reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witajcie

Eliza ale slodka niunia:sorry2:

Owca slub mamy 22 wrzesnia ale jedziemy 19tego zaraz po pracy meza:tak: tj sroda a wracamy zaraz w niedziele 23 bo w pon maz ma do pracy:sorry2:

A my jak na sobote przystalo porzadki robimy wczoraj poprasowalam wkoncu tone prania:blink: a zaraz chlopaaki jada po zakupy...

my jedziemy 15-23 września :-) musimy 23 wracać bo w pn mąż do pracy . 17 września lejemy fundamenty i zaczynam maraton łatwienia spraw i spotkań ze znajomymi . Doczekać się nie mogę bo będzie babski z % :-D i jeden dzień poświęcam dla siebie , zakupy itp , wychodzę rano , i wracam wieczorem :-)

reklama
Same wyjazdy sie szykuja ja narazie nie jade bylismy pod koniec lipca i wystarczy na jakis czas :tak:

Delfin mowisz fundamenty..czyli co budujecie sie w pl ??...to widze ze macie zamiar kiedys tam wrocic..:tak:..

My objedzeni po grillu odpoczywamy :tak:

Same wyjazdy sie szykuja ja narazie nie jade bylismy pod koniec lipca i wystarczy na jakis czas :tak:

Delfin mowisz fundamenty..czyli co budujecie sie w pl ??...to widze ze macie zamiar kiedys tam wrocic..:tak:..

My objedzeni po grillu odpoczywamy :tak:

hmmm nie wiem :p musimy wylać fundamenty bo nam pozwolenia itp poprzepadają . po drugie chciała bym u siebie spać jak pojadę do PL w odwiedziny . Chciała bym mieć swój dom , i na pewno jeśli byśmy mieli tutaj zostać w DE na stałe to bym robiła wszystko w tym kierunku .takie mam marzenie -swój dom,mieszkanie ale swoje . Ale to jeszcze dłuuuuuga droga przed nami ;)

eliza a mysmy sie przypadkiem nie widziałysmy na naukach w kosciele (tych przed chrztem?? 10.08) my chrzcilismy 11.08 i było troje dzieci:-)

Witajcie dziewczyny

Musze sie pochwalic ze moj maly idzie do przedszkola od 1 pazdziernika :-) Matko oszaleje chyba i z radosci i ze stresu.. zeby cyrkow nie bylo po takim dlugim siedzeniu ze mna..

a co u Was??

Ja od rana z garow wyjsc nie moge normalnie ciagle cos mlodemu jesc szykuje on by dzisiaj krowe polknal:baffled:

kamilka to gratulacje przyszłego przedszkolaka, będzie dobrze .Założę się że ty będziesz gorzej znosić waszą rozłąkę niż młody heh ;-)

a ja dziś dzień jak co dzień , z młodą troche byłyśmy na dworu i w domu sprzątałyśmy . Dodam że moja córka od tyg ma bunt dwulatka i wracamy ze spacerów z rykiem :baffled: w wózku nie chce siedzieć ,iść nie chce itp sama dosłownie nie wie czego chce i ryczy . A ja staram się nie reagować i ją wkładam do wózka i do domu . N:baffled: ręce nawet jak bym chciała to jej wziąść nie mogę bo idziemy z psem a ja nie mam 3 rąk . Mam nadzieje że mi tej cierpliwości starczy a jej szybko minie !

Czekam na męża bo ok 19 wraca do domu , a wieczorem idę biegać :zawstydzona/y: chce schudnąć jeszcze 5 kg do mojej wymarzonej wagi ale pomimo diety i ćwiczenia - waga stoi :angry:

reklama
Hej a co tu taka cisza??? Wszystkie się przeniosły na FB:szok::szok:. U nas super pogoda jak na wrzesień:tak::tak: w tą sobote idziemy do znajomych na grillka:tak::tak::-) i w następna też na grillka ale do innych znajomych:-D a ja dzisiaj miałam wolne i szał zakupów:tak::tak:, nowa kurteczka i butki:-D:-D i krem bb:tak: z loreala ( no własnie któras z was uzywa ??? ja dzisiaj pierwszy raz nałożyłam i jestem mega zadowolona!!!) ach i jeszcze kwiaty na taras:blink::tak::tak: wrzosiki :) i teraz to bym mogla cały czas na tarasie siedziec a tu wieczorkiem do pracy trzeba :(

Współczuje buntu dwulatka!!! tez to przechodziłam i trzylatka i czterolatka... mam nadzieje ze pięciolatka nie będe musiała przechodzic ale czas pokaże. Ja za każdym razem nie dawałam za wygrana i ok 2 tygodni i przechodziło :)

Kamila super że macie to przedszkole:tak::tak:

Do góry