reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
czesc

Dzis wzielam sie na sposob i nie kaldalam Laure w poludnie zobaczymy jak dlugo mi wytrzyma i mam nadzije ze cos to da i dzis sama bez niczego zasnie no i nie obudzi sie na godzinna przerwe heheh bo dzis rano obudzila sie o 6 i do 7 nie spala a potem wstala o 10:-D:-D

U Nas pada za oknem ale udalo mi sie zrobic zakupy w Realu na spacer nie dalo rady :/ jak Mielismy wyjsc to zaczelo padac i lipa

A Wam jak mija dzionek?

Ja dzis nie robilam nic wielkiego...misialam jechac na poczte,potem zakupy,potem odebralam mloda z przedszkola,potem znowu zakupy w innmy sklepie bo nie dostalam przyprawy do piernikow ani zadnych ozdob do ciasteczek...Jutro moze wezme sie za pieczenie pierniczkow...a jak nie to w poniedzialek....A teraz zrobilam sobie herbate z sokiem malonowm i ide troche pobyczyc sie na kanapie...Noemi oglada simsonow a ja obok poczytam ksiazke :-) Pozapalalam lampeczki i swiece i jest strasznie przytulnie :-)
Dostajemy jutro gosci...na szczescie tylko na chwile:-D Przychodzi Noemi chrzesny :-) ze swoja zona(mojego Adama siostra) Maja cos tam dla mlodej na mikolaja...Zobaczymy co tym razem bo ostatnio tylko kase dostawala..

Patrycja ja nie lubie jak ktos mi daje kase dla laury wole zeby to byl prezent:happy2:
Ja wrocilam od kumpeli bylam odebrac paczke z HM jestem zadowolona z niej.
A tak na marginesie to ja jakos nie mam weny do pieczenia a nawet jakbym napiekla to nie mial by kto zjesc:-D:-DJa tak nie przepadam za slodkim moj tez nie wiec troche lipa:-D:-D
Dzis dalam Laurze wafelka w czekoladzie takie mini Prince Polo nawet polowy nie zjadla wiec komu tu piec:confused::rofl2:

ja pieke dla zasady:-D kilka napewno powiesze na choinke....
Co do kasy to u nas troche inna sprawa bo chrzesny zalozyl Noemi na chrzciny akcje w Japonii i teraz wplaca tam regularnie...Od czasu do czasu dostala tez oczywiscie od nich np.Elmo albo ciuch dostala ale najczesciej jest to kasa...Z rezsta do teraz mala nie bardzo kumala co dostala ,a kazda zabawka najczesciej laduje szybko w kacie...Z reszta te akcje maja byc wplacane regularnie i ma to byc prezent np.na slub...Nawet nie chce zeby wiedziala o tym...bedzie mila niespodzianka na nowa droge zycia :-) My dodatkowo tez wplacamy jej co miesiac kase... Trzeba jakos dziecko zabespieczyc...nigdy niewiadomo co w zyciu nas spotka....a gotowka zawsze mile widziana....;-)
Tak wogole to tez wplacacie cos dla dzieci?
No ale od 3 urdzin to ja sie bede domagala chociaz drobnostki oprocz kasy...bo juz wtedy bedzie bardziej kumata i napewno nie bedzie zadowolona...;-):-D

A co do kasy to ja powiem ze wole kiedy np.Adama mama da mi dla mlodej kase niz prezent...Ja lubie miec wszystko po swojemu i wiem co najlepiej potrzebne Noemi ....Z rezsta sama tez wole dostac kase...Jestem wybredna i niestety nie kazdy potrafi strzelic w moj gust....

Hej ANIA,PATRYCJA
ja dzisiaj robilam pozadki nawet okna pomylam,zrobilam tez tiramizu to takie ciasto na zimno...pychota.
Mielismy tez gosci...maly dostal samochodziki jeden z kubusiem puchatkiem a drugi z tygryskiem:-)
Moja tesciowa zalozyla malemu ksiazeczke oszczednosciowom jak mial chyba miesiac i z tego co wiem to wplaca po 50e co miesiac.
My tez zalozylismy ksiazeczke i w placamy co miesiac ile mozemy,na chrzcciny maly dostal kupe kasy i tez wszystko na ksiazeczke...
a jak dostaje prezenty to ciuchy zabawki albo kase jak kase to zawsze kupie mu cos fajnego;-)
jakas padnieta jestem dzisiaj....jutro jade na zakupy zajrze tez do H&M

reklama
czesc Mikolajkowo:-D

My bylysmy z Laura na miescie i dostala od mikolaja duzego Mikolaja z cvzekolady.No jak to Laura wstydzila sie i nie chcial podejsc do niego:rofl2::rofl2:
Ja biore sie z sobotnie sprzatanie i musze cos na obiadek zrobic chyba zrobie ryz z warzywkami bo to tak na szybko sie da:-D:-D

Do mnie jeszcze Mikolaj nie dotarl a jak u Was?

Do góry