reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati ja mieszkam na 2 pietrze ale do mnie nie powinno dojsc bo pod gorke jestesmy..tylko jak wyleje to po sklepach wiec dzis zrobilismy wieksze zakupy:( No ale teraz patrze to przelalo Autostrade A3 wiec czuje ze przeleje wkoncu na ta strone.. Ciagle lataja helikoptery i straze wyja koszmar jakis .. Nigdy nic takiego nie widzialam zwykle w Tv..
Tu jest na biezaco w miare info.. Www.pnp.de

reklama
Kamilka ogromnie trzymam kciuki ,zeby Was nie zalalo...UI za wszystkich tych,ktorym grozi to... Matko co to sie dzieje!!!!!

Kupcy odmowili :-D za drogo im bylo... Ja tam sie w sumie ciesze :-D
U nas dzis ladna pogoda...wrocilam niedawno z pracy,ogarne troche spije kawe i lece po mloda :-)

Heja.
Ja dzisiaj od 4 na nogach, byłam sprzątać w mieszkaniu, padam z nóg... jeszcze się trochę naskakałam z brzuszkiem, a myślałam, że nie dam rady, ale kręgosłup mi wchodzi w dupe...ale wszystko zrobiłam na picuś glancuś :-) wogóle nie wiem kto tam mieszkał, jakieś totalne świnie chyba, bo kuchnia to była tak okropna, że mi się chciało wymiotować, wszędzie jedzenie zeschłe i na kafelkach brudno, lodówka to już nie wspomne... feee:eek:
Dopiero się położyłam, nogi mi zaraz odpadną...
U nas ładna pogoda dzisiaj 22 stopnie :happy::happy:

Delfin- co do tych brwi to zgodzę się z Tobą, że świetnie wyglądają, ale tylko na początku, potem gorzej. Ja urzywam tuszu do brwi, najprostsze.
Kamilka- ja też 3mam kciuki za Was, żeby nie zalało wam mieszkanka, jej jak mi szkoda tych ludzi co już im zalało, w ogóle co to się dzieje z tą pogodą u was. :szok:
Joanna- witam z powrotem, dawno Cię nie było widać, jak tam pobyt w PL udany? A jak się czujesz po podróży?

Ja mykam spać, bo totalnie usypiam na siedząco.

hej
a co tutaj tak z ranka pustki?
gdzie wy jesteście wszystkie, pochowały się...:happy:
ja dzisiaj też od rana na nogach, nie wyspałam się, muszę teraz trochę w mieszkaniu ogarnąć, aby porządeczek zostawić,
najgorsze to te pakowanie i potem wypakowanie, masakra :baffled:

właściwie na dzis skończyłam już, tylko jutro pranie zrobie, podłogi umyję i basta,

u nas dzisiaj też słoneczko świeci:-) w końcu może nadejdą ciepłe dni u nas.
Kamilko i jak tam u was sytaucja stoi? Dalej pada i zalewa?

Idę obiadek przygotowywać, robię dzisiaj kurczaka i do tego mizerię ;-)

Owca- to Ty podawałaś wcześniej tego fajnego bloga ze swoimi przepisami, napiszesz go jeszcze raz? bo chcę zobaczyć przepis na te kotleciki, ;)

Ostatnia edycja:
Hej !!
piekna pogoda dzis oby juz tak zostalo..:-)
ja po robocie , zaraz ide smazyc placki ziemniaczane dla mlodej..:tak:

neczka to uwinelas sie z robota szybko , kiedy juz przenosicie sie na nowe ??
dziewczyny pewnie na fb urzeduja ;-)
tu masz bloga , narazie nic nowego nie dodalam bo czasu brak na wymyslanie potraw ;-)
" Kulinarne szalenstwa "

Milego popoludnia i slonecznego :-):-)

Hej!
No u nas dzisiaj też piękna pogoda :-)
Ja od rana pakowanie i pranie...

Owca dzięki za tego bloga, zaraz wejdę i sobie popatrze co tam masz dobrego ;-):-)
A przeprowadzamy się już jutro rano, więc od jutra nie mam internetu, ale na następny tydzień już będę miała :tak:Nie wiem jak ja wytrzymam, haha
Więc dziewczęta życzę udanego i słonecznego weekendu!:-)
Buziaki.

U nas mega pogoda od trzech dni :-)
Wlasnie zrobilam sobie przerwe w sprzataniu...Ale dzialac musze i pakowac sie zarazem :-) jeszcze pranie sie robi i jedno czeka na zlozenie... potem smigam po mloda i spadamy w dziki las :-D Mam zamiar sie opalac ,byczyc ,jezdzic na rowerze po lasach i lakach i dobrze sie bawic :-)

Neczka ojj to na najblizsze dni masz co robic :-) Tylko nie przepracuj sie :-) Uwazaj na siebie :-)

Ja wczoraj i w pracy bylam,potem wpadlam na chwile do domu,potem skoczylam po mloda i na zakupy...Obkupilam ja na lato troche... 8 bluzeczek,4 pary legginsow3/4, 3 pary krotkich spodenek,sukienka... W C&A i w Famili bylysmy tylko i powiem Wam tanio mieli naprawde i takie calkiem fajne rzeczy udalo nam sie wyhaczyc :-) Sobie skromnie bo tylko kupilam jedna bluzke :-D i pierscionki... ;-) ale ja akurat w tych sklepach nic nigdy sobie nie moge wybrac-nie moja bajka... :-D No a potem wpadlam do magazynu i wysprzatalam kuchnie i lazienke tam bo syf i malaria... ponad dwie godziny tam spedzilam na szorowaniu...Ale przynajmniej teraz jak zrobie kawe albo pojde na srocz to bez odrazy :-D No nic laski milego weekendu Nam wszystkim zycze :-) i pieknej pogody :-)

hej kobietki :)

Dziś odjechał szwagier . Ogólnie cały weekend spędziliśmy super .Duzo by opowiadać .A teraz smuty , musimy się odkręcić .

U mnie powódź na całego , dziś do 22 zbiera sie woda , jutro ma już przestać przybywać wody . Wodę mam już na równi z wałem , a za wałem ziemia już przepuszcza i podtopienia . Dzis mieli nas ewakuować ale jak na razie wszystko kontrolują . Ogólnie schize mam max bo w niedziele to w momencie 1,5 metra poszło w górę . Wojska , helikoptery itp .cyrk jednym słowem . z psem nie mam nawet gdzie wyjść bo wszędzie wojsko i policja pilnuje żeby się nie zbiżac za blisko więc ekstra do lasu musimy śmigać

Jutro napisze więcej jak i wy sie obudzita z weekendu heh .

buziaki

Hej :-)

Delfin -masakra co to sie dzieje...Trzymajcie tam sie...

A jak u reszty?wszyscy w domu? nie zatopilo Was?

U nas okay...Weekend nad jeziorem bardzo sie udal...Jestem pod wrazeniem miejsca,czysto,zielono,spokojnie...Moj juz zrobil sobie rezerwacje z moim bratem na jeden weekend kiedy bede w polsce :-) Potem chcemy jeszcze w sierpniu pojechac...Woda powiem Wam ,ze jeszcze w jeziorze takiej w zyciu nie widzialam :-)Okolica cudna... Domki tez spoko byly...moze nie fajnie urzadzone ,ale wszystko bylo w kuchni co trzeba i najwazniejsze-bylo czysto :-)Robilismy tez ognicho :-) Smigalismy na rowerach.. cala zaloga -oprocz mnie i bratowej zaliczyla kapiel :-)My zmarzlaki wiec tylko nogi moczylysmy :-D Od wczoraj jestem zas na diecie bo mi przybylo 2,5 kg. No ale dalam czadu ostro ostatani tydzien...Chipsy,piwo,wino,slodkie drinki,lody,kielbachy i inne cuda :-D Do wyjazdu do Pl. musze miec - 5kg. czyli do 05.07. :)

A gdzie reszte wywialo??????????

reklama
Melduje się że jestem cała .

Nie daleko Nas wczoraj puścił wał i ludzi ewakuowali , na pontonach śmigają ratownicy .U mnie na szczęście wszystko ok . Ciągle umacniają wały dodatkowymi workami . Helikopter lata mi monitoruje sytuacje . Mam nadzieje że wały wytrzymają i poziom już się nie zwiększy jak zapowiadają .

Wczoraj byliśmy na zebraniu w przedszkolu . Pani nas dokładnie wypytała co Lenka lubi itp czyli formalności . Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jesteśmy umówieni że od 1 sierpnia będę z Lenka przez trzy dni chodzić żeby się stopniowo przyzwyczaiła .

Pati - nie przejmuje się , ja też w ten weekend dałam czadu - nawet nie wchodzę na wagę tylko wracam na właściwe tory i się mierzę . Ja muszę do 21 czerwca wyglądać jak człowiek :-D .

Pogoda u mnie na szczęście super i od tygodnia mam upały . Młoda tylko basen-piaskownica - spacer heh Szkoda że nam plac zabaw zalało bo w taką ładną pogodne by się z dziećmi pobawiła .

Kamilka a jak u Ciebie ??

Do góry