reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kamilka toz to super wiesci z rana przynosisz :tak::tak:
Fajnie to zycze zeby bylo wszystko ok z ciaza i dobrze sie rozwijala super !!:-):-)

a ja zaraz spadam na 9 do robotki ...
milego dnia :happy2:

reklama
Morgen :-D

KAMILKA- gratulacje :-) rowniez zycze spokojnych 9 miesiecy i szczesliwego rozwiazania :-)

OWCA- gdzie pracujesz?

Dziewczyny ja bym chciala wydac jak najmniej... nie planowalismy takich wydatkow...ale poprostu ceny zabijaja :-D co mi sie podoba to ja nie wiem zaraz na tysiace sie przeklada!:angry:

Dzis zero zakwasow :-) jutro w planie basen ,a jak nie to fitness :-) i waga zas drgnela w dol :-)

Witam sie szybko z kawusia bo zaraz musze sie zbierac ...

Kamilka gratulejszyn !! :-) kurde wokol mnie tyle dziewczyn w ciazy,ze szok... nawet moja szwagierka zaciazyla czego sie kompletnie nie spodziewalam...

Owca a no sprzatam klatki schodowe :-Djuz dlugo...dwa lata prawie, mam trzy-3pietrowe i dwie-7 pietrowe... normalnie jestem zatrudniona z ubezpieczeniem i ze wszystkim...

Pati to ile Ci ta waga pokazala :-p bo ja juz dobilam do 57 przed swietami a wrocilim z PL to zaczelam znowu zrec :-D ale mimo to jakos ta waga moja w gore nie idzie...moze dopiero pojdzie :dry: choc ja mimo,ze lubie slodkie to pilnuje tego by sie nie objadac na wieczor.

Jolka Ty to chucherko jestes...ja waga ciezka :-D jak bede miala 60 to bede sie cieszyla.... Ile masz wzrostu? ja 168 cm. ..ale zawsze mialam pelne biodra :) Jolka narobisz sie w tej pracy?

hej Wariatki Moje :-D

Kamilka gratulacje !!! To dużżżo zdrówka WAM życzę :-)
Jolit fajnie że masz jakąś prace , własnymi rękami zarobione pieniądze ''pachną '' inaczej ;-) Ja w PL przed młodą pracowałam w biurze, a teraz ja kobita po'' studiach'' mam nadzieje że uda mi się gdzieś załapać do sprzątania jak młoda pójdzie do przedszkola . Już czynie ku temu odpowiednie kroki aby coś się ruszyło . I jak wypali to będę się cieszyła jak małe dziecko ;-):-)

Owca a ty gdzie pracujesz ? wychylaj się tu i to szybko :-D

My wczoraj położyliśmy się o 1 . Najpierw chłopacy powynosili trochę mebli i klamotów a potem Mój poszedł malować . Młodej pokoik i korytarzyk juz wymalowany . Przy tym obklejaniu schodzi najwięcej czasu , już mam lekkie opóźnienie niż myślałam . Muszę w Polsce jakieś firanki sobie zamówić do szycia , mam już jakąś koncepcje . Ogólnie marzy mi się mieć urządzony dom w stylu Retro, Vitage .Bardzo lubię takie romantyczne klimaty :-D a do tego jeszcze żeby praktycznie było to już w ogóle raj hehe

Ja kawkę właśnie dopiłam :-)

Jeju dzisiaj obczyscilam cale mieszkanie poprasoiwalam powiesilam firanki poodkurzalam zrobilam obiad i wstawilam warzywa na jarzynowa salatke i teraz sobie siadlam:tak:

Nosi mnie strasznie dzisiaj ale jestem taka zadowolona...

Ja jestem Fizjoterapeutka i Masazystka.... mam nadzieje ze jak nadejdzie czas to znajde prace w zawodzie... chyba ze bede musiala uznac dyplom to wtedy pojde na praktyke i wtedy do pracy...:tak:

Dopiero usiadlam na chwile...po klatkach zakupy,wracalam to od razu po mloda,wparowalam na chate to zrobilam szybko szarlotke i spagetti,teraz wlasnie pojadlysmy z mloda... ja nie wiem,ona mnie cos w konia robi,chyba nie je obiadow w przedszkolu mimo,ze powinna... bo zostaje na obiedzie i place za obiady...ale dzisiaj byl ryz i gulasz z indyka to jej sie pewnie nie spodobalo i nie zjadla :dry: bo wsuwala spagetti az jej sie uszy trzesly :-D
Delfin
Bo ja wiem czy mi ta kasa pachnie inaczej... ciesze sie,ze mam swoje konto i co miesiac cos na nie wplywa ;) teraz cala moja pensja powinna pojsc na kafelki co sobie wybralam do lazienki ...bo mnie sie zachcialo kachli z Wloch ,ja tez tak mam ze jak cos mi sie spodoba to drogie...ale tak juz jest,ze ladne rzeczy drogie sa :) no ale znajac mojego meza to nie zabierze mi calego geldu z konta...:-Dmimo,ze tak mowil,ze skoro chce takie kachle to mam se sama za nie zaplacic :sorry2: a co studiowalas?
Pati a no wiesz...troche sie narobie ;-) mam taki a'la fitness,ze tak powiem,bo troche sie nalatam po tych klatkach ,ale dzisiaj nie zrobilam wszystkich bo mi sie nie chcialo :-p czasami zrobie wszystkie ale to musze wtedy motorek w doope wkrecic a jak mam lenia to rozkladam je sobie na 2 dni. Jak bym pojechala juz od 8 to tez inaczej,spokojnie bym je sobie zrobila i nie musiala sie spieszyc ale zanim ja rano z domu wyjde :-D to gdzies o 11 zaczynam a o 14 musze mloda odebrac.A tak 4 dobre godziny potrzebuje na te 5 klatek.

Ide sprzatac po gotowaniu...kolkiem wypadalo by pokrecic bo nie dalam rady z rana (goraca linia z siora :-D) tylko przy malej to mam troche problem z tym kreceniem...a wieczorem jedziemy z mezastym na solar...

Ja mam tez dwie putzki :) i kurde takie fajne mi sie trafily ,ze ani sie wielce nie narobie ,a i dobra kasa z nich jest :) Ogolnie to ja moje zarobione odkladam :-) dodaje do paliwa,mam na swoje przyjemnosci,prezenty czy urlopy :-) lubie jak mi stosik rosnie :-D Bo ja to ogolnie nie jestem rozrzutna :-) Kurde tu w DE. tyle lasek tak sobie dorabia i to takie normalne jest :-) a w Pl. to dziwnie sie patrza..a.le jak im powiem ile zarabiam i w jakim czasie to wtedy juz "ooo tez bym tak chcial/a :-D

Ostatnia edycja:
Hej !!

ja dopiero zasiadlam bylam jeszcze z mlodziencem u logopedy :tak::tak:
teraz pranie wlaczylam bo wrocil z przedsz . z taka brudna kurtka :angry: byli na placu zabaw
ale jutro i w piatek ma wolne to sobie wyschnie spokojnie przez noc :tak:

Nie ma sie czym laski chwalic chodzi o robote moja hehe wykonuje to samo co Pati :-D
tez chodze 2 razy w tygodniu po 3 godziny do kazdego :tak: ale tez mi sie podoba nie narzekam
wyrabiam sie w 2 nieraz 2-5 godz a potem sciemniam haha :-D
choc u jednych mnie nie sprawdzaja , mam klucze i jestem sama wiec wychodze nieraz pare minut szybciej :tak:

Nie mam pomyslu na jutro z obiadem hmm...dzis tez mielismy spagetti ;-)

reklama
Owca ile wyciagasz w miesiacu jak moge spytac? :-)

A jutro zrob na obiad jajca sadzzone,szpinak i maslanke-za mna chodzi i jutro bedzie :-D

Do góry