reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej
witam się po przerwie
długi weekend w Pl szybko (za szybko) minął i już powracamy do rzeczywistości
ale nawiozłam wszystkiego dla Dzidzi, więc mam zajęcie na kilka kolejnych dni;-)
a w sobotę przyjeżdża do nas na tydzień moja Mamcia, więc już czekam z utęsknieniem:-)

reklama
Hej..

Kamilka- mam nadzieje ,ze u Was i ogolnie u tych pozalewanych pogoda w koncu sie opamieta... Widzialam we wiadomosciach co sie dzieje w niektorych miejscowosciach i to masakra jakas! Mamym czerwiec a mam wrazenie ,ze to koniec wrzesnia...

DELFIN
- moja kumpela robi sobie te brwi i faktycznie nie ma odwrotu...Na poczatku kilka razy poprawiac musiala...teraz niby wyglada to okay ladny ksztalt ,ale jednak to nie swoje brwi... No i 400€ zawsze musi polozyc...
Ja sobie robie brwi cieniem i cienkim pedzelkiem... Juz kilka osob mnie sie pytalo u kogo robie brwi ze to ladnie wyglada :) Tez mozna fajnie przyciemnic,wypelnic ubytki i nadac ksztalt :)
No i ja Ciebie naprawde podzwiam z tym sportem ...Zeby mi sie tak chcialo ,jak mi sie nie chce...Ja dzis mialam byc na fitnessie ,ale zas dupa bo moja psiapsiole od dwoch dni cos w kregoslupie lupalo i dzis mi o 08_00 napisala ,ze ona do lekarza jedzie bo juz nie daje rady...W czwartek chcialam isc ,bo mam wolne ,ale z pracy mi zadzwonili czy bym sie nie zamienila na czwartek z piatku...Mi oczywiscie to pasi i nawet lepiej bo w piatek wyjezdzamy wiec bede mogla locker sie spakowac bez stresu :-)

No i tak wczoraj sobie gadalismy z moim A,ze moze zrobimy sobie urlop na tydzien taki objazdowy...Oczywiscie z mloda bo juz ma te 7 lat wiec luzik :-) No i tak myslelismy zahaczyc St.Tropez,Monaco,Cannes :-) Taka moja tura o ktorej marzylam zobaczyc :-) poczuc ten klimat :-)

Neczka Tobie powodzenia w sprzataniu...Ja mam tez duzooo do sprzatania...Musze sie za szafe zabrac w przedpokoju...Tam jest WSZYSTKO i za wszystkie szuflady,szafeczki...Komode koniecznie musze sobie dokupic i wymyslec cos na buty co mi bedzie pasowalo do przedpokoju...
[h=3][/h]

Hej...
ja po robocie , wlasnie obiad wszamalam bo glodna juz bylam:tak:
sloneczko dzis u nas super swieci , i jest 22 st w koncu :tak::tak:

neczka super ze macie juz klucze , zazdroszcze ci ;-)
a ile tam macie pokoji ? pewnie pisalas ale zapomnialam hehe

Kamilka wspolczuje mam nadzieje ze twoje strony to ominie :tak:
pogoda jest masakra , ciagle deszcze jak jesien normalnie...

Joanna witaj spowrotem ,fajnie ze mama was odwiedzi :-):-)

Pati jak masz okazje to jedz i zwiedzaj ...ja ci tylko pozazdroszcze :-D
pytalas o mieszkanie wiec pewnie ze chcialabym 4 pokoje tylko takowych brak a jak sa to ceny wysokie :tak:
teraz mam 3 i jest ok , spimy w salonie jak to ujelas :-D
Prosze trzymac kciuki bo w piatek ide ogladac 2 mieszkania :tak: wiec moze cos sie uda...
tylko musze isc sama bo moj nie moze urwac sie z pracy :-(
troche dupa ale trudno pojde...:tak:
Kurcze tak bym chciala zeby sie udalo :tak::tak:..

Dobra uciekam bo po synka musze leciec :tak:
aa dzis dostalam list ze szkoly odnosie 1 klasy i za 2 tyg mamy zebranie oni poglupieli bo robia o 19:30 a potem do 21 trzeba tam siedziec :angry:

Milego popoludnia !! :-)

Ostatnia edycja:
patrycja-jak chodziłam do LO miałam klasę z rozszerzonym językiem francuskim i co roku jeździliśmy na wymianę
raz właśnie tam byliśmy, było mega zajebiście
obłęd...
jedź, nawet się nie zastanawiaj:-)

Pati - to ty zawszę więcej ćwiczyłaś i trzymałaś dietę .Komunia w PL już była i się zdemotywowałaś:-D . Ja teraz się na sezon letni zaparłam już tak na maksa . Tylko nie widzę efektów :/

Kamilka
- ja tez teren powodziowy . U nas na niedziele przewidują akcje z wodą . W 2011 woda była na równi z wałem . Niby u mnie nie pada jakoś intensywnie ale podobnież jakaś woda płynie w Naszym kierunku . Więc już panikują

Owca - trzymam kciuki za mieszkanie .

Joanna-Mama Hani - to ty taka Nasza podróżniczka jesteś ;-):-)

Co do tych brwi to ja też robię tak jak Pati plus co miesiąc henna ale jak patrze w necie jakie one mają śliczne brwi i nic nie muszą robić to ch*j mnie strzela :-D

My w PN jesteśmy umówieni do przedszkola . Dzwonili do M że mamy się zgłosić .

No u nas dzis prezestalo padac ale idzie fala kulminacyjna ciagle monitoruja z helikopterow waly przelalo juz jedna czesc miasta teraz pilnuja naszej:baffled: miejmy nadzieje ze zacznie sie uspakajac:tak: mamy caly park zalany jedno jezioro:no:
Jutro adaska juz nie daje do przedszkola jakby co to w czwartek jak minie alarm:no:

Owca kciuki za mieszkanie...

neczka nie przemecz sie tylko przy tym sprzataniu:no:

Hejka :)

U nas dzis kupcy byli ogladac auto...Jezuu jak ja nienawidze sprzedawac samochodow...Ja czuje normalnie z nimi wiez...Jak ostatanio audika sprzedawalismy to wylam jak bobr...Wiem ,wiem dziwna jestem :-D Zobaczymy co wyjdzie z tego bow poniedzialek jada na Tüv... ogolnie napaleni strasznie...a ja mam zalamke :-D Noemi tez chyba czuje coja bo jak jej powiedzialam ,ze sprzedajemy to sie biedna poplakala...W ogole dzis wypucowalam to auto -lsnil sie jak psu jajca :-D

Kamila-straszne taka niepewnosc czy fala do Was dojdzie czy nie...A na ktorym pietrze mieszkasz? Oby Was ominelo-trzymam mocno kciuki...

reklama
Pati ja tez nie lubię sprzedawać , sentyment mam duży ale bardziej nie lubię tych ''kupujących '' którym by pasowało najbardziej żeby im za darmo oddać . Na szczęście przy ostatnim nie mieliśmy takich problemów ale za to jak moja Matula sprzedawała to takie ''Zenki'' przyjeżdżały że szok :-D

Kamilka no to trzymam kciuki mocno

Do góry