reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam:-)

Wlasnie moje dziecie zasnelo(pobudke zrobila sobie dzis o 06:00) ,posprzatalam,teraz rozmrazam miesko na obiadek a potem wale na zakupy...Mam upatrzone kilka ******* do Noemi pokoiku...
U nas niebo zachmurzone...ale nie ma co czekac na slonce bo pewnie terza bedzie zadkim gosciem...Ech...ja juz o wiosne sie modle...:tak::-)

reklama
kupilam dla mlodej cosik takiego do pokoiku...

"podpieracze" do ksiazek:-)

ca9c14724dc8390dmed.jpg

ramki do zdjec

e3904a20cec4e69amed.jpg

i taka tablica na zdjecia...

6fd1c683d6c3f794med.jpg

kupilam jeszcze takie pudelko do kompletu na gumki i spineczki ale pipa w sklepie zapomiala mi zapakowac...Wyslalam Adama i przy okazji do kompletu kazalam mu dokupic lusterko z podwieszonymi malymi ramkami do zdjec:-)

Czesc, oj jak dobrze, ze juz weekend:tak:. Na szczescie USG nozek Eryka wykazalo, ze wszystko w jak najlepszym porzadku, ale chcemy sie jeszcze na 200% upewnic i idziemy w przyszlym tygodniu do ortopedy, ktory pewnie zrobi mu rentgen, jezeli ten tez potwierdzi poprzednie badanie, to prawdopobnie jest to nadciagniete sciegno, albo miesien. Z obserwacji moge powiedziec, ze Eryk juz lata jak fryga praktycznie juz wcale nie utykajac, wiec dzieki Bogu idzie ku lepszemu:tak:
Patrycja bardzo ladne zakupy zrobilas! Szkoda,ze corka jeszcze za mala, bo by Cie napewno pochwalila!:tak:;-)
Kotek u nas tez juz chlodnawo, wiec wieczorem wlaczamy juz u malego i u nas w sypialni ogrzewanie, bo juz sie czuje jesien...:no:

hej
Aga super ze z nozka Eryczka jest OK.ALe masz racje 200% to 200% wiec jeszcze lepiej sie upewnic!!!

co do pogody to ja zwykle wychodze na spacer o podobnych porach po poludniu ale zawsze poluje na choc odrobine slonca i dzis sie udalo wiec i humor oki!

nie wiem czy juz Wam sie chwalilam ze moja coreczka nie tylko raczkuje i sama siada ale zaczyna sie tez juz podnosic wszedzie gdzie sie da alo i sie nie da...:-) ;-) to taki maly rozrabiaka juz (co bedzie pozniej he he ojoj!!!!) ze powinna ladnie spac w nocy...ale nie...

PAtrcja wlasnie dzis zajrzalam do FAmily i widzialam te gadzety! fajowe sa!!!! widze ze bardzo lubisz ten sklep!!!

Susumali, to zdolniacha z Twojej malej, ze hej!!:tak::-)
My do Family wogole nie zagladamy, bo nie mamy jej w poblizu, czesto za to jestesmy Toys us, Babydorf i oczywiscie w H&M:tak: i Ikei:tak:. Dzisiaj tez trzeba by bylo sie wybrac do miasta rozejrzec sie za kombinezonem na zime dla Erika:tak: Jak cos spotkam fajnego i w miare taniego, to pewnie kupie od razu, choc mialam dopiero na poczatku listopada:tak::-D:-D. Teraz u mnie wszyscy spia, maz po nocy, a Erik ucina drzemke popoludniowa po spacerku:tak:

Susumali-mam do Ciebie prosbe...Jak bedziesz w Family i zobaczysz z tej serii co kupilam wszystko takie pudelko zamykane wieczkiem-rozowe to kup mi prosze...Kosztuje 4 euro...a ja przy najblizszej okazji odbiore je u Ciebie...W moim family juz sie skonczyly,udalo mi sie jedno tylko kupic i mam je na gumki i spineczki a chcialabym jeszcze na kredki i pisaki:-)

A my wlasnie sprzatamy...akcja w domu od rana...No i w koncu mozna zajzec do wszystkich szuflad i wszystko znalezc:-D

A ja sobie wlasnie siedze w domku, choc pogoda ladna. Maz z dzieckiem poszli na drugi spacerek, a mnie sie nie za bardzo chcialo ruszac, wiec sie wykrecilam;-);-). Jak nie urok to sraczka...:wściekła/y: Eryk ma jakas wysypka i cholera wie od czego:wściekła/y: pil wczoraj sok muliwitamine, wiec moze od tego::confused2: juz sama nie wiem. Dziecko nigdy wysypek nie mialo a tu taki numer. Nie drapie sie jednak, wiec chyba go nie swedzi. Bede w kazdym razie obserwowac, jak sie nie bedzie powiekszac to dam sobie spokoj z lekarzem, a jak bedzie to pojde na konsultacje:no:

reklama
dziewczyny ja mam pytanie bo troszke sie martwie moje dziecko ma 6 i pol tygodnia i nie bylo na nic szczepione jeszcze lekarz powiedzial ze tu dopiero szczepia dzieci w 3 miesiacu zycia, a w polsce zaraz w szpitalu pierwszy raz szczepia. czy u was bylo tak samo czy nic mojej malej nie bedzie jak tak pozno bedzie zaszczepiona i jakie to sa szczepienia w 3 miesiacu

Do góry