reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
czesc dziewczyny, tez jestem mamusia z Niemiec, i tez jaksie domyslam PAtrycja24berlin z Berlina.
mam 28 lat, moja coreczka ma 7 miesiecy jak widac na suwaczku,nie wiem co napisac, jak chcecie cos wiecej o mnie wiedziec to powiedzcie..

a co do pytania patrycja24 o paszport to ja wyrabialam w polskim konsulacie w berlinie i zajelo 2 godziny!

Susumali witaj śliczna masz córeczkę:tak:!
To ja tak z ciekawosci pytam gdzie mieszkałas w Polsce i jak długo mieszkasz już w Niemczech?
Szkoda ze tak mało tu piszecie, moze jak jesień przyjdzie na dobre to sie zmieni:tak:. Dobrej nocy wam życzę (i sobie również:laugh2:).

Susumali-czy ja dobrze czytam ze z Berlina jestes?????????

U nast tez paszport wykonany byl w 15 min plus szybka jazda po zdjecia:-)
Jak slysze jak to w polsce z paszportami jest to az mi sie flaki przewracaja...

Mykam zaraz na zakupy bo lodowka swieci pustkami-jak nigdy:baffled:Jak wroce i ogarne wszystko wpadne na plotki...
Milego dnia dziewczyny:-)

Witaj Gwiazdeczko

A ja po zakupach,obiad ugotowany a nawet i zjedzony,tata odpoczywa i zaraz myka do biura a mama zas przy kompie:-) ale zaraz ide wziac ksiazke w lapska i poczytam troche...
Cos tu cichutko dzisiaj:eek:

Witam się i ja. Przyszłam tylko na obiad i za chwilę ide znowu na spacer, jest śliczna pogoda więc trzeba korzystać.
My w październiku też będziemy małej wyrabiac paszport i na odbiór czeka się od 2 tygodni do miesiąca:szok:. buziaki odezwe sie później;-).

reklama
Czesc Kobitki,
znowu mam chwile, by wreszcie cos naskrobac
przez 4 dni byl u nas moj brat z narzeczona, wiec biegania troche wiecej, jak to przy gosciach - a teraz wlasnie pojechali do W-wy i jak zwykle troche mi smutno:sad:

zawsze, jak mne nie ma pojawiaja sie nowe dziewczyny, witam:-), szkoda tylko, ze nikt z moich okolic

a w piatek urodzinki naszego 5-cio latka - dzieki za wszystkie pomysly od was na zabawy dla dzieci, dzam Wam relacje, jak bylo i co sie najlepiej podobalo

jak ten glupi deszcz sie w koncu nie skonczy, to dostane kryzysu:wściekła/y:

Do góry