reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Co do pieluch to ja tanich nie bede kupowala, zdecydowanie zostane przy pampersach.Ale slyszalam cos o pieluchach z DM ze niby dobre ale rozne opinie slychac wiec sama musisz ocenic

no i po urlopie emilke meczy goraczka wiec odmowilam domek nad morzem i pojedziemy na camping do holandii jak emilka bedzie zdrowa

Czesc dziewczyny!

Kicia , z tanszych pieluch moge tobie polecic te z rossmanna.

Malwanka,zobacz jeszcze na strone baby-butt albo otto.Maja teraz dosc duzo przecen.

Corcia jest chora, miala 3 dni 39 goraczki, dzisiaj dostala wysypke, i tak ogolnie to jest bardzo marudna.

Jest u was dzisiaj tez tak goraco?

Hej!
Jestesmy w Glogowie.Za nami wesele naszego kuzyna,na korym Tosia byla krolowa parkietu (oczywiscie do momentu kiedy baterie padly :-D:-D:-D).Maz wlasnie siedzi w pociagu do Dusseldorfu. Jedzie obejrzec mieszkanka i we wtorek rano bedzie spowrotem.U nas upaly .Ponad 30 stopni.
Sweety-to Twoja mala pewnie przeszla tzw. trzydniowke...U mojej to trwalo 4,5 doby i w wiekszosci przypadkow aby zbic temperatue musialam Toske wsadzic do zimnej wody. Koszmar. Dobrze, z macie to juz a soba.
Blond, szkoda malej Emilki.Ucaluj mala pietke od nas:-)
Pozdrawiamy Was dziewczyny.
:-)

Witam, dzisiejszy upal mnie dobil:-( nawet nie mam klapek zeby wyjsc bo tak mam spouchniete nogi a moja mala to nawet nie mysli o wyjsciu z brzuszka:szok:.
No coz jakos bede musial wytrzymac mam nadzieje ze te wiatraki ktore non stop chodza wytrzymaja a mam ich dwa:-D:-D
Pozdrawiam

eh co za upal....:rofl2:

anka zycze szybkiego bezbolesnego pieknego porodu;-):tak::-)
blond - zycze malej emilce szybkiego powrotu do zdrowia i udanego kempingu w holandii ,
sweety zdrowia dla malej:-);-)
Marie dzis taka marudna -ten upal tak dziala na nas wszystkich chyba zmierzylo u nas 37stopni...eh na wode by mozna bylo a tu caly ydzien zawalony.w piate przyjdzie do nas ksiadz w sprawie chrzcin sie dogadac w porze na kawe wiec jakiegos ciasta by trza upiec;-)le w taki upal stac sie grzebac :confused2::confused2:

justys jak tam urlop w polsce ?jak dzieciaki?

krecik a jak twoi trzej mezczyzni?

pozdrwiam was kobietki

a i marie ´wystaje juz na dole calkiem spory zabek:-):tak::-D

a z pieluch to ja pampersy uzywam za to chusteczek z bellawalz czy jakos tak niepolecam maja dziwny zapach i sa jakies takie wogole dziwne w dotyku

witam mile panie:-)
pytanko mam: jak sobie mozna dac rade jako bezrobotna mama...pod wzgledem finansowym w niemczech? zbieram wszelkie informacje. bo mysmy planowali i przygotowywali sie i nici...nie przedluzono mi umowy...a ja tak sie cieszylam...pewnie bedzie nam trzeba nasza decyzje odlozyc, az znajde znowu prace...ale co gdyby...?
narazie suwaczek zostawie, a co ...a noz sie uda..;-)
pozdrowionka

reklama
Witam,
w nocy skurcze dzis na ktg rowniez skurcze ale nic innego sie nie dzieje w piatek kolejna wizyta i poprosze o skierowanie na wywolanie, no chyba ze wczesnie urodze:-D:-D:-D

Lenno witam i nie bardzo wiem jak Ci pomoc:-(

Do góry