reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Martawaf-witaj !!!!<:-)
blond
mama dwoch urwiskow
pscola wszystkiego naj
a my dzisiaj bylismy na dlugim spacerku , bo pogoda byla sliczna
a my dzisiaj bylismy na dlugim spacerku , bo pogoda byla sliczna
a ja dzisiaj bylam z Nikosiem na zdjeciu szwa z czola - rozbil sobie glowe w Polsce spadajac z fotela na regal u mojej mamy (oczywiscie wszyscy bylismy w pokoju i nikt nie zdazyl go zlapac !!!)
ale ten moj maly to twardziel, przy zakladaniu i dzisiaj przy zdjeciu szwow nawet nie jeknal:-)
ale ten moj maly to twardziel, przy zakladaniu i dzisiaj przy zdjeciu szwow nawet nie jeknal:-)
patrycja24berlin
Pscola-ale masz dzielnego synka:-)
U nas juz tez byl zaliczony szpital ale obylo sie bez szwol,rana byla klejona...Mloda jak jeszcze nie chodzila stanela przy desce do prasowania i decha oczywiscie sie przewalila na nia...A ze ma jakies dziwne prety to sie jej wbil prostow czolo Krew sie lala jak cholera a ja myslalam ze padne z przerazenia...:-shocked2:
A tak ogolnie to wlasnie jestemy po obiadku i zaraz przyjdzie kumpela i smigamy na spacer...Dzis super slonecznie...a jutro ma byc podobno 21 stopni...Muesze zaraz to sprawdzic...
U nas juz tez byl zaliczony szpital ale obylo sie bez szwol,rana byla klejona...Mloda jak jeszcze nie chodzila stanela przy desce do prasowania i decha oczywiscie sie przewalila na nia...A ze ma jakies dziwne prety to sie jej wbil prostow czolo Krew sie lala jak cholera a ja myslalam ze padne z przerazenia...:-shocked2:
A tak ogolnie to wlasnie jestemy po obiadku i zaraz przyjdzie kumpela i smigamy na spacer...Dzis super slonecznie...a jutro ma byc podobno 21 stopni...Muesze zaraz to sprawdzic...
anka26_x_07
Mama Laury :)
Witam
nie przezcytalam jeszcze postow ale szybciutko pisze co u Nas.Laura chora ma kataraek i kaszelek bylysmy u lekarza bo sie pogorszylo.Dostalysmy leki, podobno jakis wirus.Zaliczylysmy spacerek mala bardzo marudna wiec uspalam ja w lezaczku z wibra.
Teraz ide spac bo padam buziaczki dla dzieciatek i spokojnej nocki
nie przezcytalam jeszcze postow ale szybciutko pisze co u Nas.Laura chora ma kataraek i kaszelek bylysmy u lekarza bo sie pogorszylo.Dostalysmy leki, podobno jakis wirus.Zaliczylysmy spacerek mala bardzo marudna wiec uspalam ja w lezaczku z wibra.
Teraz ide spac bo padam buziaczki dla dzieciatek i spokojnej nocki
patrycja24berlin
Anka duzo zdrowka dla Krolewny....
Tobie rowniez milej i spokojnej nocki....
Tobie rowniez milej i spokojnej nocki....
reklama
Ania - dla Laury zycze szybkiego powrotu do zdrowia, to przez ta pogode, raz zimno raz cieplo
moj Nikos tez jakos kaszle, tylko goraczki nie ma, pewnie jakis wirusik
a dzisiaj zaczynamy z Maxiem treningi pilki noznej tj. on bedzie trenowal, a ja sobie popatrze:-)
moj Nikos tez jakos kaszle, tylko goraczki nie ma, pewnie jakis wirusik
a dzisiaj zaczynamy z Maxiem treningi pilki noznej tj. on bedzie trenowal, a ja sobie popatrze:-)