reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc Claudia,
w sumie nie wiem czy odpisalas na mojego posta czy Ani, ale poniewaz ja z mezem i corcia przeprowadzamy sie do Dusseldorfu, to moze bede mogla po przyjezdzie prosic Cie o namiar na te polska lekarke? Byloby to duuze ulatwienie dla mnie ze wzgledow jezykowych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pisalas, ze jedziesz nad polskie morze w srode.Ja wybieram sie 23 lipca i mam nadzieje, ze dopisze nam pogoda.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoja Gwiazdeczke;-):-):-)

nic sie nie martw opieka jest ok zalezy jeszcze jaki szpital.a co do poloznej to mozesz znalesc sobie taka co mowi w naszym jezyku.i najlepiej starsza kobiete tym mlodym wydaje sie ze wiedza wszystko naj.a kobiety starsze sa doswiadczone i mozesz sie duzo od nich nauczyc.powodzenia i do uslyszenia.

reklama
hej claudyna
witam na bb
jeszcze tylko do srody i polskie morze nas bedzie witac juz nie moge sie doczekac

aha laski emilka ma sope i mam nadzieje , ze do srody jej przejdzie i bedziemy mogly spokojnie jechac

Do góry