reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Blond witaj!!!!!

Kurcze a gdzie reszta??

U nas dzis dzien spedzilismy na leniuchowaniu w domu ale jutro koniecznie trzeba zaliczyc spacer-chociaz krotki...
Moja mloda dama wspinala sie dzis do lodowki po uchwatach szuflad:szok: i pierwszy raz w zyciu zawolala "kaka" po czym poszla do lazienki i przytachala nocnik...ale jak to juz u nas bywa-nic tam nie trafilo:-)

reszta melduje sie na posterunku!
PAtrycja jutro postaram sie pojsc do FAmily i jesli tylko pudelko bedzie w sprzedazy to kupie!

Pewnie juz niedlugo Noemi bedzie uzywac nocnika skoro dokladnie juz wie po co on jest....:-);-)

My kupilismy dzis krzeselko do karmienia. w sklepie LAila bardzo zadowolona sie wydawala siedzac w nim. zobaczymy jak bedzie w domu (stoi jeszcze nie zlozone)
Poza tym nocki u nas dalej ciezkie tak ze ostatnio cos przyklapnieta jestem...jesien idzie...

Czesc Babeczki,
przywialo nas znowu z Polski i tak jak u Blond - super bylo, tylko za krotko:tak:Ale lepszy rydz niz nic. Za to pogoda zdecydowanie w Polsce ladniejsza:-)Teraz tylko czekaja mnie gory prania i prasowania, trzecia pralka juz leci.
No i mamy dwa zaproszenia - jedno na komunie w maju (bratanica mojego meza) i na wesele w czerwcu (moj brat cioteczny). A w kwietniu jeszcze slub najmlodszego brata mojego meza, ale tutaj w Niemczech - oj pobawimy sie....:-):-D:-):-D

Klavell - co do szczepionek - moje chlopaki dostaly pierwsze dopiero kolo 2,5 - 3 miesiaca i to jest OK, co kraj to obyczaj, moim nic nie bylo;-)

Hello, widze, ze wszystkie bylysmy juz w PL i pobyty sie udaly:tak:. Ja juz pomyslalam o nastepnym urlopie na poczatku grudnia i zarezerwowalam bilet lotniczy Z HH do Warszawy:tak: Juz sie ciesze,lecimy w grudniu na 2,5 tygodnie w dzien po moich urodzinach. Kurcze jak pomysle, ze mi za dwa miesiace stuknie 32 lata:szok: to zacznam sie podlamywac;-);-) Ale co tam, wazne, by zdrowie bylo:tak:

hej dziewczyny!
Ale dzisiaj piekna pogoda!!!!! Zimno ale tak slonecznie! Oczywiscie bylismy pare godzin na zewnatrz....

PAtrycja bylam w Family i niestety nie bylo juz pudelek ani innych gadzetow z tej serii...sprzedawczyni niezbyt mila popatrzyla na mnie i parsknela: oczywisce ze juz wysprzedane....przykro mi....

Czesc kobietki
Wrocilismy z Pl i bylo extra teraz powoli doprowadzam dom do uzywalnosci:-D wszystko trzeba rozpakowac wypralam juz ciuchy no i podlogi mnie czekaja ale czekam az laura zasnie.Byla bardzo dzielna i caly czas spala w podrozy.Weselicho udane

Poczytam co u Was sie dzialo

reklama
Anka witaj spowrotem!!!!
Super ze sie super bawiliscie i brawa dla dzielnej Laury:-)

Moj Adam ma dzis ur.wiec zaraz powoli bede sie szykowac i smigamy do jakiejs milej knajpki:-)

Do góry