reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello

Kochane widze ze watek ozyl i to cieszy:tak:
Patrycja Co do perfum to ja roznie nudza mi sie zsybko wiec czesto zmieniam Obecniem mam Dolce&Gabbana The One i LaCosta zlota i rozowa
Pscola Chloe mialam probke jest swietny:tak:A co do prezentow to dzieciakom mam kupione ale co dalej to nie wiem zapewne zabiore kazdego do sklepu i kaze sobie wybrac:-D:-DPojde na laztwizne:tak:
Sylwestra to spedzam z rodzinka na wsi:-)
Anula ja uzywam kremu z Avonu zamiast takiego podkladu jest swietny i kosztuje chyba 20zl:tak: jestem zniego strasznie zadowolona i juz chyba 4 lata go uzywam Do lasek z fajniutka karnacja nie naleze dlatego czasami na solke chodze chociaz teraz to pamietam ze bylam ostatnio w sierpniu:-D

reklama
No ja dzisiaj paczke do polski wyslalam zaplacilam 22euro....takie drobne brezenty dla rodzinki.
ANIU ja bardzo lubie kosmetyki z Avonu kiedys sama sie tym zajmowalam przez pare lat,tutaj one kosztuja duzo wiecej niz w polsce.
Ja mam tez dylemat co mojemu kupic pod choinke mysle moze ze jakis zajebisty sweterek albo......
:confused:

No watek sie ruszyl bo o kosmetyki zapytalam-a ktora ich z nas nie lubi?ehehehhee:-D

Ja po zakupach...Mlodej kupilam na mikolaja posciel,3 rodzaje puzzli bo je lubi-dwwa zestawy takie normalne i jedne drewniane,2 bluzeczki,kapcie-pieski,ksiazeczke i chyba wszytko....no i drobne slodycze,ale malo bo nie lubie jej dawac:-D Dla nas nic nie kupowalam...
Zrobilam juz stroik jeden-taki sobie-nie dostalam takich gadzetow jak dwa lata temu a oblecialam cale multum sklepow:crazy: no ale cos tam wyczarowalam ;-)

Anula-ziemia egipska to taki puderek w kamieniu-brazujacy.... ladnie wyglada i naturalnie...tych w kremie wlasnie nie lubie-z reszta nie potrzebuje ;-)

Chloe mam plyn do kapieli-calkiem fajny zapach :-)

Co do prezenow gwiazdkowych to w tym roku mam duzy problem z glowy bo odpada mi kupowanie dla 8 osob:-Ddlatego ze zostajemy tu w DE... Jeszcze nie mam pomyslu...Podoba mi sie zegarek z Festiny jeden taki z fioletem w tarczy i chyba go kupie...:tak:

Na sylwestra napewno cos robimy ale jeszcze nie wiemy co:szok::-D Ale na bank mloa oajemy tesciowej...trzeba bedzie kawalek jechac (200km)w jeda strone ale luz-przynajmniej mozna sie zabawic i odchorowac w spokoju kaca;-)

Ja z Avonu obecnie tylko ten krem kupuje ale maja teraz fajny zel do mycia Laguna sie nazywa cudnie pachnie:tak:
Wczesniej kupowalam tez szampony i odzywki:rofl2:
Ale to jak mieszkalam w Polsce

No to zaszalalas Patrycjo z zakupkami fajne prezenty dla malej Ja Laurze tez nie lubie dawac slodkiego na szczescie ona nie szaleje za nimi bo nawet calego ciastka nie moze zjesc:-D

Noemi lubi slodycze...Jajo niespodzianka jak jestesmy w sklepie musi byc obowiazkowo ;-)
A teraz dalam jej parowke i Milch-Schnitte i pytam co chcesz a ona parowke:szok: ,ale Milch-Schnitte wziela na potem ;-)

Co do slodyczy to ja tez uwielbiam...Czasami jak mam napad to wcinam jak glupia...a ze wiem ,ze miewam te napady to tez nie kupuje nic....:-DAle dzis mialam np.ochote na prigelsy serowo-cebulowe...no i chcialam sobie kupic ale jednak odpuscilam....nieestety do teraz mam na nie chec i napisalam Adamowi na kartce ze mam mi je kupic;-)To taka nagroda ze schudlam:-D:rofl2:

reklama
heheheh calkiem fajnie sama sobie nie kupisz za to Adam je kupi:-D Ja tez lubie te chipsy
Ja wlasnie ide dac Laurze kotleciki mielone ktore uwielbia
Noemi dobrze przemyslala sprawe najpierw jedzonko a potem przyjemnosc:-D
Laura tez lubi parowki:-)

Do góry