reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Patrycja spojrz na te wczesniejsze zdjatka z urodzinek kolegi Erika. Tam trzymam go na rekach,stoje z prawej strony, jestem najwyzsza z kobiet (183cm). Moze mi sie uda jeszcze wkleic zdjecie samej, ale przez ten cholerny system (linux) nie wszystko mi sie udaje:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Sorrki...Poprostu juz mi sie wszystko pomieszalo...Tyle tu Agnieszek...i jeszcze z dwiema Agami na gg akurat klikam:-D

No to musze powiedziec ze Synek niezle sie zmienil...I sliczna mam mamusie:-)

Moze teraz mi sie uda wkleic zdjecie jeszcze sprzed slubu... Jedno juz mi sie udalo wkleic moze uda sie i drugie:baffled:

Aga 29 : Twój jest słodki:tak::tak::tak::tak:!!!! okrąlutki, taki puszysty króliczek;-):-) Trochę mi osobiście szkoda, że dzieci tak szybko rosną....:-) a po nich my widzimy jak czas pędzi do przodu.......
Susumali dzięki za słowa otuchy , cierpliwość to piękne słowo, tyle że nie pamiętam, kiedy ostatnio przespałam więcej niż 4 godz....Moj czorcionek, ta pluskieweczka sprawi, że nim dobiję 40-stki osiwieję:wściekła/y:Ale gdy staję nad łóżeczkiem on przestaje wrzeszczeć , składa rączki i ....UŚMIECHA się!!!!!!!! Pozdrowionka dla wszystkich.Wiecie, ostatnio wpadłam na forum mam z Holandii i u nas tak jakoś jest ....stabilnie, spokojnie....cichutko....to oczywiście subiektywne odczucia ale myślę że u nas też drgnie, hi hi:)))))

wiec mialam racje z Eryczkiem he he...
i tez musze powiedziec ze MAMUSIA tez bardzo ladna no i ten wzrost!!! bedzie Eryk wysokim i przystojnym mezczyzna oj bedzie!!!!:-)

Moje Sliczne!
no tak zescie sie rozpisaly, no no.....:-)

Margott - wszyscy widza Twoje zdjecia, tylko ja nie, dlaczego???:confused:
ale mam nadzieje, ze sie kiedys niedlugo spotkamy, to zobacze Was w naturze:-)

Aga - Twoje zdjecie na plazy widzialam:tak:

A MOZE BYSMY TAK WSZYSTKIE WYSLALY NASZE FOTKI , TO BEDZIEMY WIEDZIEC JAK WYGLADAMY - co Wy na to??

reklama
Agiagii - pytalas, co to jest Sankt Martin, a wiec pisze:

dawno, dawno temu.....byl sobie pewien zolnierz, Marcin (Martin) ,ktory w ciemna noc przejezdzal na koniu przez zimne, opustoszale miasto - niekogo na ulicach,az tu nagle zobaczyl bezdomnego i zziebnietego zebraka
zsiadl z konia i podarowal mu swoj plaszcz.
potem postanowil przestac byc zolnierzem i zaczal pomagac ludziom
oni widzeli, ze jest dobry, wiec postanowili zrobic z niego biskupa
on nie chcial i kiedy przyszli do niego, by mu to zakomunikowac, schowal sie w szopce miedzy gesiami
ale gesi zaczely tak glosno gegac, ze ludzie go odkryli i jednak tym biskupem zostal
i robil wiele dobrego - i zostal swietym (Sw.Marcin-Sankt Martin)

dla tej legendy dzieci chodza z latarniami po miescie, gdzie jest zimno i ciemno, by wniesc troche swiatla dla ludzi
no i je sie ciasteczka w formie gesi

Mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam:-)

Do góry