reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Witam w ten piękny dzionek.
Oj dziewczyny współczuje wam ciężkich porodów jeszcze kleszcze brrrrrrr
:no:.
Ja gre makao tez znałam a o uno pierwszy raz słyszę choć ciekawie brzmi:tak:.
Pscola może jakies gry polanszowe tylko ze dla maluszków nie wiem czy sa takie?
Niedawno wróciłam ze spacerku jest dzis sliczna pogoda aż nie chce sie w domku sirdzieć. Zaraz jade pytać o knajpę na chrzest, to moja ostatnia deska ratunku. jeżeli nie będą mieli wolnej na 13.10 to chrzest trzeba bedzie zrobić w domu na około 25 osób:szok: oj wolałabym nie:no:. Przez to że jest to sobota i jeszcze na 16;00 wiekszośc knajp ma wtedy wesela i nie moge nic zaleść. Ok zmykam miłego popołudnia;-).

dzieki dziewczyny za pomysly - Justynka - ten pierwszy z rysowaniem napewno sprobujemy, podoba mi sie i mozna zajac wszystkie dzieci na raz, podziele ich na grupy i beda zgadywac:-D

w karty bedzie troche ciezko przy 7 dzieciakach, gra planszowa tez chyba odpada, bo jedemu sie podoba ta a drugiemu inna - nigdy nie dogodzisz

mam nadzieje, ze bedzie troche cieplej (teraz u nas jak w listopadzie brrrrrrrr...) wiec wyjdziemy go ogrodu

usciski dla Was

Cze, ja juz od dwoch godzin w domku, swietujemy 4 rocznice slubu koscielnego, odbijemy sobie jakas balanga jak bedziemy w PL, wtedy bede miala z kim zostawic malego:tak::-) Maz gotowal pysznosci i sam zrobil podwieczorek do tego dostalam piekna bielizne i roze:tak: Postaral sie chlopak:tak:.

A z ta cesarka, to mnie juz nikt nie przekona:tak:,bo trauma po porodzie sn pozostanie mi chyba do konca zycia:szok::szok: Ale to jeszcze sporo czasu przede mna, jezeli wogole, wiec nic nie bede teraz planowac, bo nie wiadomo jak bedzie:tak:

Aga więc wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu, aby wasza miłośc nigdy nie zgasła:-). Ale masz wspaniałego męża prawdziwy skarb:-D, miłego świętowania;-).

Aga - ode mnie tez wszystkiego najpiekniejszego, niech Wam latka w szczesciu plyna:-)

Justynka - do tej zabawy jeszcze male pytanko - pamietasz moze jakiego typu byly te slowa, masz kilka w pamieci? :-D bylabym wdzieczna

w niedziele przyjezdza moj ukochany braciszek z narzeczona, nareszcie:-)

MOJA PULTKA
pict0790zb3.jpg
pict0791pq1.jpg
pict0789lm5.jpg
pict0788dg1.jpg
pict0786uw5.jpg
pict0787qo1.jpg
pict0785qs8.jpg

reklama
Czesc, u nas cos sie zachmurzylo, ale bylo cieplo i nadal jest:tak:. Eryk juz od jakiejs pol godzinki spi sobie smacznie:tak: a ja mam troche czasu na pisanie. Dziekuje,za wszystkie zyczonka:tak: Jeszcze tydzien i mam urlopik i jedziemy do PL. :tak::tak: Bardzo sie ciesze, bo nie bylam w domu juz ponad rok, no i wszystkie ciotki, prababcia, wujkowie i dziadkowie sie ciesza, ze ujrza mojego rozrabiake. Oj niezly sie z niego zrobil ananasek:szok::tak::-D:-D a takie to grzeczne bylo. Juz od jakichs paru tygodni chodzi dosyc regularnie na nocniczek i gada jak najety po swojemu:-D:-D

klavell sliczna corcia!!

Do góry