reklama
blond
mama dwoch urwiskow
to jak cos to daj znac aniu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczyny za mile slowa:-)
aga29
Fanka BB :)
Czesc, i ja sie wkoncu melduje, dobrze, ze mnie maz dopuscil do komputera, bo caly czas cos tam programowal Eryk spi a ja jestem padnieta:sick: Chyba wypralam wszystko, co mozliwe do wyprania. Eryk odkad chodzi do zlobka, tak brudzi ciuchy, ze niewytrzymynie. Na szczescie nie przynosi do domu zadnych chorob, a tyle sie slyszy, ze dzieci tak choruja w zlobkach. Dzisiaj u nas piekna pogoda, slonko swieci i jest w miare cieplo. Po poludniu idziemy na grilla do znajomych, wiec Eryk bedzie mogl sie wyszalec ze swoim kolega a my troche poplotkujemy;-). Ostatnio biegam tylko po sklepach i poszukuje dla malego kombinezonu na zime, ale nie moge utrafic jego rozmiaru. Najbardziej by mi odpowiadal rozmiar 98 a nie moge znalezc, sa albo do 86-92, albo 98-104 a te sa sporo za duze. Mam nadzieje, ze cos sie da upolowac do listopada, bo juz nie mam sily latac po sklepach
piekne te Wasze panienki, nie ma co, trzeba postarac sie tez o dziewczynke:-)to bede mogla tez ubierac taka mala modelke
ja wlasnie wrocilam z bazaru dzeiciecego,ktory byl u nas w parafii, pomagalam w sprzataniu i wygrzebalam jeszcze swietne rekawiczki na zime za 1 Euro
a dzisiaj sobota, wiec bedziemy mogli wreszcie dokonczyc przebudowe pokoju naszych chlopcow - maja nowe pietrowe lozko, lozeczko poszlo do piwnicy, jak skonczymy, posle zdjecia
a teraz ide jesc zur - to u nas tradycja, ktora zawsze zyczy sobie moj maz
ja wlasnie wrocilam z bazaru dzeiciecego,ktory byl u nas w parafii, pomagalam w sprzataniu i wygrzebalam jeszcze swietne rekawiczki na zime za 1 Euro
a dzisiaj sobota, wiec bedziemy mogli wreszcie dokonczyc przebudowe pokoju naszych chlopcow - maja nowe pietrowe lozko, lozeczko poszlo do piwnicy, jak skonczymy, posle zdjecia
a teraz ide jesc zur - to u nas tradycja, ktora zawsze zyczy sobie moj maz
patrycja24berlin
Mniam-uwielbiam zurek:-) a tak strasznie dawno nie jadlam...Ale bede w piatek w Polsce to sobie napewno zamowie:-) Piatku ogolnie doczekac juz sie nie moge
A dzis caly dzien leniu****e...wstawilam tylko pranie ,ktore wlasnie czeka zebym powiesila ach no i zrobilam u mlodej porzadki w jej szafkach...Posegregowalam wszystkie ciuchy i odlozylam co za male...Adam wlasnie zabral mala wiec jestem w domu samiutka i rozkoszuje sie cisza...chociaz amm jakas schize bo zachowuje sie jakby mloda byla w domu tylko spala-a potemw myslach mowie sobie "kobieto wyluzuj...nie trzeba na palcach chodzic";-)
A dzis caly dzien leniu****e...wstawilam tylko pranie ,ktore wlasnie czeka zebym powiesila ach no i zrobilam u mlodej porzadki w jej szafkach...Posegregowalam wszystkie ciuchy i odlozylam co za male...Adam wlasnie zabral mala wiec jestem w domu samiutka i rozkoszuje sie cisza...chociaz amm jakas schize bo zachowuje sie jakby mloda byla w domu tylko spala-a potemw myslach mowie sobie "kobieto wyluzuj...nie trzeba na palcach chodzic";-)
aga29
Fanka BB :)
Czesc,wlasnie sobie troche zasiadlam do kompa, maly wlasnie przed chwila, poszedl na popoludniowa drzemke. Wczoraj grill sie bardzo udal, oczywiscie obzarlam sie wszelakimi mieskami ile weszlo;-). Dzisiaj tez idziemy w gosci,ale tym razem pare domow od nas wiec nie trzeba brac samochodu, tylko mozna sie przejsc 5 minut. Pogoda dzis znowu piekna i duzo cieplej niz wczoraj
Dzien Dobry w ten piekny, sloneczny dzionek!
my obchodzimy dzisiaj 7 rocznice naszego slubu koscielnego :-):-)
nasze rocznice obchodzimy zawsze dwa razy, bo cywilny bralismy w Niemczech w kwietniu a koscielny pol roku pozniej w W-wie.
a pogoda byla taka super, ze bylo ze 20 stopni, zupelnie jak dzisiaj
my obchodzimy dzisiaj 7 rocznice naszego slubu koscielnego :-):-)
nasze rocznice obchodzimy zawsze dwa razy, bo cywilny bralismy w Niemczech w kwietniu a koscielny pol roku pozniej w W-wie.
a pogoda byla taka super, ze bylo ze 20 stopni, zupelnie jak dzisiaj
patrycja24berlin
Pscola-wszystkiego naj,naj ,naj z okazji rocznicy....:-)
reklama