reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Margot wlasnie patrze ze mam ten Linola Fett-uzylam chyba z dwa lub trzy razy...sprobuje do konca tubki zuzyc i zobaczymy jaka bedzie reakcja...oby pomoglo...

reklama
Dzieki Margot-ale ja tam zwyczajna jestem...

Ale dodam jeszcze z innego profilu:-) :-D

a3504eb8b154d3cbmed.jpg

1961d7b00ce4c420med.jpg

witam was,chcialabym poradzic sie was poniewaz pomalutku przygotowuje sie do zupelnie nowej dla mnie roli,roli mamy.chcialam dzis kupic proszek do prania dla niemowlat ale niestety nic takiego nie znalazlam.w czym pierzecie ubranka dla swoich pociech?

Ester mialam ten sam problem i rozwiazali mi go w szpitalu...Pani polozna kazala prac w normalnym proszku w ktory piore wlasne ubrania tyle zeby o polowe zmiejszyc dawke...No i tez tak zrobilam...Niunia nie miala zadnych wysypek itd..Dodawalam do prania bialego lenora...

reklama
Czesc, no dziewczyny laski same na tym forum, nie ma co!!!:tak:

Nasz Erik sie rozchorowal:no:, ma kaszel, katar i goraczke. Maz byl z nim dzisiaj u lekarze i stwierdzil zapalenie krtani, dal syropek odkrztusny i kropelki do nosa i tyle. Na goraczke powyzej 39 stopni mamy podawac czopek, wlasnie jeden dostal na noc. Mam nadziej, ze niedlugo mu przejdzie, bo przespal dzis biedaczek caly dzien:no: Pierwszy raz mi choruje, wiec nie jestem przyzwyczajony i oby jak najzadziej.:no:
Pscola, super, ze masz tyle propozycji, ja wlasnie tez dostalam dwie nastepne. Jedna na pol etatu za prawie taka sama stawke jak tu na caly, a druga na caly etat. Rozmowy ma w przyszlym tygodniu, no zobaczymy....

Do góry