reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hejka laseczki!
Co tam w pięknych Dojczlandach słychać??

Dzisiaj przejechałam czerwone światło i właśnie zastanawiam się czy policja JAKOŚ mnie zakodowała :confused:
Pozdrówka!

reklama
dzien dobry kobitki!
hej Hausfrau, to taki z Ciebie pirat ???:tak:
jak nie zrobili Ci zdjecia:szok:, to pewnie Ci sie upiecze.....

a my powoli przygotowujemy sie do wyjazdu do Polski, kupuje rozne fajne rzeczy dla rodzinki, prezenty dla dzieciakow, slodycze....zawsze jedziemy obladowani jak wielblady:-D
tylko zeby slonca wiecej bylo, bo az mi sie rano nie chce wstac jak widze ta szaruge za oknem, a dzieci tylko w kaloszach biegaja

ja juz po kawusi:-)

Dzien doberek...
A ja dzis zas pospalam bo moj Adam wzial z rana mala,ubral,dal sniadanko i jeszcze pomyl i odkurzyl:-) Ale mi dobrze co;-)
a zaraz bede sie szykowala bo idziemy dzis na impfung...pode droga jeszcze zahacze na zakupy...a teraz lece pazyc cappuccino:-)

dzien dobry kobitki!
hej Hausfrau, to taki z Ciebie pirat ???:tak:
jak nie zrobili Ci zdjecia:szok:, to pewnie Ci sie upiecze.....

No właśnie się zastanawiam czy istnieje jakas możliwość, że gdzieś mnie złapali na fotce. Bo policji wokół nie było, nic nie blizło więc nie wiem.

Dziewczyny mam mozliwość normalnej pracy na częśc etatu (oprócz tej Mini-Job na 400Eurosów) tylko boję się jak cho...., że nie dam rady.
Jak wam się układa praca z samymi Niemcami??

Czesc baby:-D
mam nadzieje ze nie urazi to okreslenie zadnej z Was:-)
Laura drzemie.Slicznie spala w nocy wiec i mama wyspana

Susumali Laura wazy na wadze lazienkowej 6100g we wtorek ide z nia na usg bioderek to bede wiedziala dokladnie ile ma tych kilosow;-)

Pscola pakuj sie kobieto tak zebys nie musiala przyczepki montowac:-D My tez zawsze jak wielblady do Polski jedziemy:sorry2:

Hausfrau bedzie dobrze to mili ludzie.Dasz sobie rade!

Obiecane fotki z zakupow
9roaap.jpg
104n97b.gif
4qmn4i.jpg
xkvehs.jpg
xc5a35.jpg
xggig.jpg

Anka super zakupy...Dzis akurat bylam w KIK bo mam obok lekarza wiec tez zaszlam i widzialam akurat ta biala bluze:-)

A mlodej kupilam dresik-hehe za 5 euro :-D Tki do biegania po domu...Nie bede wklejac bo nie ma czym sie chwalic;-)

reklama
Do góry