reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hellooooo
hop hop ktos tu jeszcze zaglada????

Ja niedawno wstalam Laura jeszcze spi:-D
Dzis musze zrobic prasoowanie a jutro wielkie pakowanie:tak:
Ale extra ze pojade do Polski tydzien to zawsze cos.
Zagladne pozniej

reklama
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy i czuję się POTWORNIE... TĘPO... i GŁUPIO :baffled: :eek: :szok:
Wiadomo, że każdy musi w nowej pracy wszystko poznać i nie wie prawie nic gdzie co lezy ani co i przecież nie jestem jasnowidzem, żeby takie rzeczy widzieć już pierwszego dnia ale jakoś czułam się taka.... otumaniona wszystkim i zastanawiam się czy dam radę... ale trudno, idę w tą robotę bo do odważnych świat należy!!!! :tak:

A co do tej drugiej pracy na 400-Euro-Basis to babka powiedziała mi, że nie zgadza się na to, żebym przyjeżdżała zawsze po tamtej pracy. Ona chce mieć kogoś pod telefonem żeby był cały dzien dostepny i jak ona zadzwoni to ma przyjechać.
Nie wiem ale wybrałam tą drugą robotę na 3/4 etatu. Może źle zrobiłam ale przynajmniej wiem kiedy i gdzie mam być.

Hausfrau no i to podejscie mi sie podoba ..do odwaznych swiat nalezy.. dasz sobie rade przeciez musisz sie wdrozyc i wpasc w rytm Napewno Ci sie uda i bedzioesz zadowolona.Gratuluje Ci jescze raz:-)
Pranie wstawilam musze prasowanko zrobic i zaczac pakowac manatki:-D

Renee nie ma za co!!! :-)
Hausfrau dasz sobie na pewno rade. wszedzie poczatki sa trudne.musisz sie wdrozyc w te prace i bedzie ok!!!

Hausfrau ja też w Ciebie wierzę, bedzie dobrze zobaczysz, najważniejsze że chęci do pracy sa reszta sama przyjdzie ;-).
Anka miłego urlopowania w Polsce i przede wszystkim ładnej pogody wam życzę ;-).

Patrycja, bardzo ladne zdjecia, jezeli mozna zapytac, to skad pochodzi imie Twojej corki?, jest nietypowe i bardzo originalne:tak:. Ktore z Was je nadalo?:confused::-)

Aga imie jest pochodzenia hebrajskiego-w tlumaczeniu na polski oznacza(sama bylam zaskoczona:-D) "MOJA SLODYCZ"...Imie to wybralam ja a drugie imie tez mamy i brzmi ono Lorraine-to wybral tatus...

A my po weekendzie z polski...Wrocilism dzis w nocy...Bylo super jak zawsze i jak zawsze za krotko:-)

Czesc, u nas byla dzisiaj piekna pogoda, a jutro mam wolne, jak pewnie wiekszosc Niemcow, oprocz mojego meza:wściekła/y: Ale co zrobic taka praca.
Hausfrau gratuluje pracy, dasz rade!!:tak: Z nozka Erika bylismy w klinice dzieciecej ale nic nie stwierdzili i dali skierowanie na czwartek na usg i wtedy juz bedzie wiadomo dlaczego utyka. Moje dziecko pozarlo dzisiaj na kolacje 1,5 kanapki:szok::szok:. Normalnie zjada polowe buleczki, wypija kubeczek herbatki i tyle, a tu taki numer:szok::-D:-D.

Aga mam nadzieje ze z nozka Eryka to nic powaznego...
A apetyt synka-no co tu duzo gadac facet sie z niego robi wiec wiecej je:-)

U nas pogoda dzis tez ladna...sloneczko,ale ja dzis caly dziem leniuchowalam-a tatus zajal sie coreczka:-)

reklama
Czesc, no to Patrycja trafiliscie w imie z pozytywnymi fluidami:tak:
U nas tez byla dzisiaj piekna pogoda, wiec poszlismy na spacerek 3 godzinny, ze Erik by prawie usnal mi w spacerowce:tak: Z tego, co powiedzial na w szpitalu chirurg dzieciecy, lekkie kulenie malego na lewa nozke moze byc najprawdopodobniej przyczyna nadciagniecia miesnia, poniewaz przy badaniu nie stwierdzil zadnych innych nieprawidlowosci, a na USG skierowal go tylko dla mojego spokoju. Wiec po tej wizycie sie troche uspokoilam:tak: Oprocz tego powiedzial, ze przyczyna moze tez byc stan zapalny, ktory sie umiejscowil w bioderku, po np. przebytej chorobie lub przeziebieniu. A Erik byl przeziebiony bezposrednio przed zdarzeniem, wiec by pasowalo. Dobrze, ze tam poszlismy, bo juz sobie zaczelam fiksowac:szok::baffled: i wymyslac najgorsze choroby:baffled::baffled:
Jutro znowu do pracy:baffled: z checia bym sobie jeszcze powczasowala:tak::-)

Do góry