reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
LAURA sliczniusia!
Moje dziecie tez takie przymilne ( w sensie checi bycia ze mna nonstop) od urodzenia i jakos jej nie przechodzi a nawet sa momenty (jak teraz ) ze sie wzmacnia....:baffled:;-):-):-p

ERYK SLICZNY KOTEK!!!!

WOW jaki NIKOS dzielny! :tak:

MAGDA nie martw sie !!!! Juz Ci pisalam ze MOZE SIE ZACZAC WCZESNIEJ NIZ MYSLISZi NIZ CI MOWIA (NAWET LEKARZE). ja we wtorek mialam mimimalne rozwarcie (chyba mniejsze niz 1 palec) mowili mi ze jeszcze moze tydzien bede czekac a wieczorem urodzilam LAile!!!! BEDZIE DOBRZE!!!! NIE STRESUJ SIE ZA BARDZO!!!!!!!!!!!!!!

witam wszystkie mamy i nie mamy:-)tak niesmialo sie chcialam wtracic:zawstydzona/y:
Mieszkam takze w Niemczech,na razie jeszcze kilka tygodni w Ober-Ramstadt,niedlugo przeprowadzam sie do Annelsbach.Na razie jestem ''staraczka''.I tu moje pytanie do Was-szukam ginekologa najlepiej polskojezycznego w okolicy w ktorej bede mieszkac..przeszukalam net ale nie nie znalazlam. Moze ktoras z Was cos wie i mogla by mi pomoc?.Szukam w okolicy Darmstadt,Dieburg,Höchst i.Odw.,
Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.Zeby nie zasmiecac watku podam moze moje gg? 4337870..bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
Agnieszka

Agbar - witaj:-)z lekarzem Ci raczej nie pomoge, nie moje okolice

Madzia - moje serduszko, nie denerwuj sie - moj Maxio tez byl 5 dni po terminie, rozwarcia nawet na 1cm nie bylo, zaczelo sie nagle i niespodziewanie, choc w ten dzien bylam u lekarza i kazala mi przyjsc po weekendzie. A wiec glowa do gory i tak musi wyjsc:cool2:

a ja dzisiaj mialam badanie zoladka sonda - dostalam "glupiego Jasia" i jestem jeszcze bala bala.....a wiec jak pisze jakies glupoty, to nie zwracajcie uwagi:-D

a Nikos troszke dzisiaj plakal rano.w przedszkolu...:baffled:wyszlam szybko, bo mialam tego lekarza, ale podobno dlugo to nie trwalo - jak przyszedl do domu, to opowiadal juz co ciekawego robil

posylam Wam kilka fotek

Załączniki

• DSC09884.JPG
    DSC09884.JPG
    55,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC09888.JPG
    DSC09888.JPG
    74,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC09889.JPG
    DSC09889.JPG
    76,1 KB · Wyświetleń: 31
Fajny ten Nikos co baby?

Laura bawi sie z tata wiec skorzystam z chwili dzis mialam kumpele z coreczka na kawce wiec milo spedzilam popoludnie.

Witam Age i ja rowniez nie z tych okolic wiec w sprawie gina nie pomoge:-(

Susumali dziekuje

Hej laski :)

Ale slodkie fotki dzieciaczkow!!!!!

A ja bylam na weekend w polsce...w ramach walentynkowego prezentu stary zabral mnie do mamusi mojej bo juz mu jeczalam ze bym sobie pojechala:-)

Agbar-proponuje Ci sie wybrac gdzies do polskiego sklepu...Napewno w Twojej okolicy taki jest i tam zawsze mozna znalezc jakies ulotki itd...U nas.np.wychodzi co miesiac gazetka "kontakty" i mozna zlalezc tam wszystko od a-z...znalazlam tam.np.sobie kosmetyczke,lekarze tez sie oglaszaja,wiem gdzie jaka impreza lub polskie restauracje...

A teraz powoli zbieram sie do kapania mlodej...Juz ledwowidzi na oczy...Oglada wlasnie simsonow:-)

U nas pogoda do dupy normalnie,szaro bylo,mrzawka ,jednym slowem nieprzyjemnie...a przed chwila rozmawialam z mama a u nich slonce,cieplo-ogolnie jak wiosna...

Dobry wieczor, :tak:
Patrycja Ty to masz dobrze z tymi czestymi odwiedzinami rodziny w PL, kurcze blisko mieszkasz to i czesciej mozesz u nich bywac, nie to co ja:no: Normalnie ci zazdroszcze:tak:
Pscola sliczne zdjecia synusia. Napewno sie przyzwyczaji do przedszkola, nasz tez tak mial na poczatku, ze ryczal jak go zostawialismy, a teraz ryczy jak go odbieramy:szok::-D
Magda, dobrze bedzie, trzymam kciuki!
Witam nowa mamusie!!:tak:

reklama
Do góry