reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

cześć. witam wszystkie mamy jak również te przyszłe bo widzialam ze i takie tu zaglądają. Nazywam sie monika i jestem mama 5 miesiecznego synka kubusia. Od 2 miesiecy mieszkam w niemczech pod stuttgartem dokladnie w filderstadt. Jak na razie wszystkiego sie uczę co i jak w tym kraju dziala i wasze wątki bardzo mi pomagaja.mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona. pa

reklama
Witaj Moniko!!!!!!!!
Mam nadzieje ze spodoba Ci sie u nas i czesciej bedziesz zagladac:-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

No i koniecznie pochwal sie dzidziusiem:-):-)
Ciebie rowniez milo bedzie zobaczyc:-)

dziekuje za mile powitanie. twoja corunia jest sliczna. chetnie wstawie zdjecie ale nie wiem jeszcze jak. zaraz bede próbować

Monika-proponuje Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki wtedy skopiuj adres zdjecia ,przed zdjeciem wstaw
i fotka bedzie :-)

Czesc Kobitki!
na poczatek - Witaj Serdecznie Moniczka:-)im nas wiecej, tym weselej:laugh2:
Laila - ja tez wielgasny buziak urodzinowy:-)

a teraz posylam Wam naszego karnawalowego Maximuska:rofl2:

Załączniki

• DSC09706_resize.JPG
    DSC09706_resize.JPG
    144,9 KB · Wyświetleń: 38
:-) Hej Monika, coraz więcej nas tu a dalej nikt nie pisze. ja pewnie też już niedługo nie będę miała czasu.
Dalej jestem 2 w 1 i żadnych objawów:wściekła/y::angry:.
Wiola, super ten twój pirat, już niedługo dziewczyny zacznie sprowadzac do domu.

U mnie była cudna niedziela, super pogoda, więc wybraliśmy się na... lody. Pychotkaaaa.
Mój M będzie wściekły ze wstawiłam to zdjęcie, ale co mi tam:-D. To nasz piękny ratusz:happy:

Załączniki

• P1000802(1)(1).JPG
    P1000802(1)(1).JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1000799(1).JPG
    P1000799(1).JPG
    29 KB · Wyświetleń: 40
Pscola-ale masz przystojnego pirata :-)

Madzia-po Tobie z buzi wogole nie widac ze jestes w ciazy :-)

My weekend spedzilismy u tesciow...w niedziele tez byla przecudna pogoda...pol dnia na balkonie tylkow sweterku przesiedzialam...bylo w sloncu chyba z 20 stopni...Normalnie wiosna,az zyc sie chcialo...Potem spacer,polatalismy po placu zabaw i do domu...dzis juz nie jest tak ladnie,ale i tak pedze z mloda na spacer jak tylko sie obudzi bo ogladala bajke w sypiani i zasnela:-D

Pozdrawiam.....

Madzia- wiem, ze nie umiesz sie doczekac, ale to ostatnie spokojne dni, wiec odpoczywaj ile wlezie...kto wie, jaki Szymonek bedzie mial temperament:szok:
my bylismy w sobote w ZOO w Straubing (!) - swietnie sie spacerowalo, az ma sie ochote na wiosne, po tej zimie ktorej nie bylo:-)
Patrycja - a Twoja krolewna kiedy do przedszkola? bo moj Nikos juz w przyszly poniedzialek, zobaczymy jak bedzie mu sie podobalo

reklama
Do góry