reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

nie, nie widzialam twojego M:rofl2:
wlasnie sprzatalam w domku, troche przed komputerkiem....

a do pracy wybieram sie juz za 2 tygodnie, codziennie od 8-12, a wiec na pol etatu - optymalnie dla mnie, dzieciaki w przedszkolu (Nikos zacznie od poniedzialku!), a ja troche bede miala kontakt z doroslymi:-):tak::-):tak:, zobaczymy jak bedzie
jedyne utrudnienie: sa w dwoch roznych przedszkolach, bo w naszym nie bylo miejsca w srodku roku, wiec bede troche krazyc

reklama
hej
u mnie ciagle jakies jazdy z kompem....np nieraz moge na BB pare wyslac postowipotem Schluß....nie wiem skad ten limit...

DZIEKI PATRYCJA za zyczenia dla LAili z okazji roczku!!! Ech czas leci! Pomyslec ze rok temu czekalam jak MAGDA....(zly nastroj to tez objawa zblizajaceose orodu wiec bedzie szybciej niz myslisz;-)

na Walentynki byl obiad w tajskiej restauracji kwiaty i perfumy....:tak:

moja MAlusia zaczyna powoli chodzic...jest bardzo ostrozna i stawia mini kroczki a ja sie ciesze jak glupia!!!

Czesc, chyba juz nie dam rady nadrobic,t ego coscie naprodukowaly:szok::tak:;-) U nas dzis piekna pogoda, mrozik ale za to cudowne sloneczko. U nas Walentynki byly fajne. Dostalam wielkie czekoladowe serce i torebe skorzana, jaka juz dawno chcialam miec:tak::tak::tak: Mojemu mezowi podarowalam Gutschein do "Saturn" i byl wniebowziety:tak: Eryk nam rosnie jak na drozdzach, 1go marca robimy mu 2gie urodzinki, i bedzie duzo dzieci:tak::szok: Juz sie boja na widok po...:szok:;-):tak: Dzisiaj idziemy na urodzinki do kolegi Eryka i mam nadzieje sie dobrze bawic:tak: A na poczatku lutego w zlobku Eryka byl Fasching, Eryk byl przebrany za kota, w domu nie za bardzo dal sie pomalowac, ale w przedszkolu sie udalo:tak: A tu jedna fotka z domu

Blond nie ma jak szczerosc heheh

dziewczyny normalnie moja Laura zrobila sie taka piesczocha ze szok kaze sie soba interesowac jak ide do kuchni to Ona razem ze mna gotuje, piecze a nawet ostatnio razem ze mna prasowala heheh szkoda ze do WC nie zabieram jejej:-D

A to moja Laura za pare dni 7 mc

no nareszcie jest Was wiecej:-)

Ania - znam to, moje chlopaki tez byly takie przymilne, szczegolnie po odwiedzinach :tak:

a moj Nikos byl dzisiaj pierwszy dzien w przedszkolu - pare lezek spadlo (nie moich), ale szybko sie uspokoil i dobrze bawil, a wiec jakos to bedzie:cool2:

Pscola to teraz duzo go przytulaj, bo to stres dla malego. A mama dobra na wszystko.

Ania moja placze pod wc,albo krzyczy mama w kolko i nie idzie sie skupic. A dzisiaj ugotowala mi jogurt na wykladzinie:-)

Aga moja mala byla myszka, to by pasowala to Twojego kotka;-)

Ja już po wizycie :-( po wyjściu od gin się popłakałam i w ogóle dalej chce mi się ryczec.
Od ostatniej wizyty nic nie ruszyło z miejsca :wściekła/y:mam rozwarcie tylko na 1 cm i szyjka macicy się w ogóle nie skraca. CTG w porządku (serduszko małego:-) )ale nie wykazuje najmniejszych skurczów mojej macicy:angry:. Wyniki mam dobre ciśnienie też.
Ostatnio nie cierpię tych badań jak zagląda do środka,zrobiły się jakieś bolesne, a dodatkowo miałam dzisiaj sprawdzaną czystośc wód płodowych i wsadzała mi coś do środka, okropny ból jak dla mnie:wściekła/y::szok:. Wody płodowe czyste jak łza i z łożyskiem wszystko w porządku.
NAJGORSZE JEST TO ŻE MAM TERAZ WIZYTĘ CO DRUGI DZIEŃ i co drugi dzień będę musiała to przeżywac więc jadę teraz w środę później w piątek i jak dalej nic nie będzie to w poniedziałek, środę i w piątek po skierowanie do szpitala :szok::-:)wściekła/y: Nie uśmiecha mi się ta jazda bo to 50 km w jedną stronę. MOJA GIN JEST PEWNA ŻE W TYM TYGODNIU NIC SIĘ NIE WYDARZY!!!!! I taki z tego morał że mogę urodzic 1 lub 2 marca. albo czeka mnie wywolywanie porodu :szok::szok::szok:
Dostałam receptę: mam spacerowac, umyc okna codziennie się kochac. Tylko szkoda że to nie działa!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Więc zły humor u mnie powrócił i znowu zaczęłam dużo jeśc bo jak jestem zdenerwowana to jem wszystko co w zasięgu!!!
pozdrawiam

reklama
Do góry