reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
LAURA sliczniusia!
Moje dziecie tez takie przymilne ( w sensie checi bycia ze mna nonstop) od urodzenia i jakos jej nie przechodzi a nawet sa momenty (jak teraz ) ze sie wzmacnia....:baffled:;-):-):-p

ERYK SLICZNY KOTEK!!!!

WOW jaki NIKOS dzielny! :tak:

MAGDA nie martw sie !!!! Juz Ci pisalam ze MOZE SIE ZACZAC WCZESNIEJ NIZ MYSLISZi NIZ CI MOWIA (NAWET LEKARZE). ja we wtorek mialam mimimalne rozwarcie (chyba mniejsze niz 1 palec) mowili mi ze jeszcze moze tydzien bede czekac a wieczorem urodzilam LAile!!!! BEDZIE DOBRZE!!!! NIE STRESUJ SIE ZA BARDZO!!!!!!!!!!!!!!

witam wszystkie mamy i nie mamy:-)tak niesmialo sie chcialam wtracic:zawstydzona/y:
Mieszkam takze w Niemczech,na razie jeszcze kilka tygodni w Ober-Ramstadt,niedlugo przeprowadzam sie do Annelsbach.Na razie jestem ''staraczka''.I tu moje pytanie do Was-szukam ginekologa najlepiej polskojezycznego w okolicy w ktorej bede mieszkac..przeszukalam net ale nie nie znalazlam. Moze ktoras z Was cos wie i mogla by mi pomoc?.Szukam w okolicy Darmstadt,Dieburg,Höchst i.Odw.,
Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.Zeby nie zasmiecac watku podam moze moje gg? 4337870..bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
Agnieszka

Agbar - witaj:-)z lekarzem Ci raczej nie pomoge, nie moje okolice

Madzia - moje serduszko, nie denerwuj sie - moj Maxio tez byl 5 dni po terminie, rozwarcia nawet na 1cm nie bylo, zaczelo sie nagle i niespodziewanie, choc w ten dzien bylam u lekarza i kazala mi przyjsc po weekendzie. A wiec glowa do gory i tak musi wyjsc:cool2:

a ja dzisiaj mialam badanie zoladka sonda - dostalam "glupiego Jasia" i jestem jeszcze bala bala.....a wiec jak pisze jakies glupoty, to nie zwracajcie uwagi:-D

a Nikos troszke dzisiaj plakal rano.w przedszkolu...:baffled:wyszlam szybko, bo mialam tego lekarza, ale podobno dlugo to nie trwalo - jak przyszedl do domu, to opowiadal juz co ciekawego robil

posylam Wam kilka fotek

Załączniki

• DSC09884.JPG
    DSC09884.JPG
    55,1 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC09888.JPG
    DSC09888.JPG
    74,7 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC09889.JPG
    DSC09889.JPG
    76,1 KB · Wyświetleń: 28
Fajny ten Nikos co baby?

Laura bawi sie z tata wiec skorzystam z chwili dzis mialam kumpele z coreczka na kawce wiec milo spedzilam popoludnie.

Witam Age i ja rowniez nie z tych okolic wiec w sprawie gina nie pomoge:-(

Susumali dziekuje

Hej laski :)

Ale slodkie fotki dzieciaczkow!!!!!

A ja bylam na weekend w polsce...w ramach walentynkowego prezentu stary zabral mnie do mamusi mojej bo juz mu jeczalam ze bym sobie pojechala:-)

Agbar-proponuje Ci sie wybrac gdzies do polskiego sklepu...Napewno w Twojej okolicy taki jest i tam zawsze mozna znalezc jakies ulotki itd...U nas.np.wychodzi co miesiac gazetka "kontakty" i mozna zlalezc tam wszystko od a-z...znalazlam tam.np.sobie kosmetyczke,lekarze tez sie oglaszaja,wiem gdzie jaka impreza lub polskie restauracje...

A teraz powoli zbieram sie do kapania mlodej...Juz ledwowidzi na oczy...Oglada wlasnie simsonow:-)

U nas pogoda do dupy normalnie,szaro bylo,mrzawka ,jednym slowem nieprzyjemnie...a przed chwila rozmawialam z mama a u nich slonce,cieplo-ogolnie jak wiosna...

Dobry wieczor, :tak:
Patrycja Ty to masz dobrze z tymi czestymi odwiedzinami rodziny w PL, kurcze blisko mieszkasz to i czesciej mozesz u nich bywac, nie to co ja:no: Normalnie ci zazdroszcze:tak:
Pscola sliczne zdjecia synusia. Napewno sie przyzwyczaji do przedszkola, nasz tez tak mial na poczatku, ze ryczal jak go zostawialismy, a teraz ryczy jak go odbieramy:szok::-D
Magda, dobrze bedzie, trzymam kciuki!
Witam nowa mamusie!!:tak:

reklama
Do góry