reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola-moja dopierow styczniu...bo tu zazwyczaj biora dzieci od 2,5 roku...czasami wczesniej...ale trzeba uzasadnic...Bylismy juz ogladac jedno przedszkole...powoli sie juz rozgladamy....:-)

Nikosiowi zycze szybkiego zaklimatyzowania sie i suuper kolegow:-)

reklama
Hej dziewczyny. Ale nudy, w ogóle dzisiaj nie pospałam. Jakoś dziwnie pobolewał mnie brzusio,ale to chyba ze strachu przed godziną ZERO:szok:.
Patrycja po twarzy może tak bardzo nie widac ale po d.... bardziej:-D:-)

Wiola wracając do twojego sobotniego spacerku po zoo, to szkoda że nie dałaś znac wcześniej, my też spacerowaliśmy w sobotę a później byliśmy na obiadku w restauracji:-).Proszę informowac koleżankę na bieżąco o takich wypadach:happy:, już niedługo zaczną się częste spacerki z wózeczkiem:-), a ja na nóżkach mam jakieś pół godzinki do ZOO bo mieszkamy od tej strony Straubinga.

Coś się nam nowa koleżanka nic nie udziela na naszym burzliwym forum:-). Pytałaś jak dodac zdjęcia tu masz prosty przykład
POMOCNIK - jak wstawić zdjęcie, linka, avatara, suwaczek itp...

Pozdrawiam

sorry Madzia - to bylo nie planowane, taki spontaniczny wypad bo byla ladna pogoda, obiecuje, ze nastepnym razem dam Ci znac, gdybys miala telefon, to by bylo szybciej:tak:

z moim Nikosiem to sama jestem ciekawa jak pojdzie, zawsze wydawalo mi sie, ze on taki bardzo do mnie "klejacy", ale teraz chyba ma juz ochote pojsc do przedszkola, mam nadzieje, ze nie bedzie plakac

Czesc Kobitki,
co z Wami??? chore, slabe, albo ....?

Madzia - toczysz sie jeszcze?albo moze jest juz maly "Walenty":laugh2:
Ania - ty juz calkiem zniklas:-(, nie chce Ci sie pisac?

Witam witam...ja tu z doskoku zawsze....:-)
Jak tam minely walentynki-u mnie kwiaty i tyle :rofl2:

Madzia informuj...a najlepiej naucz meza obslugi bb co nam na bierzaco bedzie info .przekazywal jak Ty bedziesz juz niunka tulic :-)

Patrycja - Ty jak zwykle niezawodna:-)
u mnie tez kwiaty i czekoladki, a potem butelka szampanika :O)

Pati - znalazlam Cie na naszej-klasie, moge cie dopisac do listy znajomych???

:-) hej co już byście się mnie chciały pozbyc i odesłac na porodówkę:-D mam jeszcze 3 dni:-) ale się nie zanosi:baffled: zobaczymy co w poniedziałek powie gin.:szok:. mam nadzieje że nie będę chodzic po terminie maksymalną ilośc dni i że ominie mnie wywoływanie porodu:szok: albo cesarka:szok:

U mnie też były walentynki i oczywiście dostałam bukiet pięknych czerwonych różyczek i ..... zestaw kremów firmy avene (trzeba się doprowadzic po ciąży do porządku):-D.

ostatnio mam jakiegoś doła i wszystko mnie denerwuje:angry::wściekła/y:a najbardziej smsy czy już urodziłam, najchętniej to bym wyszła gdzieś na drinka:baffled: no może nie jednego :-D

Pscola jasne -dopisz ,dopisz....:-D

Madzia -kurde rodz juz bo sie brzdaca doczekac zobaczyc nie moge...:tak::-):-D

Kurde ale dzis zimno:crazy:

Dzis z rana pocwiczylam 25 min .na orbiterku-spalilam 200 kalori :-)
Od poniedzialku bede cwiczyla z rana i z wieczora ale po 30 min :-)
No i jak tylko se cieplej zrobi doprowadze moj rower do porzadku bo od 2 lat stoi przed blokiem i normalnie rdzewieje :szok: a nowiuski byl...3 razy nim az jechalam ;-):-D

OK Pati - dopisuje...:-)

Madzia - kazda z nas to miala, obiecuje, ze ja juz sie wiecej pytac nie bede, czekam cierpliwie na info.:-)

a ja sobie w poniedzialek nowiuski rower kupilam - teraz w zimie ceny lepsze, a przy ladnej pogodzie moge na rowerze do pracy smigac

reklama
Chyba mi jakaś informacja umknęła:sorry:, a gdzie ty się Wiolu do pracy wybierasz:-) w domu z dziecmi:-D

ja też bym już chciała do pracy:-( bo coraz częściej zaczynam gadac sama do siebie:baffled::szok: ostatnio się na tym złapałam. To chyba z nudów. Chyba sobie kupię druty i wełnę i zaczne robic sweterki :-D;-)

A Wiolu nie widziałaś gdzieś tam przypadkiem mojego M bo właśnie sie kręci po Regensburgu i poszukuje samochodu

Do góry