reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Guten Moreeen :-)

Joanna -pakujesz juz walizy? :-)

Ja zaraz smigam na fitness... Dzis wreszcie pierwszy dzien szkoly po feriach... Wstalam z mila checia-WIOSNA PRZYSZLA!!!!! :-D Jest-widze i podziwiam ja od wczoraj :-D normalnie zaraz inna ja :-D

Hej dziewczyny

nie odzywalam sie ostatnio troche nie mialam czasu troche kiepsko sie czulam ospala zmeczona i w dodatku zla:sorry2:

Adasiek dzisiaj wkoncu wywedrowal doi przedszkola jak wypruł to dym za nim tylko lecial:-D boiedne dziecko zanudzilam go w domu na smierc:-D
Tak czy siak siedzialam caly tydzien w praniu i naszych rtzeczy i dzidziusiowych bo zwiozlam wszystko i nie chcialam zeby mi lezal taki syf w szafie wiec odrazu popralam moczylam potem prasowalam :szok: i tak caly tydzien ale ogarnelam wszystko a przed porodem powtorze:happy:

Wreszcie sie pogoda zrobila alleluja az milo za okno sp[ojrzec wczoraj byla szaruga:baffled: dzisiaj moze juz jakis spacerek zaliczymy :confused:

JoannaMamaHani Suuuper to juz niedlugo bedziesz!!! fajna [pora na przeprowadzke i lepsza na zaklimatyzowanie sie:) Moze jak sie ogarniecie to uda nam sie spotkac?

Cześć Kobietki.
Dawno mnie nie było na bb, ale nie miałam internetu przez pare dobrych dni, a się wynudziłam, bez neta to jak bez cywilizacji, haha
:-)
Ja w sobote miałam urodzinki, spędziłam je z mężem, a wczoraj byłam u lekarza tu pierwszy raz, i powiem wam,że trafiłam na super lekarza, zrobili mi wszystkie badania, widzialam dzidziusia:happy:, wszystko jest ok, pozanłam płeć, będę miała synka, mój mąż ogromnie się cieszy:-) Wogóle opieka super tu jest, a dodatkowo dziewczyna z recepcji rozumie trochę polski, więc nie miałam problemu z dogadaniem się. Teraz mam co dwa tyg wizyty.
A wy jak tam kobietki samopoczucie?
Kamilka
jak tam się czujesz? Dopiero się zaczynają zmiany nastrojów.
Joanna to witamy niedługo w De.

:-)

Hej dziewczyny

Ja dzisiaj pospalam rabnelam cale gotowanie i wszystko zaprowadzilam mlodego do przedszkola i poszlam spac:eek:
troche odpoczelam ...

neczka ja sie czuje dobrze narazie wahan hormonow nie mam jedyne co mi dolega to bol piersi... poza tym super... w czwartek mam wizyte i juz sie stresuje czy wszystko jest ok?

Jeszcze troche i zmykam po synka wkoncu skonczylo padac wiec sloneczko sie przebija i moze znow dzis zaliczymy spacerek:tak:

A u nas dzisiaj słoneczka nie ma, ale ciepło jest.
Kamilko mnie też piersi bolą, czasami to dotknąć się nie mogę... przybieram już. A u lekarza napewno będzie wszystko ok, zobaczysz, zdaj nam relacje po wizycie.
;-)

hej dziewczyny - ja mieszkam w Essen.

kamilka87 - gdzies tu wyczytalam, ze Twoj syn mial podejrzenie autyzmu. Nie czytalam jednak wszystkich Twoich odpowiedzi i nie wiem jak sie sprawy dalej potoczyly. Ja mam w domu malego autyste - wiec w razie czego sluze pomoca. Moje gg 11136469

reklama
Heja :-)
Jak tam dzionek mija? Fajną pogode mamy.:happy: Wkońcu ciepełko zawitało.
Kobietki ja to mam do was takie pytanko, bo te dni mijają tak szybko, że się nie obejrze a tu bobas mi wyskoczy już. Czy któraś tu rodziła w De? Wiecie co trzeba zabrać ze sobą do szpitala?Taką samą wyprawkę jak w Pl? Słyszałam, że szpital można samemu wybrać tak?

Do góry