reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Blond witaj!!!!!

Kurcze a gdzie reszta??

U nas dzis dzien spedzilismy na leniuchowaniu w domu ale jutro koniecznie trzeba zaliczyc spacer-chociaz krotki...
Moja mloda dama wspinala sie dzis do lodowki po uchwatach szuflad:szok: i pierwszy raz w zyciu zawolala "kaka" po czym poszla do lazienki i przytachala nocnik...ale jak to juz u nas bywa-nic tam nie trafilo:-)

reszta melduje sie na posterunku!
PAtrycja jutro postaram sie pojsc do FAmily i jesli tylko pudelko bedzie w sprzedazy to kupie!

Pewnie juz niedlugo Noemi bedzie uzywac nocnika skoro dokladnie juz wie po co on jest....:-);-)

My kupilismy dzis krzeselko do karmienia. w sklepie LAila bardzo zadowolona sie wydawala siedzac w nim. zobaczymy jak bedzie w domu (stoi jeszcze nie zlozone)
Poza tym nocki u nas dalej ciezkie tak ze ostatnio cos przyklapnieta jestem...jesien idzie...

Czesc Babeczki,
przywialo nas znowu z Polski i tak jak u Blond - super bylo, tylko za krotko:tak:Ale lepszy rydz niz nic. Za to pogoda zdecydowanie w Polsce ladniejsza:-)Teraz tylko czekaja mnie gory prania i prasowania, trzecia pralka juz leci.
No i mamy dwa zaproszenia - jedno na komunie w maju (bratanica mojego meza) i na wesele w czerwcu (moj brat cioteczny). A w kwietniu jeszcze slub najmlodszego brata mojego meza, ale tutaj w Niemczech - oj pobawimy sie....:-):-D:-):-D

Klavell - co do szczepionek - moje chlopaki dostaly pierwsze dopiero kolo 2,5 - 3 miesiaca i to jest OK, co kraj to obyczaj, moim nic nie bylo;-)

Hello, widze, ze wszystkie bylysmy juz w PL i pobyty sie udaly:tak:. Ja juz pomyslalam o nastepnym urlopie na poczatku grudnia i zarezerwowalam bilet lotniczy Z HH do Warszawy:tak: Juz sie ciesze,lecimy w grudniu na 2,5 tygodnie w dzien po moich urodzinach. Kurcze jak pomysle, ze mi za dwa miesiace stuknie 32 lata:szok: to zacznam sie podlamywac;-);-) Ale co tam, wazne, by zdrowie bylo:tak:

hej dziewczyny!
Ale dzisiaj piekna pogoda!!!!! Zimno ale tak slonecznie! Oczywiscie bylismy pare godzin na zewnatrz....

PAtrycja bylam w Family i niestety nie bylo juz pudelek ani innych gadzetow z tej serii...sprzedawczyni niezbyt mila popatrzyla na mnie i parsknela: oczywisce ze juz wysprzedane....przykro mi....

Czesc kobietki
Wrocilismy z Pl i bylo extra teraz powoli doprowadzam dom do uzywalnosci:-D wszystko trzeba rozpakowac wypralam juz ciuchy no i podlogi mnie czekaja ale czekam az laura zasnie.Byla bardzo dzielna i caly czas spala w podrozy.Weselicho udane

Poczytam co u Was sie dzialo

reklama
Anka witaj spowrotem!!!!
Super ze sie super bawiliscie i brawa dla dzielnej Laury:-)

Moj Adam ma dzis ur.wiec zaraz powoli bede sie szykowac i smigamy do jakiejs milej knajpki:-)

Do góry