Chej dziewczyny,
ja juz na nogach, mam swoje 5 minut na kawe zanim mala sie obudzi:-)
Blond-wspolczuje.Ciag dalszy szpitala! Mam tylko nadzieje, ze mala nie jest obsypana od stop do glow i lekko znosi to chorobsko.A czy Ty juz przechodzilas ospe w dziecinstwie????oby......
Dziewczyny kochane, znowu mam do Was pytanie, ale tak to juz jest jak sie czlowiek w nieznane przenosi
czy mozecie podac mi jakis linki do sklepow z artykulami dzieciecymi? W PL i Uk korzystalam glownie z Mothercare a w Niemczech zielonego pojecia nie mam co jest...nie jest mi poza tym latwo znalezc wszystko co chce w necie bo.........(tu przyszedl czas na wyznanie).......nie znam jezyka niemieckiego!!!!
Dopiero musze zaczac sie uczyc.Moze na miejscu sprobuje znalezc jakisc kurs...Pewnie sie dziwicie, ale po pol roku we Francji gdzie naprawde ciezko bylo cokolwiek zrozumiec stwierdzilismy, ze trzeba sie uczyc, rozwijac i lapac byka za rogi. Nie wiem jak to wyjdzie w praniu, ale mam nadzieje, ze damy jakos rade.
Wiele informacji moge znalezc w jezyku angielskim, czasem polskim, ale tez niestety czesto brakuje znajomosci niemieckiego.Tak wiem moje kochane nie mam wyjscia, ale czasu niestety na to trzeba....:-(
Mala sie obudzila.Lece bo pewnie pielucha po nocy przesikana:-) Potem pakowanie i wieczorem jedziemy do Glogowa-rodzinne strony meza-na wesele.
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego, slonecznego dnia (bo tu u nas ciagle jesien....:-()!
papapa!