reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
patrycja, poki co to ciesz sie, ze jeszcze tego nie musisz przerabiac...i spokojnie chodzisz sobie na place zabaw, bo ja to juz o 13 musze siedziec w domu i czekac na drugiego szkraba...
hausfrau, glowa do gory, to normalka w malzenstwie, bedzie dobrze, czasami trzeba sobie wygarnac pewne rzeczy, po burzy zawsze przychodzi slonce...:-D chociaz mi tez jest przykro jak sie klocimy i jeszcze w nerwach czlowiek palnie cos glupiego...a potem zaluje...co za zycie...

właśnie, co za życie... ale na staraczkach własnie jedna Forumka straciła nadzieję a tu okazało się, że zafasolkowała! to dobra wiadomość na dzisiaj :-)

Justyna-fakt ciesze sie bardzo...bo na sama mysl o szkole robi mi sie-nooo robi mi sie:eek:
Zdecydowanie wole place zabaw:-D

Hausfrau-jutro bedzie juz dobrze:-)a moze jeszcze dzis.....:-);-)

mi tez sie robi juz kolo poludnia niedobrze , jak wiem ze musze siedziec nad ksiazkami cale popoludnie, bo tyle srednio zajmuje odrobienie lekcji mojemu dziecku, bo i w miedzy czasie obiad, a to siku, a to tamto i owamto, jakby nie mozna bylo usiasc i rach ciach odrobic i miec z glowy, a ile sie przy tym naprodukuje i czasami nawkurzam, eh, poezja, mam nadziej ze cora bedzie inna w tych sprawach, wsumie dziewczynki inaczej, zazwyczaj, podchodza do nauki...

hausfrau- nastala cisza po burzy ...? jutro wyjdzie sloneczko...albo juz niedlugo ...noca :-):-D

Ja to jak tak dalej z moim niemieckim pojdzie to bede powierzac odrabianie Adamowi...Bo jak ja jej w zeszytach zaczne i w mozgu mieszac to mi dziecko juz w pierwszej klasie zostanie siedziec:-D:baffled:(kuzwa-przeciez to nie jest smieszne:rofl2:)

reklama
Do góry