reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Susumali mieszkam tu dopiero od dwoch lat...
Jak Ci sie mieszka na Waszym osiedlu?
U mnie bardzo spokojnie..a w moim bloku prawdziwy dom starcow:-D

A z Berlina to my tylko tu dwie...Pytalam juz kiedys ale nikt sie nie znalazl...Milo ze Ty sie odnalazlas:-)

reklama
Witam w nocnych pieleszach:tak:
Witam nowe Kobietki fajnie ze sie watek rozkreca

pisze pozno bo w dzien nie mialam kiedy.dzis bylysmy bardzo zabiegane troszke spraw miala do zalatwienia na miescie.
Wesele nie Moje:-D:-D:-D jedziemy do mojego kuzyna. Ja slubu nie planuje heheh twierdze ze to nie dla mnie:-D:-D:-D
Paszport bede wyrabiala w czwartek i wiem ze dostaje sie go od reki czyli na miejscu.Bylysmy na zdjeciach i niestety ale z Laury to fotomodelka nie bedzie:-D zasypiala:-D:-D niedala sobie zrobic zdjecia:-D:-D ale udalo sie po wielu probach.
Pogoda dopislaal wiec skorzystalysmy.
Jutro wybiore sie na zakupy bo Laura powyrastala z ciuszkow i trzeba sie zaopatrzyc w cos nowego:tak:dzius poodkladalam to co za male:baffled: sporo tego sie nazbieralo

KOTEK faktycznie okolice Walbrzycha sa calkiem urocze, szkoda tylko ze je obejrzalam tylko z okazji rajdow czy piknikow harcerskich...zazwyczaj jak cos fajnego pod nosem to sie z tego nie korzysta, a Ty skad pochodzisz?

PAtrycja ja juz sie 5 razy przeprowadzalam w Berlinie i od jakiegos czasu jestem wierna naszej dzielnicy, mimo ze ma zla reputacje...moja ulica calkiem spokojna...
GG nie mam....ale codziennie wieczorkiem jestem na BB....

anka26 dzieki za powitanie!!! Twoja corcia widac szybko rosnie, juz wyglada na wieksza niz jest!!!gratulacje!!!

Hej! Sluchajcie a jak to jest wlasnie z paszportem. My chyba nalezymy pod Konsulat w Hamburgu. Jakie dokumenty musze wypelnic, sa one do sciagniecia on-line? Ile zdjec wyslyc itd. Moj synus urodzil sie w Polsce, ale narazie jestesmy w Niemczech. Simonek ma dowod z Polski wazny 5 lat, podobno paszporty tez sa tyle wazne?W przyszlym roku w wakacje chcemy wybrac sie do tesciow do USA, wiec paszport bedzie potrzebny i dlatego zbieram informacje. Ile trwa to wyrabianie?

Dzieki

Czesc Dziewczyny,

co do paszportow, to Wam nie pomoge niestety, bo moje dzieciaki maja niemieckie obywatelstwo i tylko niemiecki paszport:tak:
ja mam za to obydwa i moj polski (po zmianie nazwiska) zalatwiam w konsulacie w Monachium, wszystko droga pocztowa - zadzwonilam najpierw, powiedzieli co przyslac, z tym, ze troche sie na to ta droga czeka

Patrycja - gratulacje z telefonu - to jeden z najnowszych - moj maz ma N65, bo koniecznie chcial miec opcje WLAN do wchodzenia do internetu, a ten twoj to chyba ma jeszcze wiecej funkcji

milego dnia

reklama
Susumali ja jestem z Gdyni i od paru lat nie kąpałam sie w morzu:baffled:, tak to jest niestety.
Hausfrau fajne słowo pasuje również do mnie i mojego męża:tak::-D.
Reszta dziewczyn witajcie:-).
Mój siostrzeniec i chrześniak zarazem ma dziś 6 urodzinki imprezka juz w sumie była a dzis bedzie ciasto i reszta prezentów:-D. Muszę zaraz iść jakis drobiazg jeszcze dokupic będę później. Buziaki i miłego dnia;-).

Do góry