reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jestem, jestem :-)
Za oknem szaro i ciemno... brrrr... Wczoraj mieliśmy gości - teściowa i szwagierka z córciami i zauważyłam, że te dwie małe (6 i 4 lata) w ogóle nie potrafią się bawić... kupiliśmy im z R. taką kasę Barbie żeby je czymś zająć a one niestety, po pięciu minutach już zero zainteresowania. Tylko by się na telewizor gapiły... :szok:
i na dodatek dorośli chcieli porozmawiać a te dwie małe ciągle tak strasznie krzyczały "leise", że w końcu oboje z R. mieliśmy straszny mętlik w głowie - tu zabaw gości, tu zrób kolację, tu na full telewizor, tu dzieci chcą przekrzyczeć dorosłych ... :no:

reklama
witam was wszystkie:-):-)
kotku
ja tez sie melduje...:-)
racja hausfrau...ja mam troche inne podejscie do tego czy to dorosli czy dzeici rzadza w domu;-) tez juz sie tu na takie scenki napatrzylam, ze dorosli nie mieli wiele do powiedzenia, albo nie byli traktowani z respektem...

Hej dziewczyny...Przyznam ze troszke zapomialam o tym watku...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas niedziela zleciala szybko...Moj Adam zabral Noemi na spacerek wiec mialam prawie 4 godziny dla siebie:-) Uwielbiam taki czas w spokoju...:tak:

A teraz moje dziecie spi wiec i ja mam czas na kompa...Ale znajac zycie zaraz moj czas dobiegnie konca...Zaraz trza bedzie ziemiaki obrac itd...
Pogoda u nas do d*** ,pada,zimno i ciemno...
Ech i jeszcze pranie zaraz bede miala do powieszenia...

A jak tam u Was?
Pozdrawiam:-)

patrycja24berlin witaj!! :-)

No ja własnie wróciłam od dentysty... po drodze wstąpiłam, do teściowej, która pracuje w browarze Krombacher (na pewno kojarzycie to piwko ;-) ) i dostała w ramach wypłaty 6 :szok: beczułek nowego piwa Weizen. No i nam podarowała 4 z tych 6-ściu beczułek. Teraz nie wiem z taka ilością piwa zrobimy?? Jakbym miała wannę to bym się w piwsku zaczęła kąpać :-D

Gdybyśmy jeszcze mieli z kim tu imprezować... Małż stwierdził, że jego kumple jacyś dziwni są... Nawet nalegałam, żeby zaprosił do nas kolegów ale on ma niewytłumaczalne opory... :confused:

Hausfrau, Lenna, Patrycja witajcie!
U mnie też pogoda do d*** od rana pada, a ja ma dziś lenia nic mi sie nie chce. Kolejny cały dzień w domku:baffled:.
Hausfrau mój mąz to by wiedział co z tym piwkiem zrobić:-D:tak:.

Wiatmw deszczowy dzionek
Bylysmy w Koloni na lotnisku.Odebralam kumpelke bo jej facet nie mogl, niestety byl w pracy.
dzis Laura przespala 8h:szok: teraz bawi sie swoja karuzela, ktora uwielbia.
Jutro wybieram sie do Konsulatu po paszport dla Laury
6 pazdziernika wesele a my planujemy na 28 chrzciny.Miesiac pelen imprez:-D
Milego dnia

reklama
Do góry