie ma jak dziadkowie na miejscu:-D:-Drozpiesczaja do bolu:tak::tak:

My dzis bylysmy na Trodel Markt w Dormagen.Milutko spedzilysmy dzionek zabralam kolezanke i tak o 20:40 ja odwiozlam:rofl2:Laura spi chociaz niechetnie sie polozyla ale za to szybko zasnela:happy:

Do góry