reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola bede rodzila w Grevenbroich, juz bylam sie zameldowac w szpitalu, jestem juz tak zmeczona ze nawet sen to dla mnie problem:-( mam nadzieje ze bedziemy mogly sie spotkac:tak: fajnie jest gdzies wyjsc a nie siedziec w 4 scianach:-D

dzis bylam w dusseldorfie z rodzinka i padam z nog.

reklama
Witam i was kochane mamusie zagraniczne!
Justynko odpoczywaj jak nalezy w ojczyznie!!! Buziaczki!!!
Zuzia jak tam kupno stroju??? Jak malutka???
Blond ale Ci zazdroszcze wyjazdu nad morze i zycze by Emilka byly zdrowa!!!
Aniu, witaj i pisz jak sie czujesz przed porodem??? Imiona faktycznie sliczne!!! Jakbym miala miec dziewczynke to nazwalabym ja Amelia Laura! Jakos tak sie ulozylo ze spodziewam sie drugiego chlopczyka i jak juz dziewczynki wiedza, bedzie mial na imie Colin!!!

ja tez chce do Polski:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mala daje mi popalic:-:)-(przedwczoraj zasnela o 23:30 wczoraj po polnocy a dzis caly dzien tylko na recach chciala jak sie ja polozylo to krzyk terror i eh taki lament ...to te zabki tak jej daja popalic juz sie jeden przebil i go troche widac.Tera padla i mam moment dla siebie.
eh tak bardzo chcialabym do Pl.

anka zycze wszystkiego dobrego i lekkiego porodu;-);-);-)
blond a Tobie zycze pogody w czasie pobytu w pl.

krecik a jak Twoi mezczyzni?jak brzusio?jak allane po urodzinach?
Justys no i co tam w szerokim swiecie slychac?

pozdrawiam was goraco i milego weczoru zycze

ah no i w sobote bylam w mainz ale kupilam ylko dla malej troche ubranek a dla siebie nic :wściekła/y:mala zaczela terror robic no i sama bylam a to niebardzo z przymierzaniem bylo..eh ale w piatek sie do mainz wybieram bo ponoc w weekend upaly .no i dla malej chcialam takie galoty kupic kapielowe z ta wkladka ale nidostalam na nia:-:)-:)-(mam nadzieje ze teraz w piatek uda mi sie cos kupic dla siebie i galotki dal malej...;)

Zuzia urodzinki Allanka mozna powiedziec ze sie udaly!

Co do galotkow dla malej to moze zacznij na razie od tych piluszek do kapieli ktore dostaniesz w dm

Krecik dzieki za rade skocze do dm , bo swoja droga niewiedzialam ze i pieluszki mozna jakies specjalne kupic to sie na te galoty nastawilam.super ze mam "was" kobietki zawsze sie czlek czegos dowie;-);-)

Witam mieszkam w Berlinie i od 2 mc jest kolejny raz szczesliwa mama mam drugiego synka ktory troszke sie pospieszyl i przyszedl na swiat o1 mc wczesniej ale jest wszystko ok wazyl 2970g i miara 49 cm Pozdrawiam

reklama
elka27 gratulacje:-):-):-)

pochwal sie jak maja pociechy na imie i starszy jaki wiek?;)

U nas ma byc w weekend upal:tak::tak::tak:mam nadzieje ze sie sprawdzi i bedzie mozan na basenik skoczyc;-);-);-)
pozdrawiam

Do góry