reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Psola pewnie ze Cie tu brakowalo!!!:tak:

Anka Ale Twoja corcia slodka!:-D

PAtrycja superowe zdjecia z urodzin! a jaki ladny prezent! No i Noemi sliczna jak zawsze i jak sie kielichami bawi he he!:-):-p

reklama
Czesc, i ja sie wkoncu melduje, dobrze, ze mnie maz dopuscil do komputera, bo caly czas cos tam programowal:wściekła/y: Eryk spi a ja jestem padnieta:sick: Chyba wypralam wszystko, co mozliwe do wyprania. Eryk odkad chodzi do zlobka, tak brudzi ciuchy, ze niewytrzymynie. Na szczescie nie przynosi do domu zadnych chorob:tak:, a tyle sie slyszy, ze dzieci tak choruja w zlobkach. Dzisiaj u nas piekna pogoda, slonko swieci i jest w miare cieplo. Po poludniu idziemy na grilla do znajomych, wiec Eryk bedzie mogl sie wyszalec ze swoim kolega a my troche poplotkujemy:tak::-D;-). Ostatnio biegam tylko po sklepach i poszukuje dla malego kombinezonu na zime, ale nie moge utrafic jego rozmiaru. Najbardziej by mi odpowiadal rozmiar 98 a nie moge znalezc, sa albo do 86-92, albo 98-104 a te sa sporo za duze:no:. Mam nadzieje, ze cos sie da upolowac do listopada, bo juz nie mam sily latac po sklepach:no:

piekne te Wasze panienki, nie ma co, trzeba postarac sie tez o dziewczynke:-)to bede mogla tez ubierac taka mala modelke

ja wlasnie wrocilam z bazaru dzeiciecego,ktory byl u nas w parafii, pomagalam w sprzataniu i wygrzebalam jeszcze swietne rekawiczki na zime za 1 Euro:tak:

a dzisiaj sobota, wiec bedziemy mogli wreszcie dokonczyc przebudowe pokoju naszych chlopcow - maja nowe pietrowe lozko, lozeczko poszlo do piwnicy, jak skonczymy, posle zdjecia

a teraz ide jesc zur - to u nas tradycja, ktora zawsze zyczy sobie moj maz

Mniam-uwielbiam zurek:-) a tak strasznie dawno nie jadlam...Ale bede w piatek w Polsce to sobie napewno zamowie:-) Piatku ogolnie doczekac juz sie nie moge:-D

A dzis caly dzien leniu****e...wstawilam tylko pranie ,ktore wlasnie czeka zebym powiesila ach no i zrobilam u mlodej porzadki w jej szafkach...Posegregowalam wszystkie ciuchy i odlozylam co za male...Adam wlasnie zabral mala wiec jestem w domu samiutka i rozkoszuje sie cisza...chociaz amm jakas schize bo zachowuje sie jakby mloda byla w domu tylko spala-a potemw myslach mowie sobie "kobieto wyluzuj...nie trzeba na palcach chodzic":-D;-)

Czesc,wlasnie sobie troche zasiadlam do kompa, maly wlasnie przed chwila, poszedl na popoludniowa drzemke:tak:. Wczoraj grill sie bardzo udal, oczywiscie obzarlam sie wszelakimi mieskami ile weszlo:szok:;-). Dzisiaj tez idziemy w gosci:tak:,ale tym razem pare domow od nas wiec nie trzeba brac samochodu, tylko mozna sie przejsc 5 minut:tak::-D:-D. Pogoda dzis znowu piekna i duzo cieplej niz wczoraj:tak:

Dzien Dobry w ten piekny, sloneczny dzionek!

my obchodzimy dzisiaj 7 rocznice naszego slubu koscielnego :-):-D:-)
nasze rocznice obchodzimy zawsze dwa razy, bo cywilny bralismy w Niemczech w kwietniu a koscielny pol roku pozniej w W-wie.
a pogoda byla taka super, ze bylo ze 20 stopni, zupelnie jak dzisiaj:-D

reklama
czesc wam kobietki
jestem Marta mieszkam w niemczech od 4 latch Warendorf (NRW okolice münster i bilefeldu). i mam mala coreczke 6 miesiecy chetnie nawiaze znajomosc z mami z mojeje okolicy i nietylko pa pozdrawiam:-)

Do góry