reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam,
ja tylko na chwilke bo wlasnie Laura sie obudzila na butelke
Gwiazdeczko ja jade do Koloni do konsulatu wypoelnia sie wniosek, 3 zdjecia, akt urodzenia musza byz oboje rodzice albo notarialna zgoda jednego z nieobecnych na wyrobienie paszportu.
Tymczasowy dostaje sie od reki ale nie wiem na ile jest napisze jak juz go bede miala.
Milego dnia

reklama
Susumali-ja mam na Waszym osiedlu polskiego ginekologa-na Sonnenalle-Dr.Landowski...Jak tam u Wasz czasami jestem to robie jakies drobne zakupy typu bulki...No i zszkowana jestem bo u nas bulki od 15-30 centow kosztuja a u Was kupuje zawsze za 5...I nie zeby tam jakies gorsze byly:-)

W piatek wlasnie ide na kontrole do Gina wiec jak masz chec to moze jakas kawa lub spacer albo wspolne zakupy????

Pascola-tak jak mi sie tel podobal tak teraz jestem przerazona-jezuuu ile tych funkcji-samo wyslanie smsa to nielaa wyczyn...zatrzymam na tydzien ,popatrze posprawdzam i jak obcykam zostawie a jak nie to sprzedam i kupie cos prostrzego...

A tak ogolnie to wlasnie smaze mlode placki ziemiaczane,wstawilam pranie a wczesniej ucielam sobie drzemke...Pospalabym jeszcze ale moje dziecko uwazalo ze godzina stanowczowystarczy...A wiec zjemy i chyba skoczymy na Spielplatz bo ilez mozna siedziec w domu...:eek:

Hallo BLOND!
dawno Ci nie bylo, ale mam nadzieje, ze czytasz od czasu do czasu, bo mam pytanko w sprawie polskiej szkoly : napisalam maila na adres szkoly w Düsseldorf, ktory mi podalas, niestety nikt do tej pory nie odpisal (przez miesiac!). Moje pytanko do Ciebie : masz moze jakis numer telefonu, bedzie szybciej:tak:
dzieki z gory

Wlasnie wrocilysmy ze spielplatzu...Mloda mi sie co chwile na chodnik kladla i odpoczywala:szok::-D
Glowa cos mnie dzis od rana boli:sick:Ide powiesci pranie,zrobie jakas kolacyjke,potem czas na kapiel Noemi a wtedy wpadne znowu na bb:-)

Wlasnie wrocilysmy ze spielplatzu...Mloda mi sie co chwile na chodnik kladla i odpoczywala:szok::-D
Ide powiesci pranie,zrobie jakas kolacyjke,potem czas na kapiel Noemi a wtedy wpadne znowu na bb:-)
Patrycja ale mamy podobny plan dnia:-D tylko niunia na razie nie kładzie sie na chodniku tylko śpi w wózeczku. Ale już za rok...

hehe-Kotek chyba wszystkie mamy podobny:-) Jak nie spielplatz to spacerek a potem szara rzeczywistosc-czyli pranie,sprzatanie i gotowanie...:-D:-D:-D

Dziewczyny moze Wy mi pomozecie...Za miesiac moj Adam ma urodziny i chce go zabrac gdzies na weekend do hotelu Spa...Mysle cos o Szczecinie lub jego okolicach zeby za daleko nie jechac i tracic niepotrzebnie czasu...
Jak narazie znalazlam cos takiego :
Park Hotel - najlepszy hotel w Szczecinie, SPA w Szczecinie, hotel Szczecin, hotele w Szczecinie

a w nim np.taki maja pakiet...

Park Hotel - najlepszy hotel w Szczecinie, SPA w Szczecinie, hotel Szczecin

Jak znacie cos godnego polecenia to bede wdzieczna...:tak::-)

hej wszystkim,
Pscola, pytalas sie wczesniej jakie to slowa byly do tej gry, calkiem proste, takie zeby wszystkie dzieci znaly i nie byly zbyt skomplikowane, moga to byc rzeczowniki, czasowniki, np. do pokazania: balon, choinka, wchodzenie po schodach, do narysowania : przedszkole, mrowka, plywanie, itp...

a u nas tez dzisiaj taki piekny dzien, bylam z mala karmic zwierzatka, bardzo sie cieszyla, smiala, skakala...super...

Zuza- daj znac co z jutrem, idziemy na basen ?

milo ze coraz wiecej dziewczyn klika...a przy okazji witam wszystkie !!!

ania- pokaz co nakupowalas, tak fajnie jest popatrzec na takie malutkie ubranka....

patrycja, zgadzam sie z toba w 100 %- spacerek, plac zabaw, a potem ...wiadomo co...ja jeszcze musze lekcje odrobic z synkiem...

reklama
Do góry