reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam:-)

Wlasnie moje dziecie zasnelo(pobudke zrobila sobie dzis o 06:00) ,posprzatalam,teraz rozmrazam miesko na obiadek a potem wale na zakupy...Mam upatrzone kilka ******* do Noemi pokoiku...
U nas niebo zachmurzone...ale nie ma co czekac na slonce bo pewnie terza bedzie zadkim gosciem...Ech...ja juz o wiosne sie modle...:tak::-)

reklama
kupilam dla mlodej cosik takiego do pokoiku...

"podpieracze" do ksiazek:-)

ca9c14724dc8390dmed.jpg

ramki do zdjec

e3904a20cec4e69amed.jpg

i taka tablica na zdjecia...

6fd1c683d6c3f794med.jpg

kupilam jeszcze takie pudelko do kompletu na gumki i spineczki ale pipa w sklepie zapomiala mi zapakowac...Wyslalam Adama i przy okazji do kompletu kazalam mu dokupic lusterko z podwieszonymi malymi ramkami do zdjec:-)

Czesc, oj jak dobrze, ze juz weekend:tak:. Na szczescie USG nozek Eryka wykazalo, ze wszystko w jak najlepszym porzadku, ale chcemy sie jeszcze na 200% upewnic i idziemy w przyszlym tygodniu do ortopedy, ktory pewnie zrobi mu rentgen, jezeli ten tez potwierdzi poprzednie badanie, to prawdopobnie jest to nadciagniete sciegno, albo miesien. Z obserwacji moge powiedziec, ze Eryk juz lata jak fryga praktycznie juz wcale nie utykajac, wiec dzieki Bogu idzie ku lepszemu:tak:
Patrycja bardzo ladne zakupy zrobilas! Szkoda,ze corka jeszcze za mala, bo by Cie napewno pochwalila!:tak:;-)
Kotek u nas tez juz chlodnawo, wiec wieczorem wlaczamy juz u malego i u nas w sypialni ogrzewanie, bo juz sie czuje jesien...:no:

hej
Aga super ze z nozka Eryczka jest OK.ALe masz racje 200% to 200% wiec jeszcze lepiej sie upewnic!!!

co do pogody to ja zwykle wychodze na spacer o podobnych porach po poludniu ale zawsze poluje na choc odrobine slonca i dzis sie udalo wiec i humor oki!

nie wiem czy juz Wam sie chwalilam ze moja coreczka nie tylko raczkuje i sama siada ale zaczyna sie tez juz podnosic wszedzie gdzie sie da alo i sie nie da...:-) ;-) to taki maly rozrabiaka juz (co bedzie pozniej he he ojoj!!!!) ze powinna ladnie spac w nocy...ale nie...

PAtrcja wlasnie dzis zajrzalam do FAmily i widzialam te gadzety! fajowe sa!!!! widze ze bardzo lubisz ten sklep!!!

Susumali, to zdolniacha z Twojej malej, ze hej!!:tak::-)
My do Family wogole nie zagladamy, bo nie mamy jej w poblizu, czesto za to jestesmy Toys us, Babydorf i oczywiscie w H&M:tak: i Ikei:tak:. Dzisiaj tez trzeba by bylo sie wybrac do miasta rozejrzec sie za kombinezonem na zime dla Erika:tak: Jak cos spotkam fajnego i w miare taniego, to pewnie kupie od razu, choc mialam dopiero na poczatku listopada:tak::-D:-D. Teraz u mnie wszyscy spia, maz po nocy, a Erik ucina drzemke popoludniowa po spacerku:tak:

Susumali-mam do Ciebie prosbe...Jak bedziesz w Family i zobaczysz z tej serii co kupilam wszystko takie pudelko zamykane wieczkiem-rozowe to kup mi prosze...Kosztuje 4 euro...a ja przy najblizszej okazji odbiore je u Ciebie...W moim family juz sie skonczyly,udalo mi sie jedno tylko kupic i mam je na gumki i spineczki a chcialabym jeszcze na kredki i pisaki:-)

A my wlasnie sprzatamy...akcja w domu od rana...No i w koncu mozna zajzec do wszystkich szuflad i wszystko znalezc:-D

A ja sobie wlasnie siedze w domku, choc pogoda ladna. Maz z dzieckiem poszli na drugi spacerek, a mnie sie nie za bardzo chcialo ruszac, wiec sie wykrecilam;-);-). Jak nie urok to sraczka...:wściekła/y: Eryk ma jakas wysypka i cholera wie od czego:wściekła/y: pil wczoraj sok muliwitamine, wiec moze od tego::confused2: juz sama nie wiem. Dziecko nigdy wysypek nie mialo a tu taki numer. Nie drapie sie jednak, wiec chyba go nie swedzi. Bede w kazdym razie obserwowac, jak sie nie bedzie powiekszac to dam sobie spokoj z lekarzem, a jak bedzie to pojde na konsultacje:no:

reklama
dziewczyny ja mam pytanie bo troszke sie martwie moje dziecko ma 6 i pol tygodnia i nie bylo na nic szczepione jeszcze lekarz powiedzial ze tu dopiero szczepia dzieci w 3 miesiacu zycia, a w polsce zaraz w szpitalu pierwszy raz szczepia. czy u was bylo tak samo czy nic mojej malej nie bedzie jak tak pozno bedzie zaszczepiona i jakie to sa szczepienia w 3 miesiacu

Do góry