reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello

Kochane widze ze watek ozyl i to cieszy:tak:
Patrycja Co do perfum to ja roznie nudza mi sie zsybko wiec czesto zmieniam Obecniem mam Dolce&Gabbana The One i LaCosta zlota i rozowa
Pscola Chloe mialam probke jest swietny:tak:A co do prezentow to dzieciakom mam kupione ale co dalej to nie wiem zapewne zabiore kazdego do sklepu i kaze sobie wybrac:-D:-DPojde na laztwizne:tak:
Sylwestra to spedzam z rodzinka na wsi:-)
Anula ja uzywam kremu z Avonu zamiast takiego podkladu jest swietny i kosztuje chyba 20zl:tak: jestem zniego strasznie zadowolona i juz chyba 4 lata go uzywam Do lasek z fajniutka karnacja nie naleze dlatego czasami na solke chodze chociaz teraz to pamietam ze bylam ostatnio w sierpniu:-D

reklama
No ja dzisiaj paczke do polski wyslalam zaplacilam 22euro....takie drobne brezenty dla rodzinki.
ANIU ja bardzo lubie kosmetyki z Avonu kiedys sama sie tym zajmowalam przez pare lat,tutaj one kosztuja duzo wiecej niz w polsce.
Ja mam tez dylemat co mojemu kupic pod choinke mysle moze ze jakis zajebisty sweterek albo......
:confused:

No watek sie ruszyl bo o kosmetyki zapytalam-a ktora ich z nas nie lubi?ehehehhee:-D

Ja po zakupach...Mlodej kupilam na mikolaja posciel,3 rodzaje puzzli bo je lubi-dwwa zestawy takie normalne i jedne drewniane,2 bluzeczki,kapcie-pieski,ksiazeczke i chyba wszytko....no i drobne slodycze,ale malo bo nie lubie jej dawac:-D Dla nas nic nie kupowalam...
Zrobilam juz stroik jeden-taki sobie-nie dostalam takich gadzetow jak dwa lata temu a oblecialam cale multum sklepow:crazy: no ale cos tam wyczarowalam ;-)

Anula-ziemia egipska to taki puderek w kamieniu-brazujacy.... ladnie wyglada i naturalnie...tych w kremie wlasnie nie lubie-z reszta nie potrzebuje ;-)

Chloe mam plyn do kapieli-calkiem fajny zapach :-)

Co do prezenow gwiazdkowych to w tym roku mam duzy problem z glowy bo odpada mi kupowanie dla 8 osob:-Ddlatego ze zostajemy tu w DE... Jeszcze nie mam pomyslu...Podoba mi sie zegarek z Festiny jeden taki z fioletem w tarczy i chyba go kupie...:tak:

Na sylwestra napewno cos robimy ale jeszcze nie wiemy co:szok::-D Ale na bank mloa oajemy tesciowej...trzeba bedzie kawalek jechac (200km)w jeda strone ale luz-przynajmniej mozna sie zabawic i odchorowac w spokoju kaca;-)

Ja z Avonu obecnie tylko ten krem kupuje ale maja teraz fajny zel do mycia Laguna sie nazywa cudnie pachnie:tak:
Wczesniej kupowalam tez szampony i odzywki:rofl2:
Ale to jak mieszkalam w Polsce

No to zaszalalas Patrycjo z zakupkami fajne prezenty dla malej Ja Laurze tez nie lubie dawac slodkiego na szczescie ona nie szaleje za nimi bo nawet calego ciastka nie moze zjesc:-D

Noemi lubi slodycze...Jajo niespodzianka jak jestesmy w sklepie musi byc obowiazkowo ;-)
A teraz dalam jej parowke i Milch-Schnitte i pytam co chcesz a ona parowke:szok: ,ale Milch-Schnitte wziela na potem ;-)

Co do slodyczy to ja tez uwielbiam...Czasami jak mam napad to wcinam jak glupia...a ze wiem ,ze miewam te napady to tez nie kupuje nic....:-DAle dzis mialam np.ochote na prigelsy serowo-cebulowe...no i chcialam sobie kupic ale jednak odpuscilam....nieestety do teraz mam na nie chec i napisalam Adamowi na kartce ze mam mi je kupic;-)To taka nagroda ze schudlam:-D:rofl2:

reklama
heheheh calkiem fajnie sama sobie nie kupisz za to Adam je kupi:-D Ja tez lubie te chipsy
Ja wlasnie ide dac Laurze kotleciki mielone ktore uwielbia
Noemi dobrze przemyslala sprawe najpierw jedzonko a potem przyjemnosc:-D
Laura tez lubi parowki:-)

Do góry