reklama
margott37
mama czerwcowa 2007
Pscola - Trzymam kciuki, nic się nie bój!!!! Będzie dobrze, bo musi)) Co do fotki, wyglądasz super, i super, że w spódnicy)))))))))) Tutaj Niemki chyba ogólnie rzecz biorąc mają alergię na spódnice, czy się może mylę??? Fat faktem Polki są cool)))))))))
Dziś po raz pierwszy od urodzenia Filipa spałam normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tzn. mały mi nie krzyczał. Nie uwierzycie, bo sama w to na razie nie wierzę ale....gdy zadzwoniła do Polski i rozmawiałam z mamą i w końcu powiedziałam Jej całą prawdę na temat "spania" Filipka, mama "załatwiła" ten temat w sposób dość.....niekonwencjonalny, no w każdym razie pomogło.: pojechała kilkadziesiąt kilometrów za Białystok do pewnej kobiety, ta coś tam "odczyniała" kazała się pomodlić na rozstaju dróg i wyrzucić jakieś zawiniątko i nie zaglądać. Ponadto kazała mamie, by ta mi przekazała, abym naciskała na lekarza, by ten sprawdził Filipkowi jelita.....i żebym nie dawała dziecka na ręce nikomu spoza domu..............Hmmm....powiem szczerze: jestem sceptykiem, raczej empirystką.....ale nie wiem, co o tym myśleć.Kilka dni temu pisałam Wam na forum, że jestem bliska obłędu a teraz.....noc przespana, Filip nie "rzucał" się w prawo i w lewo w swoim łóżeczku, jak to wcześniej bywało...obudził się o 8 rano(!!!!! abstrakcja - wcześniej!!!!) zjadł i zasnął....tego nigdy nie było.....wierzyć....nie wierzyć....??????? CO WY NA TO MI POWIECIE?????
Dziś po raz pierwszy od urodzenia Filipa spałam normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tzn. mały mi nie krzyczał. Nie uwierzycie, bo sama w to na razie nie wierzę ale....gdy zadzwoniła do Polski i rozmawiałam z mamą i w końcu powiedziałam Jej całą prawdę na temat "spania" Filipka, mama "załatwiła" ten temat w sposób dość.....niekonwencjonalny, no w każdym razie pomogło.: pojechała kilkadziesiąt kilometrów za Białystok do pewnej kobiety, ta coś tam "odczyniała" kazała się pomodlić na rozstaju dróg i wyrzucić jakieś zawiniątko i nie zaglądać. Ponadto kazała mamie, by ta mi przekazała, abym naciskała na lekarza, by ten sprawdził Filipkowi jelita.....i żebym nie dawała dziecka na ręce nikomu spoza domu..............Hmmm....powiem szczerze: jestem sceptykiem, raczej empirystką.....ale nie wiem, co o tym myśleć.Kilka dni temu pisałam Wam na forum, że jestem bliska obłędu a teraz.....noc przespana, Filip nie "rzucał" się w prawo i w lewo w swoim łóżeczku, jak to wcześniej bywało...obudził się o 8 rano(!!!!! abstrakcja - wcześniej!!!!) zjadł i zasnął....tego nigdy nie było.....wierzyć....nie wierzyć....??????? CO WY NA TO MI POWIECIE?????
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
margott Psola fajne z Was laski! faktycznie dobry omysl ze zdjeciami. tez pozniej moje wkleje
Psola bede trzymam kciukasy!!! na pewno bedzie wszystko w porzasiu!
MArgott jestem w szoku!!!! Oby tak bylo kazdej nocy!!!!
Psola bede trzymam kciukasy!!! na pewno bedzie wszystko w porzasiu!
MArgott jestem w szoku!!!! Oby tak bylo kazdej nocy!!!!
margott37
mama czerwcowa 2007
Susumali dzięki) Sama jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!! Filip znów śpi....chyba odsypia zaległości z ostatnich 5-ciu miesięcy. Podobno do tej kobiety zjeżdża się cała Polska. Podobno babeczka leczy nawet nowotwory!!!za "usługę" bierze 10 złotych i pieniądze przekazuje biednym, sama jest samotna..szok.....
margott37
mama czerwcowa 2007
A tak w ogóle Kochane dziewczyny - Mamusie jak święta w tym roku???? Ja tęsknię za polskimi i w tym roku obiecałam sobie, żestanę na rzęsach a stworzę jakoś....jakimś cudem ten klimat....Jesoooooooooooooo!!!!! sernika z rodzynkami!!!! Barszczyku ale "prawdziwnego":--(Które z Was zostają tu a które do Polski?????????
Hej Babeczki,
no to jestem spowrotem i chyba trzymanie kciukow pomoglo, bo poszlo dobrze:-):-) - dostalam az 3 propozycje i musze jak najszybciej sie na jedna z nich zdecydowac. Nie jest to to co robilam wczesniej, ale bardziej odpowiedzialne i rozwijajace, a wiec dla mnie super. Nie bedzie tez problemu z pol etatem tj. praca od 8-12, co dla mnie bylo b.wazne, bo przeciez dla dzieci tez musze miec czas.
Margott - z zalozenia tez w takie "czary" nie wierze. Najwazniejsze jednak , ze moglas sie wyspac! A skad ta babka jest? bo ja mam rodzine za Bialymstokiem (moj tatus tam sie urodzil )
no to jestem spowrotem i chyba trzymanie kciukow pomoglo, bo poszlo dobrze:-):-) - dostalam az 3 propozycje i musze jak najszybciej sie na jedna z nich zdecydowac. Nie jest to to co robilam wczesniej, ale bardziej odpowiedzialne i rozwijajace, a wiec dla mnie super. Nie bedzie tez problemu z pol etatem tj. praca od 8-12, co dla mnie bylo b.wazne, bo przeciez dla dzieci tez musze miec czas.
Margott - z zalozenia tez w takie "czary" nie wierze. Najwazniejsze jednak , ze moglas sie wyspac! A skad ta babka jest? bo ja mam rodzine za Bialymstokiem (moj tatus tam sie urodzil )
margott37
mama czerwcowa 2007
Pscola - ta babeczka jest z Orli. Orla to miejscowość za Bielskiem Podlaskim, mniej więcej 45 km. za Białymstokiem. Rozmawiałam z mamą i podobno nawet lekarze się do Niej zgłaszają....No sama nie wiem już co o tym myśleć....w każdym razie Filipek zmienił się nie do poznania....Hej Babeczki,
Margott - z zalozenia tez w takie "czary" nie wieze. Najwazniejsze jednak , ze moglas sie wyspac! A skad ta babka jest? bo ja mam rodzine za Bialymstokiem (moj tatus tam sie urodzil )
Cieszę się że otrzymałaś rozwijające stanowisko - suuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!! Moje gratulacje!!!!!!!
Ja na razie nie plnuję pracy - maluszek jest najważniejszy....No i mężowi to bardziej pasuje. Po 17 latach pracy...mogę zwolnić))))
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Margot i Pscola-super z Was mamuki:-)
Marggot ja tez w takie cosnie wierze ale najwazniejsze ze niuniek slodko dzis spal,Tobie uadalo sie rowniez i niech juz tak zostanie...
Co do takiej suchej skory to moja ma tez cos takiego i ja obstawialam ze to alergia...Moj lekarz jednak twierdzi ze to poprostu typowa dla dzieci egzema...Mojej dodatkowo rozdwajaly sie paznokcie...dostalam specjalny krem...mala jednak nadal ma miejsca suche i amm je smarowac tez zwyklym olejem co od niedawna czynie i widze poprawe...Mialam juz to dawno zaczac praktykowac ale jakos mnie ten olej obrzydzal,mialam wrazenie ze mloda bedzie smierdzialo...Okazalo sie ze kujawski wcale nie smierdzi
Marggot ja tez w takie cosnie wierze ale najwazniejsze ze niuniek slodko dzis spal,Tobie uadalo sie rowniez i niech juz tak zostanie...
Co do takiej suchej skory to moja ma tez cos takiego i ja obstawialam ze to alergia...Moj lekarz jednak twierdzi ze to poprostu typowa dla dzieci egzema...Mojej dodatkowo rozdwajaly sie paznokcie...dostalam specjalny krem...mala jednak nadal ma miejsca suche i amm je smarowac tez zwyklym olejem co od niedawna czynie i widze poprawe...Mialam juz to dawno zaczac praktykowac ale jakos mnie ten olej obrzydzal,mialam wrazenie ze mloda bedzie smierdzialo...Okazalo sie ze kujawski wcale nie smierdzi
margott37
mama czerwcowa 2007
Patrycja, ja Filipka kąpię w krochmalu (wiem, jak to brzmi ale działa) tak mi doradziła położna, właśnie z racji tej, że maluszek ma wyjątkowo suchą skórę. Np.kąpię Filipka co 2 dzień, więc w krochmalu 1 raz w tygodniu. Poza tym do wanienki wlewałam trochę mleka i oliwkę z oliwek - też miałam mieszane uczucia ale czego nie zrobi się dla maluszka. Jednak ostatnio odkryłam LINOLA FETT - r e w e l a c j a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po 1 użyciu widzisz efekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skóreczka jest delikatniutka i aksamitna w dotyku, krem jest w aptece, bezzapachowy, no jestem po prostu oczarowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!No Margot i Pscola-super z Was mamuki:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A oto ja:-)