reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kamilka ja mysle ,ze Ci zrobia :)

a ja mam pytanko -znacie jakies fajne stronki z komodami? Szukam czegos fajnego ale co mi sie w oko rzuci od 1500euro sie zaczyna... Mam juz w sumie jedna upatrzona komode ale kuzwa 2 tysiace...masakra :-D mielismy wymienic kanape ,a i krzesla,stol ,komoda,malowac trzeba,nowa lampe i tak zliczylismy to lekko 7 tysiecy pojdzie:szok::szok::szok: Moj jeszcze mowi ,ze moze laminat zmienimy bo teraz meble inaczej beda staly i sa slady od kanapy... Ja sie zabije-ja nienawidze remontow... fajnie jak juz wszystko gotowe jest ,ale jak mam zwijac wszystko,malowanie itd. jeden pokoj a zawsze w calym mieszkaniu burdel... Buuuu :-D

Zaraz ide sie ogarnac i smigamy do kumpeli ,a potem lecimy na fitness... koniec z piwem... na weekend pilam w sobote iw niedziele i kilogram juz przybylo znowu!!!!

GDZIE RESZTA JA SIE GRZECZNIE PYTAM??????:wściekła/y:

Ojjj Pati , to ja nie pomogę . Ja szukam komody miedzy sauna a prysznicem i jakoś nic mi nie pasuje. A nic na siłe nie chce. Po drugie jak wy chcecie tyle wydać to ja nie widzę problemu w umeblowaniu :-D Ja bym nie miała heh .

Mój majster wczoraj pomalował u młodej w pokoiku i w korytarzu . Dziś kuchnia i ściana w okolicach kominka. Trochę mebli dziś już przeniesiemy i pralkę ,ławeczkę do ćwiczeń . Ja zaczęłam myc okna w obecnym mieszkaniu żeby syfu nie zostawić .

Młoda coś od dwóch dni nie chce zasnąć i wczoraj dwie godziny w łóżku urzędowała z czego cztery razy wołała na nocnik . W ogóle zawsze zasypiała przy ciemnym świetle a teraz łapkę musi mieć włączoną :dry:

Lece do moich okien i pakowania, Pocieszam się tym że do niedzieli powinnam już się wyrobić :-D

Owca a ty nie masz wymówek i nie ściemniaj :-D

Kamilka a czemu chcesz to badanie sobie robić ? Jak poczekasz to na USG będziesz widzieć już pęcherzyk :-p

Delfin bo mam problem jeszcze jutro test zrobie o ile @ nie przyjdzie:confused:
ale w niedziele ttroche baraszkowalismy i pojawilo sie w sluzie wczoraj troche krwi wiec bylam pewna ze sie @ rozkreca:confused: a dzisiaj jest cicho i czysto a wczesniejsze testy wyszly slabiutkie wiec jutro zrobie ostatni raz jak znow slaby bedzie to ja juz nie wiem pojde do lekarza i sprawdzic chce bete:confused2:

Jestem na granicy wariacji :confused2: nie mam teraz testu bo bym zrobila dzisiaj :tak:

Hej babincu :-)

Widze,ze remonty na topie...my tez,juz od poczatku stycznia ... rozpizdziel mialam w domu na maksa bo zokiel kladlismy w calym mieszkaniu...zokiel:-D czy jak to sie nazywa? listwa podlogowa :-p zokiel to moj M mowi...bo wlasnie mielismy taka zwykla plastikowa listwe a teraz robilismy z kafelek tych co na podlodze...bo wtedy nie bylo czasu na 'wykonczeniowke'... oprocz tego tez mialam malowanie w goscinnym ,przykleilam tez sobie duzy obrazek fototapete i tez wymieniamy kanape bo mam taka wielka rogowke teraz co mi ten obrazek zaslania troche i nie widac go calego a efekt ma jak jest caly widoczny... a wielka rogowka jedzie do PL do siory,bo szkoda mi jej wyrzucac ma dopiero 4 lata.Lazienka tez byla malowana jedna a druga jest w remoncie... pozostaje kupic kabine prysznicowa,kibel,umywalke... kachle juz sa :-p a co do kanapy to chce jedna duza kanape i dwa fotele...skore,bo po przygodach z mloda i szorowaniem jej picasso z mazakow i dlugopisow juz nigdy wiecej nie kupie z materialu:-DOprocz tego taras na wiosne tez bedzie remontowany... i tak w kolko macieju :sorry2:

Delfin cos na rzeczy z tymi dzieciakami ...moze przesilenie wiosenne sie zbliza czy co? :-p bo moja tez ostatnio mi cyrki wystawia znowu...spokoj byl a znowu sie zaczyna :dry:
Kamilka to lec po test :-)

Ide pranie skladac bo suszarka mnie wola :-D i zmywarka tez... wtedy musze kolkiem pokrecic,makijaza strzelic ,po mloda i do supermarketu po jakas spozywke...juz dluuuugo mala nie byla ze mna to zabiore ja dzisiaj ze soba ...

Pati lubisz piwko? przybij pione :-D mi tez brzuchol rosnie od piwka...

Jolit oby to było przesilenie bo zwariuje , odzwyczaiłam się od wstawania w nocy i rytuału usypiania , czuje się jak bym dopiero dziecko ze szpitala przyniosła :-D

Ja miałam umyć tylko dwa okna , a umyłam wszystkie . Z młodą mi nawet sprawnie poszło . My meble z sypialni wywalamy bo do tamtego mieszkania mi nie pasują a nie ma sensu ich wywozić do PL bo nie były jakieś drogie.

Ja wam powiem dziewczyny że ja piwa się oduczyłam , już nie wspomnę o czymś innym . Jakiś mam wstręt do alku od 8mce . Winko tylko lubie czasami sobie do obiadu strzelić ale to bardzooo rzadko ze względu na dietowanie się -wiecznę :-D Mój mąż za to ma brzusia od piwa okazałego ;-)

Lece dalej prasować :-D, młoda godzinę powinna spać to może się wyrobie bo wieczorem nie będzie czasu ;-)

Hej laski :-)

Jolka
ja piwoszka-ale teraz KONIEC '!

Delfin jak bym nie musiala na ceny patrzec to ja bym byla dawno urzadzona :-D a tak to kombinuje jak kon pod gorke :-D
Ale te krzesla i tak nam sie udalo bo przecenione o 200 euro na sztuce... :-)

Ja to Wam powiem glupia jestem czasami -dopiero co zrezygnowalam z umowy w mcfit...do 19-stego marca jeszcze mi leci...wiec postanowilam wykozystac jeszcze...No i jak tak wskoczylysmy "na salony" to 1,4h cwiczylysmy :-D i bede pisac pismo ,ze jednak nie rezygnuje :-D Moj sie puka w glowe... powiedzial ,ze juz mi sponsorowac nie bedzie-sama musze placic :-D

Pati masz kupic kanape,stol i krzesla i komode masz na to 7 tys. i musisz kombinowac?? :szok: Dawaj te kase! ja ja wydam bez kombinowania :-D:-D hehe... ja jeszcze nie wiem ile przeznaczymy na nasze 'nowosci' ale wypoczynek skorzany bedzie raczej na raty wziety a za gotowke lazienka wyposazona... styczen byl cienki i niestety ;-) to raczej ja musze kombinowac ...:-D na silownie tez bym sie wybrala tylko kurde nie mam z kim a tak samej to troche lyso :-p

Eh...nudny wtorek,jutro jak co tydzien czekaja mnie moje klatki ...aaa no wlasnie to musze luknac na seciki i sciagnac muze na telefon,przy muzyce i to najlepiej jakiejs poszarpanej lepiej mi idzie robota ;)

Delfin moja w nocy sie nie budzi tzn. mnie nie budzi :-) sma wstaje ,robi siku do nocnika i idzie dalej spac... hehe ;) ale za to w dzien daje popalic,FOCH jeden i tyle,wszystko na przekor,jedno wielkie NIE itd. a zreszta...za niedlugo sama sie przekonasz ;)

A co do okien jak Ci tak dobrze idzie to mozesz przyjechac do mnie :-D ja nienawidze tego robic...

A obzeram sie ostatnio jak nienormalna ...i to slodkosciami :sorry: to chyba przez ta pogode,juz starczy tej zimy...

A kukuk :-D:-D no normalnie czlowiek czasu za dnia nie ma :confused:
do poldunia w chacie mnie nie bylo , potem dzieciaki , zakupy i bylam umowiona do kolezanki wrocilam kolo 21 :szok:
upojona winkiem :-D:-p litery mi sie mieszaja hah poprawiam je co chwile :-D
poczytalam i ide spac :tak:

Pati jak masz za duzy euraczy to podam ci moj numer konta chetnie przyjme :-D:-D

Jola ty sprzatasz jakies klatki?? :confused::confused:

dobranoc babelki ...hhaha

reklama
Do góry