reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Susumali dokładnie męzuś jest w Niemczech, ja do końca roku w Polsce będę.:-(
Pscola wszystkiego naklepszego dla synka napisz jak sie imprezka udała:-).

Wiecie byłam dzis na zakupach i oprócz gaci nic sobie nie kupiłam:no:. nic mi sie nie podobało, niestety ale strasznie wybredna jestem. Straciłam przez to 2 godziny, ale trudno. W przyszlym tygodniu znowu pojade to może będą mieli cos innego, kurcze muszę sobie cos na chrzest i wesele kupić. A nogi mnie bola jakbym w maratonie udział wzięła:-D:laugh2:.
Miłego dnia.

reklama
ja tez sie czuje jak po maratonie :-p- w ciagu 3 godzin upieklam dwa ciasta, zrobilam tort, odkurzylam mieszkanie, wyczyscilam kibelek i lazienke - a jutro po przejsciu "huraganu" dzieciakow i tak z porzadkow pewnie nic nie bedzie, o ciastach nie wspominajac:tak:

dziekuje Wam za zyczenia dla Maxia, dam znac jak poszlo

Pscola koniecznie daj znac i moze jakie foteczki pokazesz???!!! :-)
No i trzeba przyznac ze kawal dobrej roboty odwalilas w te trzy godzinki:tak::tak::tak:

Czesc, a ja jestem wykonczona. Najpierw bylismy na ostatniej szczypionce z Erikiem, oczywiscie jak zobaczyl lekarza to juz zaczal lamentowac:szok::szok:, jest juz starszy wiec wiecej rozumie, a po szczepionce jeszcze po zakupy dla nas i dla rodzinki w PL, bo wypadaloby by cos miec jak sie jedzie w odwiedziny:tak:;-). Jutro ostatni dzien pracy przed uropem:tak:. Juz nie moge sie doczekac:tak:. Dobrze,ze Erik zaliczyl juz cala palete szczypionek i nastepne dopiero za pare lat. Od tygodnia Erik spi bez smoczka, radzi sobie super. Wczesniej dostawal tylko do spania, wiec tak bardzo "uzalezniony";-) nie byl, ale cieszymy sie,ze mu go nie brakuje. No i siusiu juz przewaznie robi do nocniczka, ten urwisek:tak::-D:-D

No to brawa da Eryka!!!Widze powazny facet sie z nieo robi...moja ciagnie smoka i bez niego w momentach rozpaczy i do usypiania ani rusz...I jakos specjalnie nie zamierzam z tym walczyc...A na nocniku nie chce robic nic...Ewentualnie wsadzi tam noge:-D

Psola jestem pod wrazeniem....3 godziny i tyle zrobilas!!! no no!!!:-):tak:

aga29 super ze Eryczkowi nie brakuje smoka....moja ostatnio tez nie przepada za smokiem,wiecej bawi sie niz ciumcia ale za to znow wariuje na punkcie cycusia mamusi...zwalam to na zabkowanie i kryzys 8 miesiaca....:confused::no:

PAtrycja Noemi odkrywa nocnik po swojemu..zaczyna od nozki, zawsze to cos!!!!;-):-p

hejka ,

Pscola, :szok:, jak burza, ale dalas czadu, nic dodac nic ujac...

Aga, moja dopiero na wakacjach pozegnala sie ze smoczkiem, wczesniej probowalismy, ale to bylo bardzo stresujace dla nas i dla niej, ciagle placz, wrzask i zamiast pomoc to tylko przynosilo odwrotny skutek, wiec czekalismy, az sama zdecyduje, no i sie stalo...jak bylismy w polsce nad jeziorkiem to wziela i wyrzucila wszystkie smoki do smietnika i juz nie bylo...powiedziala ze jest duza i nie chce juz smoczka, bo dzidziusie tylko maja i w taki to oto sposob smoczek zniknal z naszego zycia...wsumie nie tylko smoczek, wczesniej zniknely pampersy...

ale lady dzionek, dzisiaj z synkiem razem robimy obiad, juz zapowiedzial jakie zakupy trzeba zrobic, chociaz jeden rwie sie do pomocy, zobaczymy jak dlugo...

Hej dziewczyny...
Naprawde cicho tu jak makiem zasial...

A ja mam juz dzis za soba wizyte u gina,spotkanie z Susumil(bardzo mila osobka a coreczka przesliczna:-))Slawka-jeszcze raz to powiem...milo bylo Was poznac i mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie i wybierzemy sie na jakis spacerek do parku:-)

Zrobilam male zakupy a teraz Ptysia zasnela wiec chwila wytchnienia...
A o 17-18 wpada do nas stary przyjaciel Adama wiec wieczorkiem jakies piffko i pogaduchy:-)

reklama
hejka
PAtrycja wybieglas mnie...mialam napisac to samo....
tzn bardzo sie ciesze ze sie spotkalysmy mimo drobnych problemow komorkowych (he he....),milo sie z Toba rozmawialo i spacerowalo naszymi ulicami....i tez mam nadzieje na nastepne spotkanko...:-)

Noemi ma przepiekne oczka i usteczka:-):tak:, no i wo gole super z niej dziewczynka, ale nie ma sie co widzic, w koncu jak sie ma taka mamusie to jest sie po prostu slicznym i sympatycznym!!!!

Do góry