reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

no widzisz...nie jest tak zle, jak sie facet szykuje...trzeba to wykorzystac...

patrycja, zanim twoja pojdzie do szkoly to zdazysz sie poduczyc, nie jest tak zle, moj niemiecki tez daje wiele do zyczenia...:-)a juz przebrnelam przez dwie klasy :tak:, zobaczymy jak teraz pojdzie...hahah

reklama
hej dziewczyny!!!
PAtrycja gdzie Ty znikasz? ja tu w sprawie naszego spotkania a Ty juz spac idziesz...?
jeszcze nie wiem dokladnie co i jak w piatek, ale powiedz wstepnie o ktorej idziesz do tego lekarza, i a nuz uda nam sie spotkac na Neuköllnowy spacerek?

Alez tu sie ciekawe rozmowy toczą i to akurat wtedy gdy mi internet przez godzinę nie działał:baffled:.
Hausfrau mam nadzieje ze rano będzie już dobrze miedzy wami:tak:.
Kurcze tak mi ostatnio brakuje mężusia, o seksiku nie wspomnę:-p. Zazdroszcze wam że jesteście razem, no w sumie czas szybko leci mąz przyjedzie "już" za 4 tygodnie:tak:, ale przez ten czas kto mnie bedzie przytulał?:-( Jakie to życie jest okropne trzeba żyć w rozłące aby się czegoś dorobić. Współczuję parom które latami żyją w rozłące (sporo znam takich par szczególnie u mnie w rodzinie) ja to bym nie wytrzymała, choć z drugiej strony wiem ze do tego można się przyzwyczaić. Dobra już sie wygadałam nie smucę więcej:sorry2:. Jutro jak będzie ładnie jade na zakupy ale zaszaleję może humorek mi się poprawi:-(. Dobranoc.

KOTEK ja nie w temacie, a gdzie mezus? Ty w Polsce a on w Niemczech? bo nie doczytalam..4 tygodnie bez meza...fakt to duzo....ale czas szybko leci a mysl ze juz wkrotce bedzie u Twojego boku pewnie dodaje Ci skrzydel!!!
zycze przyjemnych zakupkow jutro!!!!

a tak z innej beczki, slyszalyscie jak ludzie sie przepychali (w tym schody ruchome zepsute, szyba w drzwiach wybita i 15 rannych) podczas otwarcia ubieglej nocy podobno najwiekszego Media mArkt na swiecie w Belinie? Boziu....

Hejka,
dziewczyny, dziewczyny, seksownie sie jakos zrobilo w tych waszych postach:tak:

ja juz za rok "zaczne" odrabianie lekcji;-)
ogladam powoli tornistry, ceny jak z kosmosu:szok:, od 80 - do 120 Euro, a wiec poczekam jak przecenia w trakcie roku szkolengo i kupie jeszcze w tym roku, najwyzej polezy w szafie

dzieki Justynka za slowa i ze nie zapomnialas :-)

dzisiaj przyjezdza moja tesciowa, na urodzinki wnusia, no i zrobie pewnie dzisiaj tort dla Maxia i dzieciakow
a wieczorem czeka mnie jeszcze pompowanie balonow i wieszanie girland:surprised::rofl2:
wczoraj wybralismy tez wreszcie prezent i teraz kiedy Maxio w przedszkolu jade kupic - bedzie to gra "Maly Einstein", on strasznie lubi ta bajke na Kika i przy okazji mozna sie zawsze czegos nauczyc

milego dnia babeczki
wreszcie wyszlo slonce, huurrrrrrrrrra:-)

Halloooo,halloooo-wszyscy spia????:shocked2:

Witam i o zdrowko pytam...:-)

Susumali
-ja mam termin na 9:30 ale wiez jak jest...niby termin a potem sie okazuje ze wchodze pol godziny pozniej;-)
A co do zadymy w Alexa centrum to widzialam...i normalnie oczom wlasnym nie wierzylam...co za durnoty...pozabijaliby sie za gowniane dvd czy plazme...Jakie tam musialy byc ceny ze dekle sie tak rzucili????? za pol darmo czy za darmo???Wyobraz sobie jak bysmy byly tam z wozkami z dziecmi...:szok::dull:

Pscola
-zycze udanych urodzinek ..A synkowi zycze wszystkiego najlepszego...

A my dopiero cowczoraj rozmawialismy na temat wydatkow na dziecko...Teraz co sie wydaje to pikus...jak nam mloda do szkolu pojdzie to sie zacznie...:szok:Wlasnie tornistry,piorniki,ksiazki,ciuchy...Jezuuuuuu chyba za robote sie wezme:-D

reklama
Do góry