reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Mi mikolaj na obiad kebaba przynisie:-D bo mamochote ;-)
a ja juz po porzadkach,wyszorowalam lazienke,odkurzylam,pomylam podlogi,Adam z mala pojechal spotkac sie ze znajomym wiec mam spokoj i poszlo mi wszystko blyskawicznie...teaz przegladalam przepisy na pierniki...Nie moge sie zdecydowac ktory wykozystac:-D:-D:-D:-D No i mam poblem bo nie mam wagi kuchennej...a juz nie chce starego meczyc bo juz go po kakao,kebaba i sode wyslalam pode droga...

A co do dzisiejszych Mikolajek-mloda odnalazla prezent,a najbardziej byla zachwycona jajkami niespodziankami:-D potem dorwala puzzle drewniane i w nieskonczonosc je ukladala :-)

reklama
Kebab powiadasz mniammm smaka mi narobilas :))
Ja robie na obiad na zyczenie Mojego zupe sledziowa z ziemniakami w mundurkach:rofl2:
Laura drzemie musze zaczekac az wstanie i pojade na malutkie zakupki do lodowki:tak:

A teraz musze tylko podlogi pozmywac:-)

Aha a co do pieniazkow to mam osobne konto na Kindergeld:happy2:

Goscie przyszli i poszli :-D mloda dostala barbie baletnice ktora pieknie tanczyla le juz nie tanczy bo zaliczyla nura w wannie...i sie chyba za bardzo wody opila...:-DNo i teraz lezy i sie suszy na kaloryfeze...moze kjeszcze kiedys nam zatanczy:-D:-D:-D no a oprocz tego dostala kase zeby akcje dokupic i buta ze slodyczami :-)

Czesc, widze, ze wesolutko Wam dziewczyny:tak::-) U nas Mikolajki byly szczegolnie dla malego bardzo "podniosle", bo pierszy raz wystawil swoje buty przed drzwi, bo pozniej obejrzec, co mu Mikolaj przyniosl. A przyniosl troche slodyczy mikolajowych i kilka roznych resorakow, ktore staly sie hitem:-D. Erik zadowolony, wiec i my rowniez, pod choinke jeszcze nie mamy pojecia, co by mu sprawic, w kazdym razie nie zadne klocki, bo ich juz nie mam gdzie chowac:baffled:. Zobaczymy.... Co do obiadku, to u mnie juz jest, piersi z kurczaczka, ziemniaczki i surowka,czekam tylko na meza i do dziela:-D

u nas tez byl Mikolaj :) i prezenty Agatka byla w niebowzieta , dostala ksiazeczke skarbonke slodycze i maskotke :-) a co do prezentow to chrzestny zazwyczaj daje jej kase a chrzesta pyta co ma kupic i tyle:-) my mieszkamy z moimi rodzicami wiec nie ma problemu z prezentami od dziadkow:-) a na swieta mala dostanie zjezdzalnie.

reklama
czesc

Patrycja tak co jej glowa nie odpadnie :)):-D

Aga fajnie ze sie odezwalas :tak:zagladaj czesciej;-)

Olakalisz nie ma jak dziadkowie na miejscu:-D:-Drozpiesczaja do bolu:tak::tak:

My dzis bylysmy na Trodel Markt w Dormagen.Milutko spedzilysmy dzionek zabralam kolezanke i tak o 20:40 ja odwiozlam:rofl2:Laura spi chociaz niechetnie sie polozyla ale za to szybko zasnela:happy:

Do góry