reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej Mamuśki
w Pl śniegu po kolana, masakra jakaś...
ja zjadłam śniadanie i zaraz się zbieram na usg połówkowe
mam stracha, trzymajcie kciuki, żeby z Bejbikiem było wszystko ok
miłego dnia!!!

reklama
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj ledwo ledwo doszlam do przedszkola dobrze ze zzimne powietrze dalo mi pooddychac bo kiepsko by bylo...
W czwartek wizyta bedziemy patrzec czy serduszko bije:sorry2: ale mam nerwa...

joanna mama Hani trzymam Kciuki.. pewnie tez sie dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem:-)

A my wyjkezdzamy do Pl we wtorek ale fajnie jeszcze zdaze po sklepach pobiegac :-D alke za to juz ww poniedzialek musimy wracac:-( no coz cos za cos:tak:

moin,moin...

solarka+edeka zaliczone,chalupa na szybko ogarnieta,zaraz zabieram sie za gotowanie zupa ogorkowej,ktora "chodzi za mna" od miesiaca:-D

jomaha - zacisniete,wszystko bedzie cacy,czekamy na relacje !!!

kamilka - spokojnie,w czwartek uslyszysz najpiekniejsze bicie serducha !!!

dobra buziam i mykam

Hej Laseczki:happy2:
Dopiero zwlokłam się z łóżka:baffled: Jest tak straszna pogoda,że nie mam siły na nic...zaraz mykam obiadek robić...robię dzisiaj kurczaczka w ziołach :-p
A ja w piątek mam ślub, mam jakiegoś stresa... udziela mi się już...haha

Joanna- powodzonka w lekarza, będzie dobrze ;-)
Kamilka- fajnie że do Pl jedziecie, też bym pojechała. I nie denerwuj się wszystko będzie jak należy z maleństem, 3mam kciuki.

Kamilka ile Ty masz do tego przedszkola że cię zadyszki łapią ?

Joanna trzymam kciuki !!!:-)

Neczka kurczak w ziołach -pychota :-)

Jolit witaj zagubiony żuczku

Hej...
ja wrocilam o 13 do domciu, na szybko usmazylam mlodej placki ziemniaczane potem po mlodego
i teraz szybko kawe pije i na 15 z minutami do logopedy takze widzicie ciagle w ruchu hehe :-p:-p

Joanna trzymam kciuki ! napewno wszystko dobrze z maluszkiem jest i bedzie :-):-)

neczka a to twoj slub prawda ? super !! pochwal sie kreacja :tak:
robicie cywilny czy koscielny ?
a kurczaczka zjadlabym sobie takiego ;-)

Kamilka ja tez jade na swieta do Pl ale my we srode i w poniedzialek tez musimy wrocic :tak:
taki szybki wypad...:tak: a jak synek chetnie do przedsz. chodzi? podoba mu sie ?

Alex a ty widze twardo chodzisz sie opalac fajnie tak w ciepelku chwile polezec :tak::-)
a kupujesz tutaj ogorki kiszone?..bo ja chyba nie widzialam nigdy :baffled:
a tez bym takowa zupe zrobila moze :-p

Nie pamietam co jeszcze chcialam napisac :baffled:

jamaha - ale sie ciesze z calego serducha i G R A T U L U J E !!!

owca - moje ogorasy juz sie skonczyly,to jestem zmuszona gotowac z kupnych albo z przecieru ogorkowego:tak:

delfin - rzuc przepisem:tak:

kamilka - wyjazdu zazdracham.

no a zupka pyszna:-D

reklama
Joanna gratulejszyn drugiej coreczki :-):-) obstawialas synka czy corke ?

Alex ale tutaj kupujesz takie przeciery ?..:confused:..bo tu pewnie nie sa one takie mocno kwasne co?..
wy do Pl chyba rzadko jezdzcie ?

spadam trzeba sie ubierac :-p:-p

Do góry