reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

A moje dziecie wczoraj nas zaskoczylo...tzn mnie w sczegolnosci bo sama se na glowe wlozyla kapelusz...Jak juz wczesniej kiedys pisalam nie ma mocnych zeby wlozyc jej jakas czapke...Mam nadzieje ze to pierwszy krok do zmiany bo czas juz na czapki...

1933a0ca9aea4f6dmed.jpg

c225927c1282c013med.jpg

08abb3d18f8537c2med.jpg

eda005deee1d8bafmed.jpg

Mam nowa bluze:-)

7fb3711c3f4880e2med.jpg

47052f4d32b61d5amed.jpg

06ccc55b2b6944d9med.jpg

reklama
Czesc!
Mam prosbe do dziewczyn mieszkajacychw Berlinie.Prosze o wskazanie jakiegos dobrgo centrum handlowego, najchetniej w okolicach centrum miasta.Dziekuje i pozdrawiam.

Pscola super cena ja tez obstawiałam 5 e za sztukę:-).
Patrycja ale Noemi ma śliczne oczka i rzęski pierwszy raz widziałam dokładnie, no cudo! I jak zwykle aż nie chcę się powtarzać ale zdjęcia cudo! I zazdroszczę Ci tego wspólnego sprzątania z mężem:tak:.
U nas dziś pogoda nieciekawa, szaro i mokro:-(, więc pewnie cały dzien spędzę przy komputerze. Buziaki.

Pscola dziekuje:-D ale eleganckie swieto
Pati Noemi przesliczna piekne augenki ma:tak:, ja tez tak chodze w pizamce
wrocilysmy ze spacerku pochodzilam z Laura po deptaku i jak zwykle musiala wejsc do sklepu z ciuszkami a tam juz masakra wyszlam z trzema rzeczami. Jakos nie moglam sobie odmowic zakupu:-D

972po2.jpg
2wfn3ix.jpg
maidcn.jpg

Anka fajne zakupki. najbardziej podoba mi sie ostatni sweterek!!!:tak:

Patrycja Noemi to super modelka. tak chetnie prezentuje nowe ciuszki i kapelusz!!! zdjecia z placu zabaw tez bombowe! Widac kto tam rzadzi!!!;-):-p no i u dziadkow tez. nie chce sie wierzyc ze to bylo w ostatni weekend (mam racje?) taka letnia pogoda...a teraz..ech....

Moja kochana zdolniacha juz raczkuje. siedzi i wstaje w lozeczku....i nadal marudzi chyba na zeby ktorych jeszcze nie widac....

Renee zalezy czego szukasz. w berlinie jest duzo fajnych moim zdaniem centrow handlowych...w centrum sa np Arkaden na Potsdamer Platz albo to nowe centrum Alexa na Alexanderplatz ze 180 sklepami!!!!!!

Czesc, dzisiaj wlasnie wrocilismy do domku z PL, bylo fajnie, mielismy piekna pogode, szkoda tylko, ze tak krotko, ale pocieszam sie, ze za dwa miesiace znowu polecimy tylko juz na 3 tygodnie:tak::-). Erykowi cos sie w nozke stalo i troszke kuleje biedaczek, ogladalismy ja dokladnie i nic nie spuchla ani nic nie weszlo, moze sobie odbil stopke albo nadciagnal staw skokowy:confused:. Nie mam pojecia, w poniedzialek od razu idziemy do lekarza, zrobimy usg, a jak to nic nie wykaze,to udamy sie do ortopedy. Mam nadzieje, ze to nic powaznego:-(

Tylescie sie popisaly,ze nie dalam rady wszystkiego przeczytac.
Susumali, gratulacje dla cory, zuch dziewczyna!
Patrycja, bardzo ladne zdjecia, jezeli mozna zapytac, to skad pochodzi imie Twojej corki?, jest nietypowe i bardzo originalne:tak:. Ktore z Was je nadalo?:confused::-)

A w Hamburgu leje jak z cebra,zreszta juz mnie nawet to nie dziwi:no:

Aga29 fajnie ze spedziliscie super czas w Polsce!!!
zycze aby wszystko bylo ok z nozka Eryczka!!!!

reklama
ooooooo jakies pustki:szok:
Witam wieczorkiem
wczoraj okropna pogoda wiec siedzielismy w domku zrobilam tylko zakupy a tak poza tym sprzatanie mieszkania.Dzis pogoda dopisala bylismy w Koloni i w Dusseldorfie.Laura troszke marudna tatus dal ja do bujaka i kolysze:-)
Mnie boli troche gardelko Jutro sporo roboty bo we wtorek na Polske!!!
Takze znikne na jakis tydzien z forum
Jak wroce to bee nadrabiala

Do góry